Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Unfare » surprise!!

Unfare

24 juni 2010 - 13:57

330

3

208



surprise!!

pov: Ria
joe zet de auto ergens neer langs de kant van de weg en doet de blinddoek weer bij me om sorry Ria dat ik je zo vaak blinddoek maar anders is het geen verrassing meer hea ik maak een instemmend geluidje en hij rijd weer verder na ongeveer 5 minuten zet hij de auto tot stilstand en helpt me uitstappen. ik kon de frisse geur van de zee ruiken. hij leidde me ergens naar toe en deed mijn blinddoek af. we stonden op een gigantische maar romantische boot overal lagen rozenblaadjes en aangestoken kaarsen op het midden van het dek stond een 2 persoons tafeltje met een kandelaar en borden. ik keek lachend naar Joe en vind je het wat? ik knikte heftig kom en hij trok me mee naar het tafeltje waar heb ik dit aan te danken vroeg ik gewoon, jij bent het beste wat me ooit is overkomen sinds mijn hele leven antwoord hij. als ik nu nog breder zou lachen zouden mijn kaken breken. we gaan op vakantie naar hawaii voor een week en we reizen 2 dagen met de boot mijn mond viel open van verbazing. wauw, dat is geweldig. nee meer dan geweldig, zo iets liefs heeft nog nooit iemand voor me gedaan. hij glimlacht. zullen we nu eten? ik heb honger. en hij haalt het deksel van zijn bord. ik haal de mijne ook van het bord en zie een overheerlijke bord spaghetti liggen. hoe wist je dit? vraag ik verbaasd wat? dat het jou lievelings eten is?, een gokje en hij grinnikt.

-tijdsprong-

pov: Ria
zo'n lekkere spaghetti heb ik nog nooit gehad zeg ik terwijl ik het deksel weer op mijn bord zet familie recept zegt hij grijnzend.
ik lach naar hem en hij trekt me recht kom ik heb nog een verrassing ik kijk hem gek aan hoeveel verrassings heb jij nog? hij grijnst ik denk dat dit de laatste is en trekt me mee naar een kamer...


jaaaa, wat gaan ze daar doen?


Reacties:


V0nneke
V0nneke zei op 25 juni 2010 - 10:52:
Joe gaat een liedje voor haar zingen en spelen op de gitaar die in die kamer staat!
Dat wil ik ook wel


Nynke
Nynke zei op 25 juni 2010 - 10:47:
Whoehh! Massage van JoeJoe


saphira
saphira zei op 24 juni 2010 - 18:49:
Owhh!!
ik wil ook spaghetti van Joe!!
Snel verder!! =D

Xx