Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Morgenrood {afgelopen} » 3.Ruzie

Morgenrood {afgelopen}

22 juni 2010 - 21:56

548

9

576



3.Ruzie

Sorry dat het zo lang duurde, maar hier een nieuwe hoofdstuk. Jullie hebben me tips gegeven en ik ga ze proberen toe te passen. Hope you enjoy!

Na de ceremonie stond ik van m'n stoel en liep naar de hal met duizende lichtjes waar Bella en Edward de gasten begroeten. Terwijl ik naar ze toe liep bedacht ik hoe het zou zijn als Bella en Edward er straks niet meer zijn. Ze gaan naar Isle Esmé, een cadeau van Carlisle en Esmé.

Bella verstoorde mijn gepeins. 'Hé.'
'Haay', hoe vind je het?' vroeg ik. 'Ik zal eerlijk zijn... Ik vind het geweldig! Ik ben echt blij dat ik jou de voorbereidingen heb laten doen. Ik zou niet weten wie anders het had moeten doen.' Er verscheen een glimlach op mijn mond, blij dat ze waardeerde wat ik deed, blij dat ze het mooi vond, en blij omdat ze gelukkig was. 'Dank je.' Edward kwam er bij staan en zei: 'Zo te zien heb je het weer voor elkaar gekregen. Ik vind het echt mooi, Alice.' Ik gaf ze alletwee een knuffel en zei: 'Veel plezier vanavond', en ik knipoogde naar Bella. Ik liep verder en zag Jasper en Emmet staan in een hoekje. 'Wat doen jullie daar zo alleen, kom op de dansvloer op.' Ik trok Jasper mee en even later stonden we te dansen. 'Hmmm... hoe vind je het?' vroeg ik hem. 'Echt heel mooi, maar logisch hè, jij heb het gedaan.' Ik drukte een kus op zijn mond en ging verder met dansen.

Even later zag ik dat Jacob in een hoekje met Bella stond te dansen. Ha, eerst een paar maanden niet verschijnen en nu opeens komen slijmen. Even later hoorde ik Bella gillen.
'Au, Jake! Laat me los!'
Wat denkt die hond wel? Al gauw zag ik dat Edward erbij stond om Bella te beschermen.
'Blijf van haar af', siste hij.
Jasper hield abrubt op met dansen en liep naar de heisa die in dat hoekje gaande was. Er kwam een gegrom uit Jacob's mond en daarna nog drie andere.
Emmett en Jasper stonden achter Edward, klaar om aan te vallen.
'Laat haar los, Jake', hoorde ik Seth Clearwater zeggen. 'Straks doe je haar pijn.' NU!' gromde Edward. Jacob liet haar los.
'Ik vermoord je', fluisterde Jacob met een door woede verstikte stem. Terwijl hij dat zei, namen Sam en Seth hem mee naar achteren.

'Gaat het Bella?', vroeg ik toen ik bij haar stond. 'Ja het gaat wel.'
Edward nam Bella mee de dansvloer op. Ik probeerde wat er net gebeurd was net te verwerekn. Waarom zei Jacob dat hij Edward wilde vermoorden? En waarom deed hij Bella pijn? Ik liep naar Jasper om te vragen wat er net aan de hand was. mar toen bedacht ik me dat als ik het zou vragen, dat het de hele avond zou verpesten. Dus ik deed het niet.

'Bella het is zover!' riep ik. Teon ik ze zag zoenen wist ik dat ik hun moment heb verstoord. Maar ze willen toch niet dat ze hun vliegtuig missen? Dus vroeg ik maar: 'Willen jullie soms je vliegtuig missen?' Edward draaide zijn gezicht een klein beetje mijn kant op en mompelde: 'Ga weg, Alice.' Ik raakte geirriteerd en gromde. 'Anders zeg ik haar waar je haar mee naartoe neemt.' Toen keek hij op en wierp mij een boze blik toe.
'Voor iemand die heel klein is ben h=jij wel erg irritant.'
'Kom mee Bella' zei ik.


Reacties:

1 2

lovevampire
lovevampire zei op 9 aug 2011 - 12:48:
coooooooooooooooooooool mega de max




ilovevampire
ilovevampire zei op 26 juli 2011 - 17:56:
echt suuuuuuuuuuuuuuper weeral hihi goe bezisxx


irish98
irish98 zei op 16 feb 2011 - 15:05:
@ heaven
met je eens. Tis wel weer mooi geschreven.


heaven
heaven zei op 19 nov 2010 - 19:12:
Omg hebben jullie het boek niet gelezen??
Bella vertelde Jake dat zij en Edward Wel een echte huwlijksreis zouden houden dus met alles wat bij een huwlijksreis hoort...sex ens. en Jake werd daar dus boos om omdat hij denkt dat Edward Bella dalijk ineens vermoord ofs.

Maar in elk geval, Leuk verhaal hoor, 1tip je gaat er erg snel doorheen, alles is in grote lijnen vertelt, let een beetje op de details dan word het allemaal ook duidelijker en leuker om te lezen ^^
^^


wordslover
wordslover zei op 20 okt 2010 - 18:07:
aach gossh,
Jake die Bella pijn doet,
ik ga gauw verder lezen!