Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Home » 39°

Home

24 juni 2010 - 14:44

325

0

183



39°

Lex

Perfect, gewoonweg, geweldig. Mijn broers hebben me gezegd dat ze niet willen dat ik seks heb met Georg, ik sluip dezelfde avond nog mee naar zijn kamer en wordt de ochtend erna al betrapt. Weet jij een betere manier om de dag te beginnen?
Tom en Bill zitten tegenover me aan tafel, de ene al chagrijniger dan de andere. Georg kreeg al op zijn donder, die staat nu onder de douche. Hij weet ook dat het een beetje onze eigen schuld is, we hadden het misschien iets subtieler moeten aanpakken. Maar langs de andere kant, wie zijn ze om zich te bemoeien met mijn privéleven? Ben ik niet oud genoeg om zelf te beslissen wat ik doe en met wie ik het doe? Trouwens, als ze me mee hebben genomen om me te controleren, neem ik de eerste de beste vlucht naar huis!
"Waarom doe je het toch elke keer?" zucht Bill opeens.
"Mag ik er even aan toevoegen dat gisteren de eerste keer was?" zeg ik droog.
"Kijk, dat soort details hoef ik dus niet te weten!" sist Tom.
"Vraag er dan ook niet achter!"
"Ik bedoelde, waarom doe je altijd die dingen die we je verbieden? Zeg dat eens."
"Als je me een dag of drie geeft, zal ik je een boek schrijven." Bill trekt zijn wenkbrauwen op.
"Doe normaal, waarom?"
"Omdat jullie mijn moeder niet zijn, omdat mijn moeder het geweldig zou vinden dat ik eindelijk iemand gevonden heb waar ik alles mee wil delen!" Bill huivert.
"En omdat ik oud genoeg ben om zelf te kiezen wat ik doe, en omdat het compleet normaal is dat een zestienjarige seks heeft met haar vriend..."
"Het is al erg genoeg zonder dat je het hardop zegt," gromt Bill.
"NOU EN!!!!!" Ik ben het zat dat jullie me heel de dag door vertellen wat ik wel of niet kan doen! Ik sta recht en storm naar mijn kamer. Voor ik de deur met een klap achter me dichtgooi, gil ik:
"En het was trouwens GE-WEL-DIG vannacht!!"


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.