Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » [TC] I would climb the highest mountain, if you ask me to <333 » [TC] I would climb the highest mountain, if you ask me to <333 \\03//

[TC] I would climb the highest mountain, if you ask me to <333

25 juni 2010 - 16:04

757

2

223



[TC] I would climb the highest mountain, if you ask me to <333 \\03//

vorige keer: Man:’’maar goed, dit is dus Bill en dit is Simone. Ik ben Gordon’’. Ik geef eerst de volwassenen een hand en dan Bill. Ik lik langs mijn lippiercing en kijk haar lachend aan. Ze trekt vragend haar wenkbrauw op. Er wordt zeker niet zo vaak met haar geflirt. Nou ja, eindelijk eens een uitdaging.

I'm so good!
‘’dus we gaan eerst wandelen, waarna we kleine hoogtes gaan beklimmen, oké?’’. Ze knikken. ‘’mooi zo, dan kunnen we gaan!’’. Ik loop naar een willekeurig pad en steek mijn hand uit. ‘’na u’’ zeg ik beleefd en Simone en Gordon lopen me voorbij. Als Bill langs me loopt, sla ik op haar kont. Bill:’’wtf doe je?!’’. Ik lik alweer lachend aan mijn lippiercing, hopend dat ze erom moet lachen, maar ze kleurt alleen maar rood en loopt verder.

Oké, dit is een moeilijke om te kraken. Al die meiden giechelen zo stom, als ik langs mijn piercing lik. Het geeft me een soort teken dat ik ze zo kan inpakken en kan mee nemen, maar nu is het moeilijker dan ik dacht. Ik loop achter de 3 mensen aan, die netjes het pad volgen. Als we bij een kleine helling komen, ren ik wat naar voren. ‘’we zijn bij ons eerste klimpunt!’’. Ik zet mijn rugtas met spullen op de grond en haal de nodige dingen eruit.

Binnen 10 minuten weten ze alle 3 wat ze moeten doen en hebben hun uitrusting aan. Simone en Gordon helpen elkaar wat en lachend ga ik naar Bill toe, die wat staat te prutsen met haar klimtouw. ‘’nee, het moet niet zo’’. Ik ga express achter haar staan en steek zo mijn handen naar voren, waardoor mijn *** tegen haar kont staat aangedrukt. Ik pak het touw bezig en die het goed.

Als ik haar los laat, zie ik haar blozend het touw vast houden. ‘’dan sla je nu met de hamer de bijtel in de stenen’’. Na een hele middag met die meid en haar ouders te hebben opgetrokken, is het tijd. Het is me niet gelukt, die meid is echt te moeilijk om te kraken. Maar het zal me toch wel lukken. Ik plof neer op de bank en precies op dat moment komt Cynthia binnen gelopen. ‘’jij doet ook lang over boodschappen doen’’. Cynthia:’’ik ben meteen gaan shoppen ’’. Ik lach en leg mijn hoofd weer neer.

Cynthia:’’hoe was je dag eigenlijk?’’. ‘’ja, wel goed. Ik dacht even dat ik mijn vijftigste had gevonden, maar helaas’’. Cynthia pakt de spullen rustig uit. Cynthia:’’wil je een blikje bier?’’. Ze komt de kamer weer ingelopen en geeft me het blikje. Zelf heeft ze een blikje cola. Ze gaapt en nestelt zich tegen me aan. Ik sla mijn armen om haar heen en geef een kus op haar haar. Als je ons zo zou zien, zou je zeggen dat we een schattig stel zijn, maar we voelen niks van elkaar. Kunnen vrienden niet gewoon knuffelen en elkaar kusjes geven, zonder dat er iets achter zit?

Ik ga morgen dat meisje zoeken. Bill. Zij moet en zal mijn nummer 50 worden! Dan kan ik met trots zeggen dat mijn vijftigste one-night-stand moeilijk te pakken was, maar het me toch was gelukt. Ik lach in mezelf. Vragend kijkt Cynthia op. Ik schud mijn hoofd en leg mijn hoofd meer op de rugleuning.

de volgende dag

Cynthia ligt nog op bed te slapen. Stilletjes sluip ik de slaapkamer uit en ga naar de keuken. Nu is het mijn beurt om Cynthia te verassen! Ik pak pannenkoekenmix en een koekenpan. Cynthia vindt pannenkoeken als ontbijt altijd wel lekker!

Als ik er een aantal heb gebakken, ruim ik alles snel op. Ik zet de pannenkoeken op een dienblad, samen met boter, bestek en een glas sinaasappelsap. Ik stap naar boven en maak langzaam de deur open. Cynthia slaapt nog. Ik zet het dienblad op het nachtkastje en schud Cynthia zachtjes heen en weer. ‘’wakker worden! Ik heb ontbijt voor je!’’. Ze opent langzaam haar ogen en kijkt recht tegen de pannenkoeken aan. Meteen gaat ze recht zitten en het water staat haar in de mond. ‘’eet smakelijk ^^’’. Cynthia:’’dat zal zeker lukken!’’ zegt ze, terwijl ze vrolijk in haar handen wrijft.

Als ze alles op heeft, neem ik het dienblad van haar schoot. ‘’hebben we vandaag nog klanten?’’. Cynthia schud haar hoofd. Cynthia:’’we hebben morgen wel een spooktocht, in het bos. Met kinderen uit een middelbare school, die hier op werkweek is’’. Ik knik en ga recht staan. ‘’ik ga maar afwassen. Kom je zo naar beneden?’’. Cynthia:’’nee, ik blijf vandaag lekker in bed’’. Ze strekt zich uit en gaat weer goed liggen. ‘’goed, maar ik ga in het hotel rond kijken. Ik wil wel eens zien hoe het er daar uitziet’’. Ik wiebel met mijn wankbrauw. Cynthia:’’beter gezegd: je gaat op meiden jacht’’. Ik trek een engelen gezichtje en loop naar beneden. Meidenjacht? Beter gezegd: Bill-jacht. Haha, zij wordt mijn nummer 50!

...vervolg...


Reacties:


jorinloveth
jorinloveth zei op 25 juni 2010 - 19:57:
gheghe Bill-jacht x']

verder


XMariellaX
XMariellaX zei op 25 juni 2010 - 18:55:
Oehoe ! <3
Tom gaat op Bill jacht , snel veder :'D.