Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » [TC] I would climb the highest mountain, if you ask me to <333 » [TC] I would climb the highest mountain, if you ask me to <333 \\01//

[TC] I would climb the highest mountain, if you ask me to <333

25 juni 2010 - 15:44

781

1

212



[TC] I would climb the highest mountain, if you ask me to <333 \\01//

watch out => seks ahead! 'in het eerste deel al?' ja, in het eerste deel al! have fun! <333

Cynthia:’’Tom! Schiet nou eens op!’’. Ik krab nog snel aan mijn kont en kom dan de trap afgerend. Cynthia:’’eindelijk! De hele groep is er. Hij is wel behoorlijk groot vandaag! We moeten dus in twee groepen’’. Ik knik begrijpend en kijk uit het raam, waar een groep mensen staan. Ik zucht en loop naar het magazijn, waar alle spullen staan. ‘’met hoeveel zijn we?’’. Cynthia:’’er zitten 6 mensen bij jou in de groep en 5 bij mij!’’. ‘’waarom heb ik er één meer? ’’. Cynthia:’’omdat ik er met skiën meestal meer heb! Pak nou maar de spullen, dan kunnen we gaan’’. Weer zucht ik diep. Cynthia:’’rustig maar, vandaag hebben we een makkelijke groep. We gaan gewoon wandelen via de makkelijke paadjes’’. Ik knik, pak de spullen en loop naar buiten toe.

Niet veel later komt Cynthia ook naar buiten, die meteen in haar handen klapt om de aandacht te trekken. Meteen draaien alle hoofden onze kant op. Cynthia:’’jullie zijn daarnet in 2 groepen verdeeld! Groep één mag met mij mee en groep twee met mijn collega!’’. Er komen een aantal mensen op me afgelopen en wat me meteen opvalt, is het blonde meisje. Ik bekijk haar een beetje en lik langs mijn lippiercing. ‘’zijn jullie er klaar voor? We gaan deze berg oplopen vandaag! Boven is een picknick plek. Er is ook een winkeltje, waar je zonodig wat te drinken kan halen. Nog vragen?’’. Niemand zegt iets. ‘’mooi zo, dan kunnen we gaan’’. Ik klap lachend in mijn handen, alsof ik er heel veel zin in heb, maar eigenlijk lag ik nu veel liever op bed.

Ja, de middag is gelukkig voorbij… nou ja, voorbij… 10 van de 11 klanten zijn weer terug naar hun hotel, hier verderop. Jep, het is me gelukt! Het blonde meisje zit hier nog. Ze zei daarnet haar naam. Martina volgens mij. Ik wrijf langs haar been en kijk haar lachend aan. ‘’zin om mee naar boven te gaan?’’. Ze giechelt wat dom en ik sta op. Ik trek haar van de bank af en loop naar boven. Snel hang ik een bordje met ‘niet storen’ aan de deur. Een regel van Cynthia. Ze heeft geen zin om me steeds bezig te zien met één van mijn sexpartijtjes.

Als ik de deur dicht doe, draai ik me lachend om. Martina, of hoe ze ook mag heten, gaat giechelend op het bed zitten en knoopt langzaam haar bloesje los. Ik lik langs mijn lippiercing en ze lacht alweer. Haha, geen van die meiden kan daartegen! Ik druk haar achterover en gooi het bloesje naar de andere kant van de kamer.

Ze trekt mijn shirt uit en zachtjes kus ik haar in haar nek. Terwijl ik langzaam naar haar lippen ga, dwalen mijn handen af naar haar broek. Zonder de zoen te onderbreken, maak ik haar knoop los. Even laat ik haar los, om de broek helemaal uit te trekken. Haha, noem het superkrachten of niet, maar ik weet mijn lul altijd stijf te krijgen!

Ik trek mijn broek uit en ga, in mijn boxer, op haar liggen. Zelf heeft ze ook alleen nog haar ondergoed aan, die al snel ook de vloer bereiken. Ik kus zacht op haar borsten en schuur langzaam met mijn stijve langs haar been. Uit het niets haal ik een condoom tevoorschijn. ‘Rock hard, fuck safe’ zeg ik altijd! Ik lach van mijn eigen gedachten.

Ik druk mijn lippen weer op die van haar en zonder te stoppen met zoenen, open ik de verpakking en rol de condoom om mijn stijve lul. Zou ik dit vaker hebben gedaan? Nee, hoe kom je erop! Ik duw haar wat verder het bed op en ga tussen haar benen zitten. Soepel glijd ik in haar en meteen kreunt ze zachtjes.

Ik beweeg steeds sneller en harder, terwijl onze tongzoen nog steeds bezig is. Als ik voel dat ik bijna klaar kom, haal ik even mijn lippen van die van haar, waarna een grote kreun volgt. Langzaam glijd ik uit haar, waarna ik de condoom weg haal.

Na dit avontuurtje, gaat Martina terug naar haar hotel. Lachend blijf ik op bed liggen. Het is me weer gelukt! Het lukt me gewoon elke keer weer! Plots wordt er op de deur geklopt. Snel doe ik mijn boxer weer aan. ‘’binnen’’. De deur gaat langzaam open en Cynthia`s hoofd verschijnt om de hoek. Cynthia:’’is het je nou weer gelukt’’. Ik knik lachend en pak een mesje. Ik kerf in de kast een streepje. Trots kijk ik ernaar. Snel tel ik ze. ‘’49! Nog maar één en dan heb ik de 50 al gehaald!’’. Cynthia schud haar hoofd. Cynthia:’’ik vind dat je maar een rare hobby hebt… maar goed, het eten is klaar!’’.

...vervolg...


Reacties:


Bodine
Bodine zei op 25 juni 2010 - 15:54:
IK VIND MARTINA EEN KOE =D.



Dat moest ik even kwijt.

Oh, hoi Noon, it's me. :3