Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » We lost a dream we never had. » fight...

We lost a dream we never had.

26 dec 2008 - 19:33

567

0

286



fight...

"Maaar.." probeert Georg nog. Ik wimpel hem af. "Evil me." grijns ik. Georg kijkt me zielig aan. "Nee hoor. Echt niet." grijns ik. Hij kijkt weer weg. "Wat aardig!" zegt Bill lachend. Ik knik met een glimlach op mijn gezicht. Bill loopt grijnzend op me af. "Wat?" zeg ik en kijk hem arrogant aan waarna ik in de lach schiet. Bill begint me te kietelen, en ik lach me dood. Hij kijkt me diep in mijn ogen aan en kust me. Ik kijk hem lief aan, totdat ik ineens vreselijk misselijk word. "Goddamn, ik ben misselijk." zeg ik. "Komt het door mij, dat je buikpijn hebt?" vraagt Bill met een bezorgd gezicht. Schattig! Ik schud mijn hooft.

' miss een hele hele foute vraag van me maar elysh ben je miss niet zwanger?'vroeg gustav. ik hoorde haar proesten 'je maakt een grapje zeker Zwanger? van wie? van bill x'] ' bill's gezichts uitdrukking werd grauw. 'oeps'fluisterde ik zachtjes. 'hoezo van bill zeker! Doe je het met andere dan!' gilde bill. ik wreef over mn slapen en tom vroeg wat er was. 'lang verhaal maar het komt er op neer dat ik niet tegen geschreeuw kan. hij knikte 'eye doe eens rustig man.'snauwde tom. 'EN WAAROM ZOU IK!' ripe bill op zijn beurt terug. ik trok me trug in een hoekje dicht tegen georg aan die me probeerde te sussen en zachtjes over mijn rug wreef. 'MISS OMDAT AYA NIET TEGEN GESCHREEUW KAN EGOISTISCHE KUT HOMO!!' siste tom gemeen.

"Daar heb ik toch niks mee te maken! Mijn vriendin is vreemd gegaan!" schreeuwd Bill. Niet waar! "Niet waar! Als je me for Gods sake nou 1 x laat uitpraten!" roep ik weer terug naar Bill. Hij kijkt me woest aan. "Like, daar had ik dan allang achter gekomen moeten zijn, ik heb hem al 4 maanden niet gezien." zeg ik met ene sarcastische lach door de ruimte heen. "Dat zeg je alleen maar om van het gezeik af te komen!" zegt Bill nog altijd kwaad. "Ach jong, bekijk het! Wat wil je dat ik doe? Smeken om me terug te nemen? Terwijl ik niks verkeerd heb gedaan zeker, jy bent grappig." zeg ik kwaad tegen Bill.

'Zak' siste tom kwaad terwijl hij me overeind trok. 'kom je mee effe wandele?' vroeg hij terwijl hij me met zn prachtige bruine ogen aankeek.ik betrapte mezelf erop dat ik hem met een domme verliefde lach aan stond te staren. ik schudde emt mijn hoofd 'huh? ohh jha is goed^^' hij lachte lief en pakte mijn hand vast.Bill was eigenlijk best wel bot,ik kan me niet voorstellen dat Elyshí¡ vreemd zou gaan... buiten was het al behoorlijk donker. nog een fobie donker,daar ebn ik altijd al bang voor geweest. ik klampte me ietsjes vast aan tom die het helemaal niet erg bleek te vinden en zijn arm om me heen sloeg. we gingen zitten op een bankje tegenover een meer.

"Geef me een rede waarom ik vreemd zou gaan Kaulitz, denk je dat ik dan nog bij je was geweest? Na 6 jaar?" lach ik weer sarcastisch. Bill kijk me niet aan. "Ik weet het niet, maar je bent wel vreemd gegaan, anders had je het al lang gemerkt!" roept Bill naar me. Hij zucht. "Wie zegt dat ik dat niet heb?" roep ik verbaasd. Bill weet niets meer te zeggen. "Door jou heb ik ruzie met Tom!" roept hij nu om van onderwerp te veranderen, pathetic.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.