Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » [TC] I would climb the highest mountain, if you ask me to <333 » [TC] I would climb the highest mountain, if you ask me to <333 \\02//

[TC] I would climb the highest mountain, if you ask me to <333

25 juni 2010 - 15:47

652

3

273



[TC] I would climb the highest mountain, if you ask me to <333 \\02//

vorige keer: Na dit avontuurtje, gaat Martina terug naar haar hotel. Lachend blijf ik op bed liggen. Het is me weer gelukt! Het lukt me gewoon elke keer weer! Plots wordt er op de deur geklopt. Snel doe ik mijn boxer weer aan. ‘’binnen’’. De deur gaat langzaam open en Cynthia`s hoofd verschijnt om de hoek. Cynthia:’’is het je nou weer gelukt’’. Ik knik lachend en pak een mesje. Ik kerf in de kast een streepje. Trots kijk ik ernaar. Snel tel ik ze. ‘’49! Nog maar één en dan heb ik de 50 al gehaald!’’. Cynthia schud haar hoofd. Cynthia:’’ik vind dat je maar een rare hobby hebt… maar goed, het eten is klaar!’’.

let's eat!
Met mijn vork prik ik in de spaghetti, die Cynthia voor me heeft gemaakt. Cynthia:’’pfff, Tom! Ik ben lang bezig geweest met die spaghetti! Eet nou eens door!’’. Ze lijkt m`n moeder wel! Nou ja, mijn pleegmoeder… ‘’ik heb net al een bord op… ik zit vol!’’. Ik wrijf over mijn buik. Cynthia:’’we blijven hier net zo lang zitten tot het op is. Is het nog niet op en je gaat van tafel? Oké, dan krijg je het elke dag weer voor je neus! Niks anders! Totdat het op is!’’. Ik zucht diep en neem 5 grote happen, waarna mijn bord leeg is. Cynthia:’’grote jongen ^^’’. Ik sta op en loop naar buiten.

Het is hier nu heel erg groen. Het is ook lente. De winter is net voorbij. Ik ga op het gras zitten en kijk naar het hotel, dat iets verderop staat. Cynthia:’’morgen hebben we gelukkig maar een kleine groep’’. Ik wist niet eens dat ze ook naar buiten was gekomen. Ze komt naast me zitten en slaat haar armen om me heen.

Cynthia en ik zijn echt hele goede vrienden. We hebben wat gehad… zijn toen beide onze maagdelijkheid verloren… maar nu zijn we nog steeds vrienden… beste vrienden. Ik wil haar voor niets of niemand ruilen. Ik geef haar een kus op haar wang. ‘’help je mee met afwassen?’’. Cynthia knikt en ik trek haar overeind. Cynthia:’’als jij het doet, staan de borden straks nog in de koelkast’’. Ik steek mijn tong uit en we lopen naar binnen.

de volgende dag

Cynthia:’’tom, wakker worden! De groep is er over een uur!’’. Ik open één van mijn ogen, maar als Cynthia het gordijn opentrekt, sluit ik ze meteen weer. ‘’hoe kom jij steeds aan al die energie?’’. Cynthia:’’ik blijf niet tot 1 uur films kijken en ga op tijd naar bed!’’. Ik zucht en veer omhoog. Als mijn ogen eindelijk gewend zijn aan het licht, sta ik op.

Als ik helemaal klaar ben met mijn ochtendritueel heb ik nog een kwartier voor de groep hier verwacht wordt. Ik zit gezellig met Cynthia op de bank. Cynthia:’’de groep bestaat uit maar 3 mensen. Ik moet nog naar de winkels en ze willen ook gaan klimmen. Zou jij het vandaag kunnen doen?’’. Ze kijkt me met puppyoogjes aan. Ik lach een beetje in mezelf. Ze weet dat ik daar niet tegen kan. ‘’is goed, maar dan wil ik vandaag pizza eten’’.

Ze lacht en komt tegen me aan liggen. 10 minuten later gaat ze weer recht zitten. Cynthia:’’je moet de klimspullen pakken. Ze zijn er over 5 minuten’’. Ik knik en sta op. Als ik alle spullen bij elkaar heb gesprokkeld heb, stap ik naar buiten. Daar staan 3 mensen. Een man en een vrouw van rond de 40 í¡ 50 en een meisje, ongeveer dezelfde leeftijd als ik. Zwart haar, mooie kont, beetje weinig borsten, maar je kunt niet alles hebben.

Zou dit mijn nummer 50 worden? Ze gaapt en doet haar armen over elkaar. Meisje:’’mam, ik heb geen zin! Waarom moest ik ook alweer mee?’’. Zo, ze heeft wel een lage stem zeg! Vrouw:’’je moet wel, want we laten je niet alleen in het hotel’’. Ik stap maar ze toe en zet de spullen neer. ‘’goede morgen. Jullie zijn de familie Kaulitz, toch?’’.

Vrouw:’’ja, dat zijn wij. U bent onze gids vandaag?’’. Ik knik vrolijk. Man:’’kijk, dat zou jij ook eens moeten doen, Bill. Een baan vinden’’. Het meisje, dat blijkbaar Bill heet, rolt met haar ogen en zucht diep. Bill:’’ik ga niet mijn hele vakantie verpesten door te gaan werken. Ik heb wel wat beters te doen’’. Zozo, koppig meisje!

Man:’’maar goed, dit is dus Bill en dit is Simone. Ik ben Gordon’’. Ik geef eerst de volwassenen een hand en dan Bill. Ik lik langs mijn lippiercing en kijk haar lachend aan. Ze trekt vragend haar wenkbrauw op. Er wordt zeker niet zo vaak met haar geflirt. Nou ja, eindelijk eens een uitdaging.

...vervolg...


Reacties:


jorinloveth
jorinloveth zei op 25 juni 2010 - 19:52:
geweldig XD


XMariellaX
XMariellaX zei op 25 juni 2010 - 18:53:
OHMEINGOTT XD
Ik ga ook stuk hierzo , 'beetje weinig borsten, maar je kunt niet alles hebben.'



Bodine
Bodine zei op 25 juni 2010 - 16:01:
Ik ga stuk XD XD XD

BILL IS GEEN MEISJE! =D