Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 30 Seconds to mars » We've found what we need. » chapter 36:

We've found what we need.

22 juni 2010 - 22:44

273

2

234



chapter 36:

lees: andere hoofdstuk is veranderd :]

Zoé:
Daar stond ik zoenend met Shannon wanneer ik iets hoor en mij direct omdraai. Daar stond Jared, en Sarah. Mijn ogen werden groot. Ik beet op mijn lip en schaamde mij zo erg. Ik liep langzaam naar Sarah toe en keek haar spijtig aan. "Het spijt me ik had het eerder moeten zeggen.." Nog nooit voelde ik mij zo slecht tegenover haar. "Het spijt me.." Dit was echt de eerste keer dat ik me echt kut
voelde voor Sarah. Tranen welden op in mijn ogen. Ik wou haar geen pijn doen omdat ik wist dat ze Jared leuk vond maar iets hield haar tegen. Ze had het mij nooit vertelt maar ik zag het aan haar lichaamstaal. "Ik ga je helpen.." En toen sloot ik mijn armen om haar heen. Een traan gleed uit mijn rechter oog en stopte bij de nek van Sarah, daarna gleed het naar beneden naar haar schouder..

Shannon:
Mijn ogen keken diep in die van Jared, hij ontweek mijn blik, verraad.
We hadden gezworen, elkaar alles te vertellen, elkaar nooit verraden. Leugens, ik kwam niets na, ik zei dat hij niet achter een fan moest aanlopen, terwijl ik nu zelf verliefd was op een fan, en hij niets had. Ik verafschuwde mijzelf, ik had het nooit zover moeten laten komen, mijzelf afschermen. Ik kon en wou hem niet kwijt. dé enige die mij echt begreep, had ik laten vallen.
tranen prikten in mijn ogen, ik kwam hem niet achterna gelopen ,ik legde het niet uit. ik keek toe, wat misschien de laatste keer was.

Sarah:
Zoé kende mij te goed. ze zag mijn pijn.
Tranen, woede, ongeloof, pijn.


Reacties:


4passions
4passions zei op 24 juni 2010 - 10:27:
owwwwwwwwww wat zielig allemaal *gaat snel verder*
x


Renesmee
Renesmee zei op 23 juni 2010 - 9:31:
Woooow =)
Het wordt steeds spannender!!