Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » True Love Begins Here. [Adam & Bill] » True Love Begins Here. [Adam & Bill] H2

True Love Begins Here. [Adam & Bill]

14 juni 2010 - 17:37

567

1

225



True Love Begins Here. [Adam & Bill] H2

Sorry maar het worden korte hoofdstukjes, want anders heb ik geen leesvoer meer :'D (:

[Adam Pov.]
Over 10 minuten komen Jay en Katy, mompel ik zuchtend tegen mijzelf. Nu is er echt geen weg terug. Ik, Adam Mitchel Lambert, moet me weer bevinden onder de mensen. Ik moet naar Bonjour, dat is een soort van club. Maar daarnaast zit een restaurant. Die heet, ja je raadt het vast niet, maar die heet dus; Ãâ¡a Va? Hoe verzinnen ze het? Toch vind ik het erg vervelend, ik hou niet van veel mensen om mij heen. Ik zit het liefst thuis met vrienden en dat is dan genoeg voor mij. Ik word uit mijn gedachte gehaald door de bel. Ik sta zuchtend en kreunend op. Ik probeer mij vooral niet te haasten. Nadat ik eindelijk de deur heb bereikt en open heb gedaan, komt het gegiechel van Katy bekend in mijn oren en ook jammer genoeg het geklaag van Jay. Kon het nog langer duren, het is bijna de moeite niet meer! Ik kijk hem een beetje dom aan. Zat je vast in de wc? gaat hij verder. Ik rol met mijn ogen en zucht. Pak snel je spullen, dan kunnen we gelijk vertrekken! Ik pak snel mijn mobiel en sleutels, ook check ik nog heel even of mijn make-up goed zit. Je make-up ziet er goed uit, jongen schreeuwt Jay mij toe. Ik duw Katy en Jay naar buiten en gooi de deur achter mij dicht.
We lopen stilletjes naar Bonjour toe. Voor de deur blijf ik staan, ik probeer mij nog één keer te verzetten. Moet ik écht naar binnen? Kunnen we niet terug naar huis? Probeer ik nog. Voordat 1 van de 2 vrienden kan antwoorden, heeft Katy de deur al geopend en Jay duwt mij hardhandig naar binnen. Het eerste wat mij opvalt, is dat het enorm rustig is. In de gehele club zijn maar vier mensen. De barman en 3 gasten. Ik plant mijzelf op een barkruk. Katy en Jay hebben een zinloze discussie, wie het langst is. Ik besluit alles maar is goed te bekijken.
De barman heet J-man. Dat staat althans op zijn naamplaatje. Hij is wat lang en heeft een lippiercing aan de rechterkant. Ook heeft hij een piercing bovenin zijn oor. Hij heeft grijs-blauwe ogen, net als ik. Hij is ongeveer 1.83 en heeft zwart haar. Het staat een beetje warrig.
Heel bijzonder vind ik hem niet. Dan bekijk ik de drie gasten. De ene heeft veel en veelste grote kleding aan. Ik denk zelf dat hij een macho is. Ieder geval iemand met aandachttekort. Waarschijnlijk is hij 100% hetero en hangen de dames aan zijn benen. Naast die macho zit een jongen met lang bruin haar. Hij straalt niet heel veel zelfvertrouwen uit en hij heeft ook nog een meidenlach. Aan de andere kant van die macho zit een jongen helemaal verscholen en op zichzelf gekeerd. Hij heeft lange zwarte haren met witte plukjes. Hij draagt make-up, maar niet overdreven veel. Hij heeft een zwart vest aan met een witte skinny. Opeens voel ik een stoot tegen mijn arm. Adam, Adam! Hoor ik ver weg. Dan merk ik op dat Jay tegen mij aan staat te schreeuwen. Jongí»h! Waar zat jij met je gedachten? zegt Jay. oh! Ehm. Nergens mompel ik. nouja! Iedereen weet je naam nu! En jij wilt beweren dat je nergens met je gedachten zat, Oké. Trouwens ik had een vraag! Wil je een biertje? gaat Jay verder. Jaa! Lekker! Antwoord ik.

Comments ?:'DD


Reacties:


Melisjuh93 zei op 18 juni 2010 - 21:33:
Hee^^
Het verhaal is nu al super leuk en ik ga zeker volgen!
Wel snel verder dan, eh
Xx. Melissa