Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Timeless [Jonas Brothers] » Chapter 4

Timeless [Jonas Brothers]

14 juni 2010 - 20:53

692

5

225



Chapter 4

~ Elise's Point of Vieuw
'Zie je het, Joe. Een echte fan in de ontkenningsfase, zegt Nick grijzend. 'M-maar d-at is ni-et waar!, zeg ik stotterend.
'Dr. Carrey kuchtte heel even en alle aandacht was weer op haar gevestigd, zoals altijd. 'Nou Elise, als jij ervoor zorgt dat alle papieren goed zijn, dan kunnen deze aardige jongens naar huis', zegt Dr. Carrey. Ze schenkt de jongens een glimlach en en loopt weer weg zonder dat ze even op mijn antwoord wacht, zoals altijd. Nu mag ik het weer het papierwerk doen. Geweldig zeg. Leven het sarcasme.
'Elise?', vraagt Nick voorzichtig. Door zijn stem was Ik weer beland op aarde in van plaats in mijn eigen dromen planeet. 'Ja Nick'. 'Kom jij uit een ander land, want je Engels is zo... U-uh hoe zal ik het zeggen...'. Zijn wangen worden een klein beetje rood en hij krabt even achter zijn hoofd. 'Je bedoelt vast als ik Engels praat dat het sexy klinkt', maakte ik zijn zin af. Zijn wangen worden nu helemaal rood. Maar ik lette er niet veel op en ging verder. 'Ik hoor dat wel vaker. Amerikaanse jongens vinden het sexy als een Nederlands meisje Engels praten. Vraag me niet waarom, maar ze knappen altijd af op het moment als ik begin te praten met de harde G. De jongens schoten in de lach en ik kon mezelf ook niet meer inhouden. 'Dus jij komt uit Nederland?', zei Joe na dat hij weer op adem was gekomen van het lachen. Ik knikte, want ik moest nog op adem komen van het lachen. 'Dus waar zijn je klompen, moet je die niet dragen?', zegt Nick serieus. Ik kon mezelf weer niet inhouden en begon te lachen. 'Krijg geen adem!', zeg ik met een piepstemmetje tussendoor het lachen. Het moest grappig geklonken hebben, want Nick en Joe lachen nu ook in de lach. 'Ik krijg nu ook geen lucht', zegt Nick lachend. 'Omg, ik stik van het lachen, zeg ik half lachend op de vloer.
Na een tijdje waren we weer bij gekomen van het lachen. Ik had tranen in mijn ogen van het lachen en wreef ze snel weg. 'Oke, zullen we maar verder met de papierwerk dan kunnen jullie weer gaan', zeg ik buiten adem. Joe maakte zich groot. 'Misschien willen me helemaal niet gaan, want we willen nog meer plezier Nederlandse vriendin', zegt Joe grinnikend en Nick knikte instemmend. Ik schrok van de woorden die Joe gebruikten. Een Nederlandse vriendin. Vriendin? Zou hij echt menen. Hij lijkt er wel op, want Nick en Joe kijken me raar aan. Ik voel dat ik weer rood wordt. 'Een vriendin?', zeg ik aarzelend. 'Ja duh!', zegt Nick en hij stond op. Hij gaf mij een knuffel. Zijn lichaam was zo warm. Ik rook heel even zijn lichaam. Ik weet niet waarom ik dat deed. Het ging automatisch. 'Tortelduifjes', zegt Joe grinnikend. Nick begon een beetje te blozen en natuurlijk moest ik weer helemaal rood zijn als een tomaat. Ik had het eigenlijk ook niks van me verwacht.
'Dus als je onze vriendin bent, mogen we jouw telefoonnummer hebben'. 'Dat willen jullie wel heel graag', zeg ik uitdagend. Joe knikte en Nick begon zenuwachtig te wiebelen. Ik weet niet waarom hij dat deed. Hij schenkt me snel een glimlach als hij merkte dat ik naar hem staarde. 'Sorry jongens. Ik moet prive en werk gescheiden houden', zeg ik een staarde naar me voeten die een beetje begon te wiebelen. 'Oo', zei Nick teleurgesteld, maar Joe nam niet met Nee geen genoegen. 'Pfft. Waarom niet? Wil je geen vrienden met ons worden?' Ik wou er antwoord op geven, maar Nick was me voor. 'Joe, je moet haar begrijpen. Werk gaat voor!. Elise, waar moet ik tekenen om weg te gaan'. Nick ontweek mijn blik. Ik wijs verward naar de tafel met papieren. Zou ik Nick pijn hebben gedaan? 'Nou dag, zei Nick emotieloos en liep snel de deur uit. 'Nou, ik ga dan ook. Doei Elise. Hopelijk zie ik je nog een keer', zegt Joe aarzelend en volgde Nick. En zo waren ze ineens verdwenen. Ik staarde naar de deur. Beseffen wat er net allemaal was gebeurd.


Reacties:


Merel
Merel zei op 15 juni 2010 - 15:07:
Okeeeeee
Ik was oph et verkeerde account ingelogd..
Maar ,snel meer?


SuusAnne
SuusAnne zei op 15 juni 2010 - 15:07:
Hihi... Klompen.. XD Stomme vooroordelen

Maaaaarrr,, snel meer??


Nynke
Nynke zei op 15 juni 2010 - 14:21:
Jaa neem ontslag


saphira
saphira zei op 14 juni 2010 - 22:26:
'Dus waar zijn je klompen, moet je die niet dragen?', zegt Nick serieus.
Haha, als hij ze ook draagt doe ik de klompendans!

Neee! Kom terug! Ze mogen niet weggaan!
Ik zou stoppen met die baan!
Xx


xEmma
xEmma zei op 14 juni 2010 - 21:26:
Mwaha, op klompen in het ziekenhuis rondelopen, ik zie het al helemaal voor me (:
Zeker onder een OK-pak

Leuk stukje<3

Xx