Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » I met a Stranger ... » 3. I Met a Stranger ... who texted me..

I met a Stranger ...

22 juni 2010 - 21:29

1483

3

278



3. I Met a Stranger ... who texted me..

Isabel en Brad way of Commucation .. Kijk hoe Isabel verliefd word en zich meer aangertrokken voelt door Brad. Dit is een saai hoofdstuk maar het moest er zin om adere te doen hierna! Please geef Commentaar! negatiev of posetief! kritiek is WELKOM! Thanks Love u all!!!

Isabel Perspectief

‘’ Isabel ‘’ .. Riep Jean mij .. ik liep naar haar toe en zag haar op en neer bewegen van haar wenkbrauw.. ‘’ Wat the hell deed jij nou bij BRAD JAMES .. de badass van hier . ‘’ .. ze keek me aan alsof ik in een keer drie hoofden had.. zucht.. ‘’ Ik botste tegen hem en hij bood me wat te drinken.. ‘’ .. en zoals dat begon haar kletste over jongens en over wat ik wel moet doen en wat niet.. wat me verraste was dat ze niet tegen me zei dat hij een slechterik was en ik het niet moet zien als echt.. maar ze deed het tegenovergestelde.. vertelde me dat Brad niks heeft gehad met iemand.. in ieder geval met iemand van Delft, en dat hij misschien mij stiekem leuk vind.. Samen nadat we een paar tassen kleding en schoenen ieder hebben gekocht liepen we naar huis.. ik zette haar af en reed naar huis ..

Thuis aangekomen was mijn moeder eten aan het maken.. ‘’ lieverd je bent weer thuis, hoe was het met jean .. ? ‘’ ik keek haar aan en gaf haar een kus op de wang.. ‘’ goed mam.. ze had het leuk daar.. ‘’ ..nadat we samen het tafel hadden gedekt kwam mijn vader binnen .. ‘’ Daan is thuis.. ‘’.. zei mijn moeder.. ik liep naar de deur en opende het .. gaf mijn vader een kus en hij gaf me een knuffel ‘’ Isa, leuke dag gehad.. wat is het toch fijn om thuis te zijn… ik ruik iets heerlijks.. hebben jullie weer eten gemaakt .. ik ga me even omkleden .. ‘’ .. hij liep naar de keuken in plaats van naar boven even mijn moeder een kus geven zoals altijd waar ik niet bij wilt zijn .. hij kwam terug en liep naar boven met een klopje tegen mijn hoofd ..

Na het eten .. ruimde ik en mijn vader het tafel op en waste af terwijl mijn moeder een douche nam. Ik ging naar boven en wou even een paar universiteiten bekijken.. het liefst zou ik zo ver mogelijk van Delft gaan studeren ..
Even Douchen en tanden poetsen en pyjama aan en even een boek lezen .. ik kijk naar de klok het is nog half tien .. ik lees even een paar bladzijdes van mijn nieuwe boek .. maar mijn gedachten zijn nog in de winkelcentrum.. mijn hoofd laat steeds het moment wanneer hij mij vast pakt over en overnieuw afspelen .. zucht.. ..ineens laat mijn telefoon een sms toon gaan . SMS

Het is van een onbekende nummer die ik nooit heb gezien : ( VETGEDRUKT BRAD/SCHUIN Isabel )

‘’ Heey , Ik d8 ik wou je bellen maar
misschien slaap je nog, lees je dit
sms me terug. Liefs B. ‘’


Ik lees het nog een keer.. en bedenkt wat ik hem ga sturen.. iets wat ik echt meen misschien en ik sms’te hem terug..

‘’ Hi Brad, dankje voor je sms’je,
ik ben nog wakker.. bel me als
je wil.. anytime.. het was leuk
gisteren. Bedankt voor het
redden van mijn leven gisteren ;-) !
Liefs, Isa ‘’



Ik hoop dat hij mij zou be…… TRING TRING .. mijn telefoon ging af en ik schrok me er aan dood.. even normaal doen Isabel waarschuwde ik mijzelf en probeerde mijn stem zo natuurlijk mogelijk te klinken en wachtte op zijn bijzondere stem die als muziek in mijn oren klinken…



Brad Perspectief



Ik zag haar weglopen en wachtte totdat ze wegreed met haar auto.. snel achter Drew aan zag ik dat hij ook net klaar was met zijn aanbetaling.. hij kwam naar me toe lopen met een tas in zijn hand.. ‘’ Waar ben jij geweest? ‘’.. Ik keek hem aan .. ‘’ ik was even aapjes voeren .. ‘’.. hij lachte een beetje maar keek me toch een beetje verdacht..
‘’ Ik zweer dat je nooit zo stil was.. ‘’ zei hij.. toen we naar de auto liepen in stilte.. Ik negeerde hem en voor de rest liet hij het onderwerp met rust.. eenmaal in de auto liet ik even de radio aan en reed ik naar huis..

Thuis aangekomen was er al eten gemaakt en ik zag dat ze op ons aan het wachten waren .. ‘’ Daar zijn mijn favoriete jongens.. ‘’ zei mijn moeder en gaf ons een kus op mijn voorhoofd.. moet dat nou altijd met die moeders..vader keek me aan alsof ik iets raars had.. ‘’ Geen sarcastische commentaar Brad? ‘’ … What the fuck gebeurt hier.. ‘’ wat bedoel je vader ? .. ‘’
Mijn vader keek op van zijn krant en duwde zijn bril omlaag met een vinger.. ‘’ Ik bedoel probeer je ons wat te verkopen of wil je wat? .. ‘’… Wat lult hij nou weer.. ik kijk mijn familie een voor een aan.. ieder zit met hun ogen naar mij te staren .. ‘’ Heb ik pudding in mijn neus ofzo ? ‘’.. riep ik .. en toen lachte ze allemaal.. ‘’ Gelukkig je bent terug.. ‘’ .. zei Drew… ik gaf hem een stomp met mijn voet en hij hield op met irriteren.

