Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Snape Story » My mom is crazy

Snape Story

18 juni 2010 - 22:24

355

7

562



My mom is crazy

ik maak binnenkort langere stukken maar ik moet nu gaan folders vouwen dus ik heb geen tijd:(

"Mama?" Vroeg ik aan haar. "Ja?" Vroeg ze. "Nou, ga nooit naar een open veld oké." Zei ik bezorgd. "Waar heb je het over, liefje? Rustig maar. Het was maar een droom." Zei ze bezorgd. "Beloof het me!" Zei ik boos, maar ze keek me verward aan. "Beloof het me!" Zei ik weer boos. "Hope, er is niks aan de hand. Ga maar weer rustig slapen." Zei ze rustig. "Waarom beloof je me het niet?" Zei ik nog steeds in paniek. "Oké ik beloof het." Zei ze rustig. Ze liet me rustig weer in slaap vallen en aaide me over mijn hoofd. "Liefje, maak je niet druk. Ga nu maar weer snel slapen." Zei ze heel zacht tot mijn ogen langzaam zwaarder werden. Mijn moeder aaide nog steeds over mijn hoofd. Toen was ik eindelijk in slaap gevallen.

De volgende ochtend stond ik op en poetste mijn tanden. Ik liep snel naar beneden, want het was mijn eerste schooldag. Ik pakte een kom en deed er cornflakes in. Ik liep naar de koelkast en pakte de melk. Ik pakte mijn kom en ging aan tafel zitten. Tijdens het eten kwam mijn moeder naar beneden. "Waar ga jij naartoe?" Vroeg mijn moeder. "Naar school." Zei ik verward. "Nee vandaag ga je niet naar school." Antwoordde mijn moeder. "Wel." Zei ik zeker. "Ja vandaag gaan normale kinderen naar school, maar jij gaat pas 1 september naar school." Zei ze met een glimlach. "Wat? Dus ik ben niet normaal?" Vroeg ik me af. "Tuurlijk ben je niet normaal. Je bent een heks." Zei ze weer glimlachend. "Oh, dus je beledigd me vandaag al twee keer!" Zei ik boos. "Nee, dummy. Je kunt toveren en gaat naar Zweinstein." Zei ze nog steeds glimlachend. "Mama? Ben je gek geworden?" Vroeg ik me af. Ik was misschien 11 maar ik geloofde niet echt in sprookjes en magie. "Oké, mam. Hoe moet ik toveren?" Vroeg ik me af. "Hope, weet je niet meer toen we vorige week naar oma waren geweest? Vroeg ze aan me. "Ja." Ik dacht heel hard na wat er die dag ook alweer was gebeurt. "Nee? Dat kan niet."


Reacties:

1 2

Nightfall
Nightfall zei op 22 sep 2010 - 13:16:
Haha ik zou ook gaan denken dat ze me zou beledigen
en dat met normale kinderen vind ik ook wel goed


Faramir
Faramir zei op 7 juli 2010 - 1:08:
Tja dat vat je weleens beledigend op als je niet normaal en een heks wordt genoemd. Maar achteraf zou het wel grappig zijn als je het in het echt zou meemaken.


Teysz
Teysz zei op 20 juni 2010 - 6:29:
Leuk


V0nneke
V0nneke zei op 19 juni 2010 - 13:19:
Leukleukleuk


SusieSimon
SusieSimon zei op 18 juni 2010 - 22:28:
Leuk
Snel verder?
Melding?
Ben ik nog iets vergeten? nee volgens mij niet
xx