Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » My name is Moon{inspiratieloos en te lui om verder te gaan na zolang :$} » De dag.

My name is Moon{inspiratieloos en te lui om verder te gaan na zolang :$}

29 juni 2011 - 19:51

626

5

246



De dag.

Moon werd net afgezet bij het treinstation. Haar adoptie ouders moesten werken dus ze kunnen haar niet uitzwaaien. Ze is daar best blij mee. want waar ze een hekel aan heeft is mensen die haar overentausast uitzwaaien. Ze pakte haar koffer uit de achterbak van de auto. "Doei zie jullie misschien wel in de kerstvakantie en al ik niet kom stuur ik jullie een uil" zegt Moon. 'oké, veel plezier' zegt Nena(Moon's adoptie moeder). 'En doe voorzichtig' zegt Stefan(Moon's adoptie vader). 'Ja, zal ik doen' zegt Moon. Ze rolde haar koffer mee het treinstation in en ze gaat door de muur tussen het staat van negen en tien. Ze is nu op het perron 9 3/4. Ze kijk naar al de leerlingen en ouders daar staan. Ze sleept haar koffer mee de trein in. Ze zoek naar een lege coupé, Maar jammer genoeg vind ze er geen. Dus ze gaat kijken waar de minste leerlingen in zitten. Ze ziet een coupé met maar drie leerlingen en ze besluit daar aan te kloppen. Ze klopt dus aan en ze schuift de deur open. 'Mag ik hier misschien zitten?' vroeg Moon. ' Eu.. natuurlijk' zegt een meisje met bruin krullend haar 'En ik ben trouwens Hermelien, Hermelien Griffer'. 'Moon' zegt Moon en glimlacht 'en bedankt dat ik er bij mag zitten'. Moon stapt de coupé in.'Ik ben Harry' zegt Harry. 'Ik heb van je gehoord je stond namelijk in de krant' Zegt Moon en grinnikt. 'J,a sta ik wel vaker' zegt Harry. En Moon gaat naast Hermelien zitten. 'En ik ben Ron' zegt een jongen met rood haar. 'Mijn naam ken je al' zegt Moon. 'Inderdaad' zegt Ron.
En zo praten ze verder.

Op zweinstein aangekomen.
'Zo juffrouw Black kunt u met mij meekomen' zegt Anderling 'Dan deelt de hoed u in'. Moon liep met proffesor Anderling mee. En ze werd door de hoed ingedeelt bij Griffoendor. Na een luid applaus van de tafel van griffoendor ging ze daar zitten. Ze keek toe hoe de eerstejaars werden ingedeeld. Daarna kwam er eten op tafel staan. 'Wat is dat' vroeg Moon aan een tweeling.Dat is pompoensap' zei 1 van de tweeling. 'En wij zijn Fred en George' zeiden Fred en George tegelijk. 'Moon, maar dat wist je vast al' zegt Moon. 'Ja inderdaad dat hoorde we net' zei Fred en grinnikte. Na het eten was Moon zo moe dat ze meteen naar bed ging. Maar ze kon niet slapen dus ging ze weer naar beneden. En ze zag een mannen hoofd in het vuur en daarvoor zat Harry Potter.'Harry er staat iemand achter je en ze heeft me ondekt' zei het mannen hoofd. Harry draaide zich om en zag Moon staan. 'Ik kom dus ongelegen naar beneden' zei Moon. 'Ja zo kun je het zeggen' zei Harry. 'Is dat niet Sirius Black?'
vroeg Moon. 'Eu.... ja eigelijk wel' zei Harry. 'Ik weet dat hij je peetvader is is snap volkomen dat je met hem praat' zegt Moon 'Maar vind je het op school beetje te riskant om met hem te praten vooral omdat hij een gezochten crimineel is' 'Maarja het zijn mijn zaken niet dus ik hou me mond' zegt Moon 'Maar ik wil ook met hem praten'. 'Wow jij weet veel te zeggen' zegt Harry.En Moon grinnikt. Moon loopt naar het vuur en gaat naast Harry zitten. 'Weet u misschien of ik familie van u bent' vraagt Moon aan Sirius 'Euhm.... niet dat ik weet' zegt Sirius 'Waarom?' . 'Nou ik heb ook de achternaam Black toevallig' zegt Moon 'Ik dacht misschien ben ik familiemaar dus niet' zegt Moon. 'Maar ik ga weer en laat jullie verder praten' zegt Moon 'Doei Sirius en slaaplekker Harry'. Moon ging weer naar de meisjesslaapzaal. En ging in bed liggen. En viel uiteindelijk na een tijd in slaap.


Reacties:


4passions
4passions zei op 17 juni 2010 - 11:54:
hehe: vind je het niet een beetje riskant? (ik zou wel een klein beetje op je taalgebruik lettenDr=haar?)

x


SusieSimon
SusieSimon zei op 15 juni 2010 - 22:54:
it's Bloody Brilliant
Snel verder?
Melding??
xx


Moonzzz
Moonzzz zei op 15 juni 2010 - 22:32:
leuk verhaal

melding please


justAgirl
justAgirl zei op 15 juni 2010 - 19:31:
Leuk verhaal! Snel verder
mag ik dan een melding?


FleurDriesse
FleurDriesse zei op 15 juni 2010 - 19:02:
Leuk verhaal. Snel verder?