Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » My second life as a vampire [afgewerkt] » My story

My second life as a vampire [afgewerkt]

19 juni 2010 - 19:46

443

4

305



My story

Edward (POV)

Bella vond het erg grappig dat Linde mij voor een engel had aangezien. Volgens mij bekeek zij mij ook op die manier, toen ze nog een mens was. Daar had ik ook nooit iets van begrepen. Toen begon Linde met vertellen. Dit kon belangrijk zijn. Als het gevaarlijk was om te blijven, moest Renesmee haar eerste en enige echt vriendin van buiten de familie verliezen. Dat zou mij pijndoen en de rest van de familie ook.
'Mijn moeder kwam op de universiteit een man tegen. Ze werd verliefd op hem en wilde niets liever dan bij hem zijn. Samen kregen ze mij. Maar de man verdween toen ongeveer drie dagen na mijn geboorte. Hij wilde een zoon en niet mij!' De pijnlijke blik in haar ogen deed zelfs mij een heleboel pijn. Dit meisje had geen gelukkig leven gehad.
'Wat erg voor je Linde.' zei Renesmee na een korte stilte.
'Stil nou even Nessie, laat haar uitpraten', zei Bella toen tegen haar.
Linde trok zich er niets van aan en vertelde gewoon verder.
'Ongeveer een jaar geleden kwam hij bij ons aan de deur, het leek net of hij iets wilde checken aan mij. Hij wilde, na een paar seconden dat hij me aangekeken had, mij leren kennen en hij bood me een plaats in zijn gezin aan.
Ik weigerde, ik wilde niets met hem te maken hebben. Ik had in die tijd een verschrikkelijke groeispurt. En toen op een bepaald moment in de franse les, kreeg ik verschrikkelijke ruzie met mijn toenmalige vriendin. Het ging over niets bijzonders, een jongen, ik werd zo boos dat ik de school uiteindelijk uitliep en toen veranderde ik. Gewoon uit het niets. Ik begreep er niets van. Die avond kwam hij weer terug aan de deur. Hij wilde met me praten over een gebeurtenis van die dag. Ik hoopte dat hij me kon helpen. Ik was verschrikkelijk verward. Hij legde het wel uit, waarom ik in een poema kon veranderen en hij bood me alweer een plaats aan. Ik vroeg waarom hij mijn moeder had verlaten en hij zei toen dat hij gewoon meer leden van de groep wilde maken. Ik werd zo boos dat ik wegliep de bosjes in. Ik zie hem nog weleens in het dorp, net zoals al mijn half broers en die paar halfzussen.'
Iedereen keek vol verbazing naar het meisje, dat daar zat, gekwets gebroken maar toch zag ze er verschrikkelijk onbreekbaar uit.
Ik vroeg me toch één ding heel erg af.
'Zeg Linde, wie is die man dan?'
'George McGregor.'
'Dan is Jesse Mcgregor je halfbroer?'
'ja'
'Das kut voor je.' kwam Emmet droog aan.
'Ja nogal, maar wat zijn jullie dan?'
'Wij zijn vampiers.'
Ze trok haar mond open en keek verbaasd.
'O. Gaaf.'


Reacties:


LaxPush
LaxPush zei op 27 juni 2010 - 20:06:
'Das kut voor je.' kwam Emmet droog aan.
hahahaha ;$
ik ga snel verder «3


SusieSimon
SusieSimon zei op 20 juni 2010 - 9:55:
veeeeeeet
Jij gaat nu heel snel verder
mag ik weer een melding?
xx


Reactiongirl
Reactiongirl zei op 19 juni 2010 - 20:49:
OMG spannend meeerrr
dus ze zijn Poema's mmm...
helemaal niet opgekomen


twinsis
twinsis zei op 19 juni 2010 - 20:30:
echt leuk
dan die reactie van linde
O. Gaaf

echt lol
snel verder
xx melis