Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Lieve Shin » Hoofdstuk 3

Lieve Shin

21 juni 2010 - 23:04

580

4

189



Hoofdstuk 3

sooory dat t zo lang duurde o.o

Lieve Shin,

Vandaag was het weer zover. Jij en je vriendin, waarvan ik nu de naam weet. Clara heet ze. Clara Sauber. Eigenlijk best een grappige naam. Een beetje dubbelop, aangezien het precies hetzelfde betekent.
Ze was de hele tijd bij je, zat de hele tijd bij je op schoot, vroeg elke keer om aandacht.
Volgens mij heeft ze het door dat ik je iets leuker vind dan ik zou moeten. Telkens als ik naar je kijk zoent ze je of hangt ze nog meer aan je - als dat al mogelijk is.
Ik word het echt zat. Ik moet het aan iemand vertellen. Misschien dat ik het Romeo kan vertellen. Hij is tenslotte mijn beste vriend. Maar als ik het aan hem vertel kan dat ook verkeerd uitpakken. Ik heb geen idee hoe hij zal reageren. Het enige waar hij namelijk over praat is vrouwen en seks. Volgens mij weet hij niet eens dat ik biseksueel ben, dat ik ook op jongens val, en dat ik op dit moment al doe. Steeds dieper. Misschien moet ik het toch maar eens proberen, maar dan niet bij Romeo. Het zal veel makkelijker zijn om hier met Kiro en Strify over te praten, maar dan moet ik niet direct beginnen over dit onderwerp. Ik denk dat ik beter kan beginnen over het feit dat ze in een keer bij elkaar in bed kropen, in plaats van mij op de bank te laten slapen.

Ik hoop dat jullie vanavond een beetje rustig aan doen, zodat ik teminste in mijn eigen bed kan slapen en ik Strify en Kiro niet hoef lastig te vallen. Bij Romeo werkt het sowieso niet, want zijn vriendin is mee, dat hadden we al een maand vantevoren afgesproken.



Ik kijk op als ik merk dat er iemand naast me komt zitten.
"Wat ben je aan het doen?" vraagt Shin en tikt op de zijkant van mijn dagboek. Meteen klap ik het dicht en haal ik de sleutel eruit.
"Niks," zeg ik en leg het dagboek onder mijn kussen. De sleutel stop ik in mijn broekzak. Als ik terug naar Shin kijk zie ik dat hij me een beetje bedroefd aanstaart.
"Yu, wat is er toch? Je reageert zo anders dan normaal. We vertelden vroeger echt alles tegen elkaar. Je bent zoveel veranderd de laatste tijd." Ik sla mijn ogen neer.
"Er is niks, Shin. Echt niet."
"Je kan niet tegen me liegen, daar ken ik je te goed voor."
"Shin, ik wil er niet over praten." Ik sta op en loop naar de deur om de kamer uit te lopen. Als ik mijn hand op de deurknop leg voel ik Shins hand om mijn arm. Ik trek me los en loop de kamer uit. Ik slenter door de gangen, op weg naar buiten, als ik tegen iemand aanloop. Ik kijk op en zie Clara voor me staan. Ze duwt me tegen de muur aan, en door de shock laat ik het gebeuren.
"Wat moet jij met Shin?" vraagt ze. Ik schud mijn hoofd.
"Niks!" lieg ik. Ik krijg de controle weer terug over mijn eigen lichaam en duw haar van me af. Snel ren ik weg, naar buiten. Daar aangekomen kijk ik eerst op naar de maan en begin dan naar het park te lopen dat we onderweg naar het hotel tegengekomen waren. Ik ga onder een boom zitten en staar weer omhoog. Langzaam beginnen de tranen over mijn wangen te rollen en sla ik mijn handen voor mijn gezicht.


Reacties:


tsukixlucaa
tsukixlucaa zei op 22 feb 2013 - 15:27:
Wtf wat is dit voor kut einde!


takuyaxmy
takuyaxmy zei op 22 juni 2010 - 12:19:
omg arme yuu ow en ik heb een hekel aan die clara uit jou verhaal XDXDXD nja je schrijft fantastisch! xx L


ms9529
ms9529 zei op 22 juni 2010 - 0:27:
Yay! Ontzettend leuk.
Wel zielig natuurlijk, maar een beetje leedvermaak is af en toe wel leuk >.< In fanfiction's dan, anders niet ;P
Maare.. Je moet snel verder, vind mij. Want je verhaal is zeg maar zo van best wel erg super hip!

X.


MoonRocker zei op 21 juni 2010 - 23:15:
En het blijft een koel verhaal<3
Want het is gewoon heel erg Jamila.
En ik ben blij dat je het mij laat nakijken.
En.
Het is langer dan het leek in kladblok, hehe.
Nu wil ik meeeeer *-*

xoxo<3