Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Freestyle Love & Porn » Wake up!

Freestyle Love & Porn

24 dec 2008 - 21:02

443

0

251



Wake up!

Elysha sprong al op het bed van Bill. "Goedemorgen!" Gilde ze. Ik grijns opgewekt, en jump het dichtsbijzijnde bed op, dat van Tom.
"Elysha flikker op!" zei Bill chagerijnig terwijl hij zijn denken over zijn hooft trekt. "Nee!" roep ik opgewekt en trek de dekens van hem af en ren ermee weg. "Hmm, warm hoor bedankt!" en ik ren de hele kamer door.
"Mens, ga iemand anders lastigvallen!" Ik pak zijn Kussen af waar hij zijn hoofd onderverschuild. Met het Kussen spring ik op Georgs bed. "Goedemorgen kofferdrager!"
Ik gil als Bill me optilt. "Don't you dare." ik knijp mijn ogen tot spleetjes. Bill grijnst en laat me vallen. "Ik haat je Kaulitz!" roep ik keihard door de hele kamer. Iedereen kijkt op. Ik sla een hand voor mijn mond.
Bill kijkt haar met een pruillipje aan. "Haat je me?" Vraagt hij zielig.
"Op dit moment eventjes wel, maar over 5 minuten niet meer hoor schat!" zeg ik overdreven.
Hij grijnst. "Mooizo, als je me nu toch nog even haat!" Hij wikkelt haar in een deken. "Lekker warm?" Vraagt hij. Georg slaapt gewoon verder, ik kruip naast hem onder de dekens. Verbaasd opent hij zijn ogen. "Leuke nacht gehad schat?" Vraag ik met een Knipoog.
Ik schiet in de lach door Georgs gezicht. "Jaa heerlijk, nog lekkerder en warmer als je erbij kwam liggen." zeg ik. weer sla ik mijn hand voor m'n mond, damn wat heb ik vandaag.
Bill gaat bovenop Elysha en de dekens liggen. "Zo beter?" Vraagt hij grijnzend. Ik kruip bij Georg uit bed. "Grapje." Zeg ik.
Ik knik alleen maar, ik was er net overheen dat ik nooit met Bill kon krijgen en nu zit ie gewoon bovenop me.. En dan zeg ik nog allemaal stomme dingen ook, en nu ben ik sprakeloos, someone help me?
Ik tackel Bill. "Zo wel weer genoeg Elysha geplet he. En jullie mogen wel weer slapen." Zeg ik tegen de jungs.
"Gaat niet meer." zegt Bill hyper en gaat overdreven rondjes door de kamer rennen om energie kwijt te raken. "Dankje." fluister ik tegen Niyavi.
Ik glimlach naar haar. "Geen dank." Ik richt me weer op de jungs. "Nou, douchen en aankleden, dan gaan we ontbijten. Ik ga ook even aankleden."
"Me too! En daarna mijn vrouwelijke charmes even in de strijd gooien om een baantje te strikken, je helpt me wel toch Niyavi?" smeek ik met puppyoogjes.
"Natuurlijk!" Samen met Elysha lopen we de kamer uit, ik naar de mijne, zij naar de hare. Daar douchte ik me, en kleedde me aan. Mijn make-up en haar even doen, en daarna naar beneden om te ontbijten. Onze tafel stond al klaar, maar er was nog niemand beneden. Ik nam vast plek, en wachtte op de andere.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.