Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Because I love you, [Jonas Brothers] » Chapter 25

Because I love you, [Jonas Brothers]

23 juni 2010 - 17:15

599

4

239



Chapter 25

~ Tijdsprong 5 maanden.
Kate's Point of Vieuw.

'Nick, hoe gaat het met je relatie met jouw nederlandse vriendin, Kate van der Woodsen?', vraagt de interviewer. 'Het gaat heel goed!', zegt Nick glimlachend 'Mooi, mooi. Je hebt haar volgens mij lang niet meer gezien, want jij en je broers reizen de halve wereld over om op te treden. Het lijkt me moeilijk om zo relatie vol je houden als je de andere kant van de aardbol zit'. 'Nou, het is best wel moeilijk, maar we komen er wel uit. Kate moet soms voor haar werk ook de wereld over vliegen en dan komt ze even op bezoek voor een paar dagen. Dus ik zie haar wel een paar keer, maar natuurlijk wil ik meer bij haar zijn', zegt Nick zachtjes en krabde heel even op zijn achterhoofd. 'Je houdt wel heel erg van haar, klopt dat', zegt de interviewer nieuwsgierig. 'Je kan niet voorstellen hoeveel ik van haar houd'.

'Ik hou ook van jouw, Nick', zegt ik zachtjes en drukte de tv weg. Ik laat me neer ploffen op de zachte bank. Wat is dit lekker na zo drukke dag. Ik had me nooit voorgesteld dat mensen aan mij vragen voor een handtekeningen. In die 5 maanden is alles zo veranderd. Eerst wist niemand de naam Kate van der Woodsen en nu dan.. de halve wereldbol weet het. De eerste paar maanden waren zwaar voor mij en Nick. Duizenden boze fanmails. De pers dook er natuurlijk ook op. De raarste verhalen stonden op de voorkant van de kranten. De mensen smulde elke dag van een andere sappige roddel. Mensen dachten dat ik zo video girl was, dat alleen met Nick om ging voor het geld en de roem. Ik snap het niet, kunnen mensen op deze wereld gewoon niet geloven dat ik daar allemaal voor doe. Ik zou die periode niet hebben overleefd zonder Nick. Hij verzon de raarste dingen om me blij te maken. Bijvoorbeeld stond er een wit nep-paard in de gang. Nick stond in ernaast in een heel raar pakje, wat trendy was in de tijd van Shakespeare.
Gelukkig kan ik die periode die periode van al die nare geruchten afsluiten. Je staat versteld wat er kan gebeuren als jij en Nick 1 grappig interview geven. Daarna mag iedereen je gelijk. De wereld zit raar in elkaar! Ik was ineens van slet naar een lief, grappig meisje. Maarja... mijn leven is wel goed. Ik heb alles wat ik wou toen ik als een klein meisje een plan maakte over mijn perfecte leven. Alleen het leven maar het valt tegen. Wat is je perfecte leven als je liefde van je leven aan de andere kant van de wereld zit. Ik zie hem bijna nooit meer en als ik hem eindelijk weer zie, zijn er altijd andere mensen om ons heen. We hebben nooit tijd voor ons tweetjes. Hij zit nu ergens in een land en ik zit hier alleen op de bank. Het is raar als je iets wenst, maar het valt zo tegen. Pfft, kon Nick er maar nu hier zijn.
Twee handen gingen voor me ogen. Ik zag Niks meer. Ik wou gillen, maar voordat ik de kans kreeg, hoor ik een lachje die ik duizenden herken. 'Nick, weg met die handen!' De handen gingen langzaam weg. Ik draaide me om. En zag die twee prachtige ogen en een heel lief vertrouwd lachje. 'Ik dacht, ik ben veel te lang weg geweest bij de liefde van me leven zijn!', zegt hij zachtjes. Ik glimlach en drukte snel mijn lippen op de zijne. De kus werd al snel een tongzoen.


Reacties:


saphira
saphira zei op 25 juni 2010 - 16:36:
Noahh!!!
Snel verderr!
Kan het nog schattiger??


xEmma
xEmma zei op 24 juni 2010 - 16:30:
Ach, wat ongelooflijk schattig<3
Nick is lief(:
Xx


Merel
Merel zei op 24 juni 2010 - 9:33:
CUTEHEID FOREVER!

VeRDER!


lisasnowy
lisasnowy zei op 23 juni 2010 - 19:30:
aaaaaaaaahhhhh
verder!!! <3