Later die avond liep ik even rondjes rondom het huis en het paadje dat richting het bos ging..
Onderweg dacht ik alleen maar aan de manier hoe Isabel’s lichaam tegen de mijne was gedrukt.. hoe ze mij knuffelde en iets in mijn oor fluisterde.. Ik wil haar zien en dan alles voelen onder mijn vingertippen.. ik wil recht in haar diep rijke chocolade bruine ogen kijken en alle deuren van mijn hart en ziel open maken voor haar en ik wil haar lippen aanraken en bevestigen dat ze even zacht en mooi aanvoelen als ze lijken.. ik wil weten hoe haar bruine golfende lange haar zal voelen als ik er met mijn vingers door heen kam… Rustig in mijn dromen kom ik terug thuis en zie dat iedereen al boven in hun kamers zijn.. ik doe even snel douchen en tanden poetsen .. doe mijn iPod in mijn versterkers en duik onder de dekens..

Voordat ik mijn ogen dicht doe herinner ik het papiertje dat ze me gaf met haar nummer er in.. zoeken en zoeken heb ik het eindelijk in mijn broekzak gevonden tussen het vuile was. Ik sla haar nummer op en beslis of ik haar ga bellen of sms’en of het morgen ga doen …
Uiteindelijk beslis ik om haar te sms’en..


‘’ Heey , Ik d8 ik wou je bellen maar
misschien slaap je nog, lees je dit
sms me terug. Liefs B. ‘’


na een paar minuten wachten hoor ik mijn telefoon sms toon afspelen. Ik controleer even mijn telefoon en zie inderdaad een sms van Isabel snel maak ik het open en lees ik het :

‘’ Hi Brad, dankje voor je sms’je,
ik ben nog wakker.. bel me als
je wil.. anytime.. het was leuk
gisteren. Bedankt voor het
redden van mijn leven gisteren ;-) !
Liefs, Isa ‘’


Ik las haar sms wel 20 keer over nieuw totdat ik beslissing maakte om haar te bellen .. ik zoek haar nummer op en druk op dat groene knopje.. terwijl het mobiel trilt in mijn handen van zenuwen wacht ik totdat ik haar mooie stem zal horen..

TelefoonGesprek

- Hallo met Isabel ..
- Dag Isabel .. je spreekt met Brad, ik hoop dat je nog weet wie ik ben, van dat winkelce-…
- Tuurlijk weet ik wie jij bent Brad.. je bent niet te vergeten ..
- Dankje .. Alles goed met je ik bel toch niet ongelegen he ?
- Nee joh.. ik ben gewoon in mijn kamer even niks doen ..
- Nou goed dan.. Ik dacht ik wilde nog horen hoe het met je gaat.. je hebt toch niks met je voet of zo?
- Gaat goed, dankjwel … Nogmaals bedankt voor het helpen toen ik struikelde. ..
- Niks aan de hand Isabel ..
- Je hoeft me niet zo te noemen, vrienden en familie noemen me Isa.. noem me Isa ..
- Is goed Isa.. Je hebt toch geen slaap of zo… ik wil je niet lastig vallen..
- Nee .. ik had toch niks te doen…
- Nou omdat we elkaar via via kennen kunnen we beter wat over elkaar vertellen ..
- Ik weet een spel.. ieder vraagt om de beurt een vraag en we moeten het beide beantwoorden ?
- Ok.. Ik doe mee.. jij begint!
- Is goed .. uhm .. Zon of Maan ?
- Wow wat een vraag .. Als ik de Maan zie mis ik de Zon en als ik de Zon zie mis ik de Maan.. ik zou ze beide willen .. of beide niet.. jij ?
- Wat een antwoord.. ik zou het liefs de Maan en de zon zien samen zijn en ons altijd verlichten
- Jou beurt stel een vraag ..
- Wat is je favoriete kleur ?
- Mijn favoriete kleur is groen …
- Wat .. Groen.. waarom groen ..
- Omdat jou ogen groe-
- Piep…

Brad keek naar zijn telefoon en zag dat de verbinding per ongelijk is verbroken .. hij bleef maar denken.. zij ze nou omdat ze groen koos omdat zijn ogen groen waren ? .. bedoelt ze hiermee .. wat bedoelt ze hiermee.. heeft ze zoveel aandacht aan mij gegeven .. en wat is dat Warme gevoel dat ik krijg als ik er aan denk dat ze naar mijn oogkleur heeft opgelet…….. Ik weet wat liefde is .. toch ?
Langzaam denken over alles viel Brad in slaap … … … …


Reacties:


4passions
4passions zei op 28 juni 2010 - 18:03:
'your voice is soft like summerrain'


krijg ik een melding... xx


milosafarm
milosafarm zei op 28 juni 2010 - 15:57:
awh wat lief~ Brad is soo my type~
Verder schrijven please!



justAgirl
justAgirl zei op 22 juni 2010 - 21:38:
Aww dat is echt lief <33
me likey brad
xxxx