Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Freestyle Love & Porn » A New Home?

Freestyle Love & Porn

24 dec 2008 - 20:22

282

0

225



A New Home?

"Elysh, waar ga je heen?" Vraag ik als ze wegloopt.
"Slaap plaats zoeken, misschien wel wat regelen, gelijk voor geld."
Ik frons. "Ik dacht dat je met ons meeliep om ook hier te slapen?"
"Ik liep mee om de weg te wijzen." knipoog ik.
Ik loop naar haar toe. "Vind morgen maar een andere plek." Ik pak der koffers, en sleep ze mee naar binnen. "Je slaapt vanacht bij mij."
"Dankje maar.. Dat kan je toch niet maken tegenover je baas?" vraag ik ongelovend.
"Vastwel." Ik kijk grijnzend naar de druk bellende Peter. "Peet, ja toch?" Hij knikt snel, draait zich om en loopt weg aangezien hij even niet gestoord wilt worden. Waarschijnlijk weet hij niet eens waar hij ja op gezegt heeft, maar voor mij is het genoeg.
Ik grinnik "Handig zo'n baas, ken je misschien voor mij wat regelen?" lach ik.
"Vast wel." Knipoog ik, en ik loop naar de balie. "De sleutels van kamer 1409 en 1410 graag. En ik wil graag een kamer erbij, zo dicht mogelijk." De man pakt de sleutels, ik geef eentje ervan aan de jungs. "Ga maar vast." Ze wensen ons slaapwel en gaan naar boven. "Een persoons?" Vraagt hij. Ik knik. "1404" Zegt de man als hij de sleutel overhandigd. "Op de rekening van Universal." Zeg ik, en ik overhandig de sleutel aan Elysha.
"Dankje Niyavi, je bent een schat!" zeg ik heel blij, nu hoef ik niet te tippelen voor een slaapplek en wat geld! Ik loop naar mijn kamer. Eenmaal in mijn kamer zet ik mijn koffers neer en haal ik mijn pyjama eruit. Ik gaap. "Jezus wat ben ik moe." zeg ik tegen mezelf. Ik kleed me om, ga in het bed liggen en langzaam val ik in slaap.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.