Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Drugs VS Love » Hoofdstuk 22: Smiley

Drugs VS Love

24 juni 2010 - 11:05

146

5

141



Hoofdstuk 22: Smiley

Voordat je dit hoofdstuk leest, wil ik eerst even wat zeggen (: Ten eerste bedankt voor het lezen en reacties. Ten tweede, dit gedeelte heb ik niet verzonnen. De smiley's bestonden echt. Tenminste zo gaan de geruchten. Later wist de politie niemand van deze bende op te pakken. Er was geen spoor van deze mannen te bekennen. Ik heb dit stuk van internet, dus heb ik het ook niet zelf geschreven. Ik weet niet of dit echt of nep is, maar ze zeggen dat ze zouden hebben moeten bestaan. Danku voor de aandacht .:Y)

Verkrachting of een Smiley?

Een groep jongens terroriseert verschillende plaatsen in Nederland en hanteren daarbij een gruwelijke methode. Meisjes die de bende tegen het lijf lopen, krijgen de keus voorgelegd: óf je doet mee aan groepsseks, óf je krijgt van ons een smiley. De meisjes kiezen voor het laatste - 'smiley' is een benaming van het lachende gezichtje op xtc-pillen. Des te groter is de schok als blijkt dat de bendeleden er iets heel anders onder verstaan: twee messneden in de mondhoeken en vervolgens een flinke stomp in de maag zodat de wangen uitscheuren doordat lucht die eruit geperst wordt. Nadat ze dit gedaan hebben strooien ze zout op de wond zodat je voor de rest van je leven met een litteken zit (eeuwige glimlach). Ze zijn inmiddels al in Vlaanderen, Bergen op Zoom, Leiden, Antwerpen, Roosendaal, Antwerpen en Halsteren opgedoken. De bende bestaat uit ongeveer 6 Antillanen/Marokkanen.


Reacties:


V0nneke
V0nneke zei op 25 juni 2010 - 10:29:
Èh baaaah
Gooor


Teysz
Teysz zei op 25 juni 2010 - 0:57:
WTF??!!
Moet Dave naar die idioten??


xEmma
xEmma zei op 24 juni 2010 - 14:55:
Ik had al van de Smileys gehoord. Ze zijn echt ziek o.o
Dat lijkt me echt heeel pijnlijk. Echt, ik heb drie weken niet meer normaal 's avonds over straat kunnen lopen, ik vond het doodeng!

Maar om terug te komen op je verhaal, me really likes your story. En ik hoop zeer dat Dave de Smileys overleefd.

Xx


SusieSimon
SusieSimon zei op 24 juni 2010 - 12:29:
auw! godsamme! hoe ziek kunnen mensen zijn?!
Maar goed, mag ik weer een melding?
xx


4passions
4passions zei op 24 juni 2010 - 12:24:
:o omg!!!! dit doet me denken aan 'the Joker' (Rip Heath) wat erg!!!!

Sommige mensen....

maar ok: back on your story=> Dave moet daar heen?! oh nee!!

verder?
xx