Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 30 Seconds to mars » My dream » Hoofdstuk ehm 6 toch?

My dream

20 juni 2010 - 14:02

427

4

220



Hoofdstuk ehm 6 toch?

jaa sorrry!! ik moest heel hard nokken voor school anders blijf ik misschien zitten... maar nu is het vakantie dus ik ga schrijven :D

Zoé:
"Nou gaan we het strand maar op?" Glimlachend keek ik hem aan, deed mijn slippers uit en liep het strand op. Het zand was heerlijk warm onder mijn voeten. Ik keek weer naar Jared, en hij zag er ongelooflijk lekker uit. Zijn witte t-shirt met zwart met groene zwembroek en zonnebril. Met z'on zonnebril, herkende ik hem bijna niet. Op een mooi plekje legde ik mijn handdoek neer en ging erop zitten. "Is dit een goed plekje?" Onzeker keek ik naar zijn zonnebril aangezien ik zijn ogen niet kon zien. Hij grinnikte en knikte, legde zijn handdoek naast de mijne en ging ook zitten. Het was ongelooflijk warm en ik wist dat als ik mij niet zou insmeren dat ik zou verbranden. De zonnebrandtube stak uit mijn tas. Zou het er niet sullig uitzien als ik mij insmeerde? Maar verbranden wou ik niet, dan maar insmeren. Ik pakte de tube en begon mijzelf in de smeren. Naja, mijn rug liet ik dan maar verbranden want ik kon er niet mij. Jared moest lachen "Zal ik je helpen?". De blosjes op mijn wangen werden nog roder. "Graag", ik draaide mijn rug naar hem toe en gaf hem de tube. Zijn koele handen voelden erg lekker aan. Hij smeerde mij in maar na zo'n twee minuten was hij nog bezig, alsof hij aan het masseren was. Ik liet het toe, hij kon erg goed masseren. Ik sloot mijn ogen en liet mijn gedachten varen. Mijn gevoel voor Jared groeide met de minuut. Hoe lang kon ik nog bij hem zijn zonder dat hij wist dat ik steeds meer naar hem verlangde, steeds meer voor hem voelde?

Jared:
Ik had het totaal niet door maar ik zat haar gewoon te masseren en zij liet het toe. Glimlachend masseerde ik haar nog tien minuten. Ikzelf had mij al ingesmeerd, tjeez het werd echt warm en de zee zag er erg verleidelijk uit. "Zoé? Zullen we even gaan zwemmen?". Ze draaide zich om en keek mij aan met haar prachtige ogen. Ze knikte, deed haar korte broekje uit en stond op. "Wie als eerst bij de zee is!" En ze begon te rennen, lachend gooide ik mijn t-shirt uit en rende achter haar aan. Ze was snel maar ik was sneller. Het water was erg verfrissend en ik dook er meteen in. Toen ik boven kwam stond ze naast mij. "Ik was eerder! Wat krijg ik als prijs?" Grijnzend keek ik haar aan. Ze lachte terug, "Wat zou je willen?". Ik legde mijn vinger op mijn lippen en dacht na. Wat zou ik doen?


Reacties:


xEmma
xEmma zei op 18 aug 2010 - 11:39:
Ahh, superleuk(:
Jared is echt schattig<3

Snel verder
Xx


SaarForYou
SaarForYou zei op 14 aug 2010 - 12:32:
ga eens heel snel verder jij.
nouja, doe maar als je terug bent in nederland.


Hometownhero
Hometownhero zei op 17 juli 2010 - 11:37:
Snel verder!


SaarForYou
SaarForYou zei op 22 juni 2010 - 13:35:
oMFG. oeh oeh, ik ga mij vaker insmeren., =DDDD
verderverderverder.