Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon: The adventure of Red, Green, and Blue! » Hoofdstuk 12: Team Rocket goes Underwater!

Pokémon: The adventure of Red, Green, and Blue!

16 juni 2010 - 15:40

919

1

208



Hoofdstuk 12: Team Rocket goes Underwater!

Voor de mensen die de grap niet snappen? War = Oorlog xD

''Pikachu, dit Moet snel gaan. Doe Volt Tackle, gevolgd door Iron Tail!'' riep Red. Pikachu kwam op Seaking af, met een groote straal. Seaking werd geraakt, en knalde tegen de kant. Snel kwam Pikachu op Seaking af, en deed een Iron Tail. Seaking knalde tegen de muur aan, en was helemaal uitgeschakeld. Voordat Misty iets kon zeggen, was er ineens een enorme knal te horen, gevolgd door een grote wolk Mist. ''Wat gebeurt er?!'' riep Green in paniek. ''Blijf kalm!'' riep Misty.
''Ik heb het!'' riep Blue, hij gooide een Pokéball in de lucht, en riep: ''Nu, Pidgey! Doe gust om de wind weg te blazen!'' Pidgey kwam uit de Pokéball, en deed een Gust. De enorme wolk verdween, als sneeuw voor de zon. Misty, Red, Green en Blue konden hun ogen niet geloven. Er stond een enorme machine! Een grote buis kwam uit de machine, en pompte het water héél langzaam leeg. ''Jullie weer!'' riep Green, want op de Machine stonden Jessie en James. ''Team Rocket zal nooit opgeven, Jullie gaan eraan!'' riep Jessie.
''Inderdaad! Nu, Tentacool!'' riep James, terwijl er een Pokéball uit de lucht vloog. Tentacool kwam uit de Pokéball, klaar voor een gevecht. ''Zet hem op Seaking! wacht eens.. waar is Seaking?!'' riep Misty bezorgd.
''Right over here!'' riep Jessie, in het engels. Helemaal bovenaan de Machine, waar het rond begon te worden, zwom Seaking in het rond, helemaal opgesloten. ''Jullie gaan eraan, al onze Pokémon zullen jullie verslaan!'' riep Misty, ze sprong In het water, en riep een paar Pokémon bij elkaar. Het waren niet veel, en ze waren niet erg sterk, maar het was beter dan niets. Het waren ongeveer zes goldeen, twee Horsea, en één Seadra. ''Wij helpen ook, Misty!'' riepen Red, Green en Blue, ze sprongen in het water. ''Nu, Squirtle!'' riep Blue, Squirtle sprong uit de Pokéball, maar er leek Iets aan de hand te zijn. Squirtle's hoofd, armen, benen en staart zaten allemaal in de schelp. ''Squirtle, kom daar eens uit! We moeten vechten!''
''Rustig, Blue. Ik weet al wat er aan de hand is. Als Squirtle genoeg getraind Is, evolueerd hij. Maar de dag dat hij gaat evolueren, verstopt hij zich de hele dag in zijn schelp. We weten niet waneer het gebeurt, nu of vanavond. We moeten Squirtle laten rusten!'' vertelde Misty.
''Dan Is het jouw beurt, Staryu!'' riep Red, terwijl er een Pokéball in de lucht vloog, waar Staryu uitkwam. Staryu vloog meteen het water in, terwijl ook Green een Pokéball de lucht in gooide: ''Go, Gyarados!'' De enorme, woeste Gyarados kwam uit de Pokéball, in het water. ''Go, arbok!'' riep Jessie, nu kwam ook Arbok het water in. Jessie en Jamer sprongen ook het water in, nu waren ze allemaal in het bad beland. ''Tentacool, evolueer!'' riep James.
''Wut?'' zei Red.
''Sinds waneer kan je bepalen waneer je Pokémon evolueerd?!'' riep Misty.
''Giovanni doet wonderen!'' riep James, terwijl Tentacool een Tentacruel geworden was, een enorme versie van Tentacool, met meer tentacels en meer kracht. Red haalde zijn Pokédex uit zijn tas, en richtte die op de Tentacruel.

[/B]Tentacruel, de Tentacel Pokémon. Tentacruel zijn erg agressief, en vallen vaak zonder reden mensen en Pokémon aan. Deze Pokémon wordt ook wel genoemd, de Gangster van de Zee.[/B] vertelde Dexter.

''Go, Dewgong!'' riep Misty, terwijl er een Pokéball in het water dreef, er kwam een Pokémon uit, die de kinderen al kenden van de Watershow. ''Dewgong, Ice Beam!'' riep Misty. Dewgong kwam wat dichterbij, en schoot een enorme straal Ijs op Tentacruel. Tentacruel werd wit, en zat vast in een enorm blok ijs. ''Dit ziet er niet goed uit, Jessie. Doe iets!'' riep James.
''Don't tell me what to do!'' riep Jessie: ''Arbok, doe Hyper Beam op Tentacruel!''
''Wut?'' zei James. Arbok schoot een krachtige straal naar Tentacruel, waardoor die weer vrij kwam uit het ijs. ''Arbok, Glare op alle andere Pokémon!'' riep Jessie, Arbok keek met een gemeene blik, naar alle Pokémon behalve Tentacruel. Alle Pokémon konden zich niet meer bewegen, waardoor James riep: ''Tentacruel, Psybeam op alle Pokémon behalve Arbok!'' Tentacruel schoot een aantal krachtige stralen naar alle Pokémon, stuk voor stuk ontploften de Pokémon zo'n beetje. Alle Pokémon zakten naar de bodem, Tentacruel zwom snel naar ze toe, en greep ze stuk voor stuk met een tentacel, en hield ze vast in een stevige greep. Het leek over.. Tot Ineens!


Squirtle begon te trillen, steeds erger. Je kon het gewoon niet, niet opmerken. Squirtle begon al trillend, te gloeien en probeerde te evolueren. Squirtle werd steeds groter, en de gloed verdween. Voordat iemand een blik had gekregen op wat Squirtle was geworden, sprong het het water in en begon Arbok en Tentacruel te rammen. ''Help ons, Wartortle!'' riep Misty.
''War, War-tortle!'' riep Wartortle.
''Inderdaad, Je moet War voeren!'' riep Red, Wartortle deed een aantal sterke aanvallen, zoals Ice Beam en Headbutt. Daarmee knalde hij Tentacruel en Arbok tegen James en Jessie aan, die Seaking vrijlieten, en snel wegrenden.


De drie kinderen stonden tegenover Misty, voor de gym. Het was al aardig laat. ''Red, Blue. Ik wil jullie graag deze bagde overhandigen. Jullie hebben me gered, zowel als alle Pokémon. Nu al voor de tweede keer, dus pak aan.. Deze Cascade Bagde. Ik snap dat jullie verder moeten gaan, nu. Vaarwel, We houden contact en zien elkaar snel weer,'' zei Misty, ze kwam op Red af, en gaf hem een kus op zijn wang. ''Oh my..'' zei Red, vlak voordat het gebeurde.
''Missen we wat?'' vroegen Blue en Red lachend, Red werd helemaal rood, lachte even, en rende toen snel weg. Blue en Green kwamen achter hem aan, terwijl ze naar Misty zwaaiden.


Reacties:


Soragek
Soragek zei op 16 juni 2010 - 16:09:
Lol, die actie op het laatst

maar leuke epi verder