Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Lost before the Dawn [6-Shot] » The Beginning

Lost before the Dawn [6-Shot]

25 dec 2008 - 0:47

342

0

203



The Beginning

Al het schuingedrukte grijze zijn flashbacks


Ik zette ‘Before the Dawn’ op, de kalme muziek vult mijn kamer, vol verdriet en duisternis, het lied maakt me telkens aan het huilen. Ik had me buiten gesloten van de wrede wereld daarbuiten. Ik zat in mijn zwarte kamer, zwarte gordijnen dicht, verscheurde posters op de grond, bleke huid en depressief, ja, dat is de juiste omschrijving van mij situatie. Maar ooit is dit anders geweest.

Ik ben Jaimely en dit is mijn verhaal.

Lachend renden we over de prachtige uitgestrekte weiden. “Je zal me toch niet te pakken krijgen.”¯ Krijste ik lachend over mijn schouder, naar Bill Kaulitz, mijn vriendje, mijn ex-vriendje, de jongen die me ooit alles was, die nu kan doodvallen voor mijn part.“Echt wel!”¯ riep Bill lachend terug, en inderdaad, hij kreeg me te pakken, we vielen neer op het gras. “Hebbes.”¯ Fluisterde Bill in mijn oor. Hij kuste me op mijn lippen.

Toen was alles nog goed. Toen had alles me nog gestolen kunnen worden, als ik maar bij hem kon zijn. Zijn naam spreek ik niet meer uit, wetend dat het me zal breken, vroeg of laat. Ik stond op van mijn zwarte dekbedovertrek, en deed mijn gordijnen open, het was toch midden in de nacht. Sinds hij weg is ben ik zwaar achteruit gegaan, ik ben sterk vermagerd, zo wit als een velletje papier. Mijn ouders en tweelingzusje maken zich zorgen om mij. Het kan me allemaal gestolen worden.

“Sorry Jaim, het spijt me.”¯ Prevelde Bill me toe. “Hoe kon je?”¯ vroeg ik hem ziedend. “Ik was verliefd, dat is natuurlijk. Kan je me vergeven?”¯ snikte hij. “Ik zal nóóit kunnen vergeven dat je vreemdging, en dan nog wel met mijn tweelingzus!”¯ snikte ik nu ook, het deed pijn. “Jaimy-Lee ik”¯ ik onderbrak hem. “Noem me niet zo Kaulitz, het is te laat.”¯ Siste ik hem toe. “Jaimely, bitte, het was eenmalig, ik zal nooit meer zo’n fout maken. Ik ben niet meer verliefd op Nicky, maar op jou.”¯ Smeekte hij haast. Ik kan hem niet vergeven, en nu is het te laat.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.