Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Doubt » #6

Doubt

30 juni 2010 - 20:13

252

1

205



#6

Life is pleasant. Death is peacefull. It's the transition that is troublesome. -Mathew Arnold-

De stand-byknop was rood, makkie dus. Ik gluurde naar Emmett die vlak naast de boxentoren zat op de rand van de sofa. Kon een vampier zich doodschrikken? Of doof worden? Ik besloot het eventjes uit te testen.
Ik zette het tv-toestel aan en drukte op mute voor het geluid de kans had om door de woonkamer te klinken. Ik zocht naar een programma dat er luid genoeg uitzag. Discovery Chanel, Dirty Jobs. De ene man had een drilboor vast, de andere naast hem nam net een slijpschijf in zijn handen. Perfect. Hoe hard zou zo'n volumeknop kunnen? Misschien moest ik dat eens proberen.
Vliegensvlug drukte ik op max. snd. Maximum Sound. Ik schakelde mute uit.
De boxen dreunden oorverdovend en iedereen -behalve ik- schrok zich een hoedje. Maar Emmett was toch echt wel het grappigste. Hij sprong op en stond in een paar tellen met evenveel passen bij de deur, zo ver mogelijk van het geluid. Ik zette het kabaal weer af met een simpele laatste druk op de muteknop en keek onschuldig naar mijn vader.
Hij keek me erg boos aan, maar ik merkte heus wel dat hij op zijn lip moest bijten om niet in lachen uit te barsten.
"Gaat hard, hé, vind je niet pap?" Alice en Rosalie proestten het uit en ook mijn vader kon een grijns niet onderdrukken. Ik draaide mijn hoofd naar Emmett.
"Had je me maar niet moeten uitlachen," zei ik met mijn neus eigenwijs omhoog. Hij keek me een moment stom aan en barste toen uit in een bulderende lach.


Reacties:


twinsis
twinsis zei op 20 juni 2010 - 12:19:
echt leuk
snel verder
xx melis