Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Stand Alones » Blijf bij mij [TC]

Stand Alones

20 juni 2010 - 17:59

442

1

230



Blijf bij mij [TC]

Ik pak mijn I-pod en zoek naar dat ene speciale liedje. Ik zak wat onderuit op de bank en druk op afspelen. Terwijl de melodie zachtjes in mijn oren klinkt, zet ik het volume iets harder. De jongens komen de tourbus binnen. Ik open één van mijn ogen en bekijk de jongen die tegenover mij neerploft. Hij zucht even diep en veegt met zijn hand het zweet van zijn hoofd. Dan hoor ik een zachte warme mannenstem mijn oren binnendringen.

"Mijn blik dwaalt af
ik denk aan jou
ik heb je al zo vaak gezien
in mijn droom

ik vraag me af
waar ben je nou
als jij eens wist
wat ik je zeggen wou "

Hij is zo ontzettend mooi, zoals hij daar nu zit. Hij is helemaal uitgeput van het concert. Ik zie de zweetdruppeltjes zo van zijn slapen naar zijn nek gaan. Hij sluit zijn ogen even en opent ze dan weer, om vervolgens naar me te glimlachen. Een zoete, warme glimlach waarmee hij me helemaal van de kaart brengt. Vlug sluit ik mijn ogen weer, om me op het liedje te kunnen concentreren. Maar ik kan het niet laten om toch naar hem te kijken, dus doe ik het toch weer. Ik open mijn bruine ogen en ontmoet de zijne.

"Je zoekt me op, keer op keer
Langzaam aan geef jij je over, meer en meer

Je blikt dwaalt af, je denkt aan mij
De buitenwereld heeft altijd gezegt dat
wij bij elkaar horen als de zon en de maan

Maar nu jij hier bent en nu ik hier ben
lijkt de wereld stil te staan"

Ik zie hoe zijn ogen over mijn lichaam glijden, me helemaal bekijken. Dan staat hij op en loopt in mijn richting. Hij laat zich naast me neerploffen en slaat een arm om mijn dunne lichaam heen. Ik nestel me dichter tegen hem aan en voel hem glimlachen, ik weet het gewoon. Hij pakt één van mijn oortjes en doet hem in. Zachtjes begin ik mee te zingen:

"Blijf bij mij
na zoveel goeds kan ik je niet meer laten gaan
blijf bij mij
een mooier lot bestaat niet
dus vraag ik je, blijf bij mij

zijn er fraaie woorden voor, dan komen ze niet gauw
alles wat ik zeggen wou
ik hou van jou. "

Hij drukt een kus op mijn voorhoofd en kijkt diep in mijn ogen.
"Ik hou ook van jou Billa, en ik zal altijd bij je blijven!" Ik voel hoe zijn hand de mijne zoekt. Hij verstrengelt onze vingers. Ik voel me op dit moment zo gelukkig. Wij tweeën, wij zijn voor altijd. Teder druk ik een kus op zijn lippen. Gewoon omdat ik van hem hou, als een broer. Maar ook omdat hij mijn grote liefde is.
"Ik hou ook van jou, Tomi."


Reacties:


Bodine
Bodine zei op 20 juni 2010 - 10:42:
Bill und Tom zijn zo cutie samen! <3