Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon: The adventure of Red, Green, and Blue! » Hoofdstuk 14: Electric Sparkle Problems!

Pokémon: The adventure of Red, Green, and Blue!

19 juni 2010 - 15:06

821

2

220



Hoofdstuk 14: Electric Sparkle Problems!

Er is me iets opgevallen, Ik ga precies zoals de anime xD In Episode 14 komen Ash en Co. ook aan in Vermillion xD

Het heeft lang geduurd, maar Red, Blue en Green waren eindelijk aangekomen in Vermilion City. Ze waren vaak verdwaald, vermoeid, en hadden honger. Maar eindelijk waren ze er, bravo! ''Ik heb zo een honger, Ik ga gewoon meteen wat eten!'' riep Blue.
''Ik ga meteen naar de Gymleader..'' zei Red zacht.
''I'm with you!'' riep Green, Blue keek even verbaasd en kwam toen achter de twee Jongens aan. De drie kinderen renden zo hard als ze konden, en stopten bij een enorm gebouw. Overal op het gebouw waren stralen van bliksem gemaakt. De enorme deur ging langzaam open, en de drie kinderen liepen naar binnen. ''Hallo! Ik ben hier om de Gymleader te verslaan!'' riep Red.
''Ik ook!'' riep Blue boos.
''Oké dan..'' zei een stem, de stem kwam duidelijk van een vrouw. Het was erg donker binnen, er knipperden een paar lampen, en af en toe was er een flits. ''Het ziet hier erg verzorgd uit, niet dus.'' fluisterde Green.
''Hé, baas! Een nieuw slachtoffer voor het Pokémoncenter!'' riep dezelfde vrouwenstem. Rustig gingen er nog een paar lichten aan, er stonden twee vrouwen voor een grote stoel, er stond een enorme man op, uit de stoel. Hij had blond haar, een zwarte zonnebril, en was erg gespierd. ''Hallo, kleuters. Ik ben de Gymleader, St. Surge. Ze noemen me de koning van energy, en een echte oorlogking. Oké, dan. Wie zal er eerst gaan..'' zei Lt. Surge zacht, hij begon de drie kinderen te bekijken. ''Jij!'' riep hij ineens, en hij wees naar Red. ''Kom maar op dan..'' zei Red zacht, en dreigend. Lt. Surge begon te lachen, en wees de kinderen naar het strijdveld.


Het veld zag er veel beter uit dan de hal, goede verlichting en een verzorgd veld. Ook hier waren er veel stralen bliksem gemaakt. ''Ik zal mijn Pokémon inzetten, mijn beste vriend en maat voor het leven. Nu, Raichu!'' riep Lt. Surge, terwijl hij een Pokéball in de lucht gooide. Er kwam een enorm beest uit, met een nare blik staarde hij naar Red. Red keek net zo geniepig terug, en gooide een Pokéball in de lucht, terwijl hij riep: ''Go, Pikachu!'' Pikachu kwam uit de Pokéball, en keek bang naar Raichu. Red had geen idee waarom, en greep naar zijn Pokédex.

''Raichu, de Bliksem Pokémon. Raichu Is de geëvolueerde vorm van Pikachu. Raichu's zijn vaak de baas over Pikachu in het bos, als een soort colonie.'' vertelde Dexter.

''Je hebt dus een Baby-Pokémon meegenomen, kleuter. Raichu kan veel meer dan een Pikachu, Je moet een Pokémon zo snel mogelijk laten evolueren, waneer je hem vangt. Oké, Raichu. Thunder!'' riep Lt. Surge.
''Pikachu, Thunderbolt!'' riep Red in paniek. Raichu en Pikachu sprongen beiden de lucht in, en schoten een paar stralen uit. De straal van Raichu ging recht door Pikachu's straal heen, Pikachu knalde tegen de muur aan, en schoof naar de grond. ''Pikachu, kom terug..'' zei Red zacht,
''Pi, Pika!'' riep Pikachu boos.
''Pikachu wil nog meer pijn hebben!'' riep Lt. Surge lachend. Pikachu deed een paar stappen naar voren. ''Pikachu, Iron Tail!'' riep Red hard.
''Raichu, Megakick!'' riep Lt. Surge. De twee Pokémon kwamen op elkaar af, Raichu was veel sneller, en schopte Pikachu tegen de grond, met een enorme knal. Pikachu had wonden, overal. Red rende naar Pikachu toe, pakte hem op, en deed hem terug in zijn Pokéball. Red begon te trillen, en wist niet wat te doen. ''Uhhm.. Dit is nog niet over!'' riep Red hard, en rende de Gym uit, Green en Blue kwamen hem achterna, terwijl ze riepen: ''Wacht, Red!''
''Natuurlijk..'' zei Lt. Surge lachend.


Pikachu lag in een bed, in het Pokémoncenter. Overal waren er kabels aan zijn kleine lichaam aangesloten. Pikachu kon weer bewegen, geluid maken, alles. ''Hoe ga Ik ooit die Raichu verslaan?'' vroeg Red hardop, waar Green en Blue blij waren. ''Pardon!'' zei een stem, Red keek achter zich en daar stond Zuster Joy. ''Ik ving toevallig Jullie gesprek In, Dit kan helpen..'' zei Zuster Joy, terwijl ze een klein doosje opende. Er zat een Thunderstone In. ''Hiermee evolueerd Pikachu in Raichu!'' riep Green.
Red keek naar Pikachu, en zei: ''Dus.. Wil je het?'' Pikachu knikte zacht. ''Oké dan,'' zei Zuster Joy terwijl ze de Thunderstone bij Pikachu lag. Pikachu begon rustig wit te gloeien, net als de Thunderstone. Pikachu begon te groeien, kreeg een langere staart, langere oren, en een groter lichaam. Pikachu maakte wat vechtbewegingen tijdens de evolutie. De gloed verdween, en Pikachu was een Raichu.



Red, Blue en Green stonden weer voor de enorme deur. Ze schoven hem open, en zagen dat Lt. Surge al klaar stond. Ze liepen naar het veld, Lt. Surge gooide een Pokéball in de lucht, waar Raichu uitkwam. ''Deze keer Is het anders, Surge.'' zei Red, hij haalde een Pokéball uit zijn tas, gooide die in de lucht, en riep: ''Raichu, Battledance!'' Red's Pikachu, die veranderd was in een Raichu, stond klaar voor het gevecht. Zal de Raichu van Red de Raichu van Lt. Surge kunnen verslaan? Blijf lezen, en kom erachter..

..Wordt vervolgt!


Reacties:


SpprSven
SpprSven zei op 1 aug 2010 - 21:55:
leuk


Soragek
Soragek zei op 19 juni 2010 - 15:14:
Ben benieuwd hoe het gaat lopen voor Red