Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » How insane can it be? | Justin Bieber » ~3.

How insane can it be? | Justin Bieber

14 juni 2010 - 13:11

713

3

174



~3.

Ashley Newton Point of View:

Ik moest lachen om de reacties van Samantha en Lacey op mijn nieuwe filmpje. Samantha had eerst dit gereageerd; Honey, you're so good, you only have to see that. Your my best. And i will always support you. With lacey we are your biggest fans! We love you honey! En daarop had Lacey gereageerd; Everything that Samantha says is true, you are so talented and beautiful. And ofcourse are we YOUR BIGGEST FANS! We just love you so much that we want you to know that. Kisses bff Lacey and Samantha. Ik ben gewoon zo blij dat ik twee van die geweldige lieve vriendinnen heb. Zonder hun zou in echt niet kunnen overleven. Terwijl ik mijn twitter aanzette zette ik tmf aan. Ik twitterde de twee reacties van Lacey en Samantha en dat ik ze zo lief vond. En keek naar tmf die presentator ging weer over justin bieber praten en ik kreeg opeens een geweldig idee. Ik spong op en pakte mijn mobiel ik belde naar dat bedrijf en vroeg om 3 kaartjes voor zijn concert ik moest er maar aan geloven. Ik hoop hun hiermee een beetje te laten zien hoeveel ik om ze geef.

Het was vrijdag middag, morgen zou dat concert zijn, we zouden vandaag met zijn drieën bij mij blijven slapen en dan morgen iets "leuks" doen. Ik hoop dat ze er blij mee zijn.

De klok tikte irritant hard, nog 15 minuten en dan is het eindelijk weekend! Ik tikte ongeduldig met mijn pen op de tafel, de leraar keek me geiriteerd aan, ik keek arrogant terug. Lacey lag hier half in een deuk door mijn "irritante" gedrag. Ik keek weer in mijn boek en deed een opdrachtje, en wierp weer een blik op de klok. Aa, nog 5 minuten. Ik pakte mijn ipod touch uit mijn zak en hield hem onder de tafel, ik zette twitter aan en zag dat ik al 1500 followers had, "Wozem, ik heb 1500 followers." fluisterde ik tegen Lacey. Ze gaf een O en een ongelofelijke blik terug. Dit zou vast komen door youtube, sinds dien heb ik zoveel followers, ik zal der gauw weer een filmpje opzetten. Want weer reageerden de mensen enthousiast. Ik twitterde dat ik in de les zat en het ontiegelijk lang duurde. Toen ik op tweet drukte ging de bel, er kwam een opgeluchte zucht uit mijn mond. Ik pakte gauw mijn spullen en liep naar mijn locker toe, eenmaal alles gepakt liepen we naar onze fietsen. We fietsten vrolijk naar mijn huis. En dan nog te bedenken dat we morgen naar dat concert gaan!

Terwijl we onze pizza opeten die we hadden besteld, waren we weer aan het praten over de filmpjes, over dat ik echt talent heb en dat we nu weer een filmpje erop moeten zetten. Nou ik moet er nog een filmpje opzetten, ik vond het wel best, niemand uit mijn klas zag het toch?. We waren nu aan het discusieren over welk liedje ik moest doen. Todat ik op een idee kwam, "Weten jullie dat liedje uit Nederland nog? Van die gast die x-factor gewonnen had." zei ik. "Oojaaa, uhm, uhm, welke was dat nou?" zei Lacey. "Don't stop believing! van JAAP." Gilde Samantha uit. Ik moest lachen om hoe ze Jaap zei, het is dan ook echt zo'n domme naam. Jaap, Jaapieee. Jaaaap. Ik lach hier helemaal in een deuk, terwijl Samantha en Lacey me aankeken. Ik perste er "Jaap" uit en nu moesten hun ook lachen. Zo lachten we nog wel even door, toen ik me bedacht dat ik het lied nog wel moest coveren. "Kom dan gaan we het doen." Ik liep naar mijn computer en zette youtube aan, de webcam en begon te vertellen. "So, I don't know if you guys know this song but it's a nice song. My friends and you thinks Im good, so I thought lets put a new video, it's Don't stop believing with Jaap." Ik moest zowat weer lachen toen ik die naam zei, maar hield me in, ik zette de karaokische versie weer in en begon te zingen. Toen ik klaar was kreeg ik een groot applaus van Samantha en Lacey, en uploadde hem.

Daarna gingen we een filmpje kijken, ze moeten eens weten wat ze morgen gaan doen!


Reacties:


xBittersweet
xBittersweet zei op 2 nov 2010 - 18:08:
Hee, ik zie dit verhaal nu pas staan >.<
Ik ben eerlijk niet zo'n fan van Justin Bieber...eigenlijk vind ik hem drie x niks haha. Maar omdat ik altijd zeg dat ik geen vooroordelen heb ging ik toch maar deze fanfic lezen en ik vind hem super!!
Ik ben nog steeds geen Jb fan en dat gaat ook nooit gebeuren maar je schrijft echt super leuk en het leest heel lekker weg.
Dus schrijf maar weer snel verder


xEmma
xEmma zei op 15 aug 2010 - 11:20:
Aaaah, leuk (:
Ben benieuwd naar het concert ^^
Snel verder, please *puppy-eyes*


Nynke
Nynke zei op 14 juni 2010 - 17:21:
Whoehoeeee=D