Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Darren Shan » Lou and the sheep. » Ch 9. The woods have eyes?

Lou and the sheep.

21 juni 2010 - 23:24

362

1

288



Ch 9. The woods have eyes?

Ja, het duurde lang. Ja op Quizlet was hij al verder.

Ik ben dol op de bossen, eerlijk waar, maar alsnog vind ik ze eng.
Er is altijd al iets onnatuurlijks geweest dan het kreng dat bij Elisa ligt. Alsof de bomen me volgen met hun honderden ogen, alsof de vogels over me roddelen als ik langsloop.
...
Dat gevoel gaat compleet weg nu ik hier loop met Darren. Aangezien ik een halve dwerg ben steek ik niet eens zoveel boven hem uit. Ik weet niet hoe dat joch het doet, maar zijn magere gestalte geeft een gevoel van zekerheid en bescherming. Alsof mijn hersens onbewust denken: “Als zo'n mager jongetje het kan, kan jij het ook, midget!”¯
Ik kijk hem aan, hoe hij zo naast me loopt. Zijn ogen op de bomen voor hem, zijn voeten weten de weg te vinden, hoewel het niet kan dat hij hier zo vaak loopt dat hij iedere stap uit zijn hoofd kent. De enige idioot die dat heeft, ben ik.
Hij merkt dat ik naar hem staar, want hij draait zijn hoofd. “What up?”¯
“Niks.. Niks... Zeg, je pa hé. Je lijkt niet op hem.”¯ Darren kijkt me schuin aan, ik wacht op zijn reactie hoewel de vraag, of de stelling, ridicuul is om te stellen.
“Is het grof als ik zeg; Gelukkig niet, nee.”¯ Zegt hij bedachtzaam, ik kijk hem zwijgend aan en barst in lachen uit.
Daar heeft hij helaas een punt, hoewel Mr. Crepsley niet afzichtelijk is met zijn mooie postuur, zijn hoofd is vreselijk. En die haren!
Darren lacht me naar me; Ik lach terug.
Ja, deze jongen heeft iets om zich heen hangen wat ik wel mag. Misschien het mysterieuze aan hem, of gewoon dat het een totale idioot is... Ik kan het niet goed plaatsen, maar wie ben ik? Ik kan nooit iets plaatsen. Dat is een minpuntje aan het Lou zijn.

Ik duw de deur open, hoewel ik het onderweg terug naar Elisa niet wilde toegeven aan mezelf. Het was leuk in het bos met Darren.
Van bladeren naar elkaar gooien tot Darren in het beekje duwen; Ik heb flink gelachen.
Ik ben snel even over de weide gelopen, en ik zag nergens lijken van dode schapen liggen.
Misschien dat Elisa nu uit bed durft te komen, hoewel ik het betwijfel.


Reacties:


InkStar zei op 7 feb 2011 - 14:20:
Hahhaahha Leuk