Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Our own Humanoid world » 15. woensdag namiddag 24/02/2010

Our own Humanoid world

5 juli 2010 - 16:36

919

4

606



15. woensdag namiddag 24/02/2010

Jorinde point of view
Ik zat spannend pacman te spelen op mijn mobiel toen Bill tegen me opliep. Eek, waarom ben je nat? riep ik uit. Bill bromde wat. Ik keek hem vragend aan. Dat moet je maar aan Makbule vragen, zei Bill. Hij maakte een diva beweging. Ik verborg een grijns. Ging je zwemmen? vroeg ik doodserieus. Ongewild, zei Bill. Arme jij, zei ik. Mijn kleren zijn nat en mijn haar is nu vies en eek er zit een vis in mijn broek! gilde Bill. Hij ging met zijn hand in zijn broek. Owla, dat wil ik niet zien, zei ik en sloot mijn ogen. Is die eruit? vroeg ik. Ja hoor, zei Bill. Ik opende mijn ogen weer en zag een halfdode vis op de grond liggen. Nu begon ik wel te lachen. Zat die echt daar? vroeg ik. Jah, bromde Bill. Arme vis, mompelde ik. Geestig, zei Bill. Het was een grapje, zei ik. Ik ga wat droogs aan trekken, dit zit niet lekker, zei Bill en weg was hij. Ik gaf een trap tegen de vis en lachte. Opeens kreeg ik een geestig idee. Ik nam een papierenzakdoekje uit mijn broek en nam ermee de vis vast. Al lachend liep ik richting de kleedkamers. TOMI! tierde ik toen ik binnenkwam. Ssst hij slaapt! zei Makbule. Des te beter, giechelde ik. Makbule keek me vragend aan. Kijk en lach, zei ik. En Danny, waarom ben je halfnaakt? Omdat ik dat kei lekker vind, zei hij. Tom lag met zijn mond open te slapen. Net dat moment kwam Tosca ook binnen. Zeg hebben jullie vroeg ze. ssst, zeiden ik en Makbule in koor. Ik lachte en wees naar Tom. Ik legde de vis in Tom zijn nek. Hij werd meteen wakker en begon in zijn nek te krabben en toen vond hij de vis. Hij slaakte een gil en gooide de vis richting mijn hoofd. Ik had tranen van het lachen. Kom hier jij! riep Tom. Ik lachte en liep snel weg. Tosca, Makbule en Danny lagen plat van het lachen. Maar ik liep zo snel ik kon want Tom liep achter mij aan. HELP! tierde ik door de gangen. Kinderen stop! zei David. Ik botste bijna tegen hem op en omdat ik bleef staan liep Tom tegen mij op. Gedraag jullie, zei hij streng. Sorry, zeiden ik en Tom in koor. Ik en Tom liepen terug naar de kleedkamers. Omdat David achter ons liep glimlachte we lief. Maar toen David in een kamer verdween sprong Tom op me waardoor ik mijn evenwicht verloor. Kieteldood jij! tierde Tom. Hahahah, nee, moordenaar, stop, nee! riep ik uit. Moest je maar geen vis in mijn nek gooien! zei Tom. Zijn grijns was gemeen. Kleintje, zei Tom terwijl hij me dood kietelde. Na een paar minuten kwam Bill aanwandelen. Howla, sex in het openbaar of wat is hier de bedoeling van? vroeg hij. Neeeeeeeeh! tierde ik. Geen sex, Tom lachte en liet me vrij. Hij is evil! zei ik met grote ogen tegen Bill. Hij begon meteen te lachen. Ik greep mijn kans en vluchtte naar de kleedkamers waar Tosca, Makbule en Danny nog steeds zaten.

Bill point of view
Waarom zat je op haar? vroeg ik aan Tom. Dat kind gooit een vis in mijn nek, zei hij met een pruillip. Ik begon meteen te lachen. Eek, die vis die eerst in mijn broek zat, arme jij, zei ik. Whaat, riep Tom. Gadverdamme! en weg was hij. Hij liep richting kleedkamers. Ik begon weer te lachen. Ik besloot achter hem aan te gaan voor hij Jorinde echt zou vermoorden. Jij kleine heks! riep Tom uit. Hij zat weer op Jorinde, gelukkig minder vies dit keer. Jorinde kon enkel lachen, en ze was niet de enige die het grappig vond. Ik zeg het je, dit is gewoon geestig, zei Makbule die langs me kwam staan. Ik lachte. Ooit gaan die 2 elkaar nog eens vermoorden, zei ik. Makbule lachte. Ben je boos? vroeg ze dan. Ik keek verbaasd. Nee, zei ik. Ah, ik dacht van wel aangezien je zo kwaad wegliep na je zwempartijtje, zei ze. Ah, jah, maar dat was op het moment, zei ik. Oké, cool, zei Makbule. Zeg, heb je iets te doen vanavond? vroeg ik. Nee, waarom? vroeg Makbule. Voor iets met ons 2 te doen, zei ik. Oh, ik heb tijd hoor, zei ze. Cool, om 8 uur, ben je dan klaar? vroeg ik. Ja hoor, zei Makbule. Nice, zei ik en ging nu Jorinde redden. Super Bill komt in actie, zei ik en trok Tom van Jorinde af. Genoeg gespeeld voor vandaag, zei ik droog. Geestig, zei Tom sarcastisch. Laat dat arme meisje nu, kijk hoe onschuldig dat lieve meisje kijkt, die kan je toch geen kwaad doen, zei ik met een glimlach. Dat zal wel, zei Tom. Oeh, Tos, heb je even? vroeg Tom nog voor hij de kamer uit ging. Natuurlijk, grijnsde ze. En weg waren die 2. Oké, wat er nu gaat gebeuren, wil ik niet weten. Ik heb honger, zei Danny. Zijn maag maakte een geluid. Ik ook, pruilde Jorinde. Ik niet, zeiden ik en Makbule in koor. We grijnsde even. Ik ga een McDonalds zoeken, zei Danny. Ik kom mee, zei Jorinde. Oké, tot straks, zei ik. Ja, tot straks, zei Jorinde. Samen met Danny verdween ze uit de kamer. Eindelijk weer eens alleen met Makbule. Zo, alles goed? vroeg ik. Probeer je me nu te versieren? vroeg Makbule doodserieus. Ik grijnsde. Misschien, gniffelde ik. Nou, cool, zei ze en grijnsde breed.


Reacties:


duracelkonyn
duracelkonyn zei op 23 juni 2010 - 16:35:
dit hele hoofdstuk ging ik egt helemaal plat dude!

met die vis
het had funnyer geweest als die vis in Tom zen mond werd gelegd
of nu ja erbovenop

snel verder


NovaFlowne
NovaFlowne zei op 22 juni 2010 - 11:39:
Haha. You know it.


adelain
adelain zei op 21 juni 2010 - 13:00:
whaha vissie!!!!

geniaal stuk.
liefteren


XxMangelBxX
XxMangelBxX zei op 20 juni 2010 - 22:59:

Kieteldood jij! tierde Tom.
...
Eek, die vis die eerst in mijn broek zat, arme jij, zei ik. Whaat, riep Tom.
....
Super Bill komt in actie,
....
Zo, alles goed? vroeg ik. Probeer je me nu te versieren? vroeg Makbule doodserieus. Ik grijnsde. Misschien, gniffelde ik. Nou, cool, zei ze en grijnsde breed.



Bij die stukken lag ik plat *strike*
Hahaha
Ge-wel-dig!

Snel verder
Xx. <3