Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Freestyle Love & Porn » Good Morning!

Freestyle Love & Porn

24 dec 2008 - 20:30

406

0

268



Good Morning!

Met een goed gevoel loop ik mijn kamer in, en dat moment voel ik de vermoeidheid pas. Ik trek snel mijn pyjama aan en stap ik bed. Niet veel later lig ik al kwijlend en licht snurkend te slapen. Als ik de volgende ochtend wakker word, is het eigenlijk veel te vroeg om op te staan. Dus probeer ik verder te slapen.
Als ik wakker word is het half 9, ik verveel me vreselijk en kan toch niet meer slapen. Ik besluit Niyavi te zoeken. Ik klop aan bij kamer 1409. Een chagerijnige Bill met warrig haar doet open. "Sorry verkeerde kamer." zeg ik zacht en Bill kijkt me verbaast aan. Ik loop een kamer verder en klop aan.
Ik lig nog altijd wakker, tot er op mijn deur word geklopt. Ik sta op, rol uit bed, en doe de deur open. Daar staat Elysha. "Goedemorgen." Zeg ik vaag. Ik doe een stap opzij zodat ze binnen kan komen.
"Morgen." antwoord ik Niyavi. "Ik verveelde me man, dus ik dacht, laat ik bij Niyavi langs gaan, kijken of die heel toevallig niet iets weet wat ik of we kan doen.." glimlach ik.
"Vastwel, ik moet de jongens ook altijd vermaken." Zeg ik, en ik ga op mijn bed zitten. "Even mijn hersens op gang laten komen hoor." Glimlach ik. "We kunnen de jungs wakker maken, maar ik weet of ze dan nog zo vrolijk zijn de rest van de dag."
"Ik heb net al tegen een chagerijnige en verbaasde Bill goeiemorgen moeten zeggen, de rest kan ik ook nog wel hendelen, mijn ex dí­é wil je 's morgens niet zien. ontliep ik haar het eerste uur niet was het menens." grinnik ik. "EMMERS WATER EN EEN STERIO EN EEN CD VAN BFMV!"
Ik grinnik. "Lekkere ex dan." Ik sta op. "Ik ben zo terug, even een borstel door mijn haar halen hoor." Een halve minuut later kom ik de badkamer uit. "Ga je mee?" Vraag ik.
"Waarheen?" vraag ik.
"De Jungs wakker maken!"
"Tuurlijk! Maar hoe? Op het bed springen, water over hun hooft kiepen, de stereo aanzetten en keihard en vals meezingen?" vraag ik. "Ik heb ervaring ja." grijns ik erachter aan.
"We springen wel gewoon op bed, de rest kan ik zelf niet hebben op zondagochtend!" mompel ik. Ik open de deur, en we lopen mijn kamer uit.
"oke!" zei ik opgewekt. "Got the key?" vroeg ik. Niyavi knikte. Ze opende de deur en ik rende naar binnen terwijl zij heel rustig de kamer betrad.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.