Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Unfare » i don't want you

Unfare

15 juni 2010 - 15:05

361

1

305



i don't want you

pov: Ria
WHAM!!! de deur vloog met een woeste zwaai open.
TIM?!?!? hoe kom jij hier binnen??! riep ik naar hem en stond op doet er niet toe, moet je dit lezen en hij gaf me een of ander roddelblad en werpte Joe een dodelijke blik. op de voorkant van de pagina stond ''JOE BEDRIEGT TAYLOR'' ik schrok van de tittel. At hij nou van 2 walletjes?
ik sloeg het tijdschrift open en bladerde naar de juiste pagina.

vanochtend werd Joe Jonas gespot met een ander meisje aan zijn zeide dan Taylor Swift. Joe ontkend dat hij dit meisje kent en vervolgde dat hij nog steeds van Taylor houd en hun relatie nog goed in stand is.
ik kreeg tranen in mijn ogen Tim je hebt gelijk hij is een zak. ik gaf het tijdschrift terug aan Tim. ik trekte Joe mee naar de voordeur en zette hem mijn huis uit. ik plofte neer op de bank en keek alleen maar recht vooruit geschokt van wat ik net las, eerst doen alsof hij me leuk vind, met me zoenen en vervolgens moet ik er via een tijdschrift achter komen dat hij een vriendinnetje heeft. Tim kwam naast me zitten en streelde over m'n arm ik zij toch dat hij je zo zou dumpen ik knikte en bleef maar naar de muur staren terwijl Tim door praate tot hij zei je past veel beter bij mij. hij wou me een kus geven op m'n wang maar zijn woorden zorgden ervoor dat ik me hoofd met een ruk omdraaide. en wat je al kon verwachten. zijn kus kwam op mijn lippen terecht. ik duwde hem hardhandig van me af. Tim je bent een goede vriend maar ik wil dit niet. ik wil niet iets met jou beginnen. hij werd lichtelijk geïrriteerd als ik niet goed genoeg voor je ben, dan ben ik hier weg hij stampte richting de deur. fijn nu ben ik helemaal vriendloos ik heb alleen Tina nog. pffff wat een rot vakantie. ik wil terug naar Nederland. ik ging naar boven en probeerde te slapen. en dat lukte uiteindelijk ook.



ik weet dat ik beloofd had dat hij langer zou worden
daarom doe ik 2 hoofdstukken.


Reacties:


Nynke
Nynke zei op 15 juni 2010 - 23:39:
(L)