Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Lucky, this has been happened <--afgerond » 10

Lucky, this has been happened <--afgerond

25 juni 2010 - 18:42

1707

2

448



10

yay^^ hoofdstuk 10 alweer:) ik beloof dat ik nu wat vaker ga posten. de toetsweek is immers afgelopen voor mij dan dus tijd zat:P enjoy^^

Cilla:
Reg verdween met de mededeling dat ze moe was naar boven waar ze waarschijnlijk lekker zou gaan slapen want ze zag er vermoeid uit. ik plantte me op de bank met mijn mp4 op en deed even mijn ogen dicht.
'aah wie deed dat?!' riep ik nadat iemand in mijn zij prikte en ik daardoor een of andere spastische beweging maakte. ik hoorde gegrinnik. 'sorry kon het niet laten.' zei Gustav die zich over mij heen boog. ik deed mijn muziek uit en Gustav kwam naast me zitten. Mike was bezig met huiswerk in zijn kamer. hij had helaas geen optimale vakantie. volgende week begonnen voor hem de examens en dan zou hij daarna nog een afbouwweek hebben met daarin ook de uitslag van zijn examen. hij wilde dus door niemand gestoord worden en had zich opgesloten in zijn kamer. Georg en Tom lagen beide lang uit op de andere bank en zaten een beetje te zappen. Bill was heen en weer aan het wiebelen op zijn stoel en ging vervolgens naar boven. waarschijnlijk naar Regina zei mijn gevoel. Gustav pokkede me aan. 'eens kijken of die twee ook stalen zenuwen hebben?' zei hij met een opgetrokken wenkbrauw en ik giechelde. afleiding zou goed zijn. ik voelde me namelijk wat onrustig. zachtjes slopen we van achter naar de twee die relaxed op de bank lagen. Gustav telde tot drie en vervolgens sprongen we op en prikte in de zij van de jongens die allebei een of andere gestoorde beweging maakte. Gustav en ik moesten hard lachen en Georg en Tom keken ons enkel geschrokken en beledigd aan. 'NIET LEUK!' riep Tom op een kleuter manier en ik moest alleen maar meer lachen. 'je bent heel leuk als je lacht maar ik heb liever niet dat jullie dat op deze manier flikken.' zei Tom en ik voelde mezelf licht blozen. 'oké verveling heerst! wat gaan we doen?' riep Georg toen er een kleine stilte viel. 'doen, durf of de waarheid?' vroeg Tom en ik zuchtte diep. de jongens keken me aan en begonnen te grinniken. 'das dan afgesproken. Cilla, jij haalt die twee zuignappen van boven dan halen wij die twee mode tuttels uit de tuin.' zei Georg die mij naar de trap duwde.
eerst liep ik naar Mike's kamer maar ik werd met een schoen richting mijn hoofd gemikt de kamer uitgejaagd. vervolgens liep ik naar Regina en Bill en deelde ze mee dat we een spel gingen doen. die blik in haar ogen nu ze bij Bill was zag er gelukkig uit. voor mij deed het ergens pijn. ik rende snel de kamer weer uit en liep naar beneden waar we rond de tafel gingen zitten.

-enige tijd later-

Het was echt een of ander malloten spel geworden. de jongens gaven elkaar bijna onmogelijke opdrachten en lachte zich helemaal dood. ik vond het wel grappig maar echt leuk was anders. Lilly had de beurt gekregen en keek me nu aan. 'Cilla, jij bent de pineut meid!' ik liet mijn hoofd even zakken en glimlachte. ik antwoordde met waarheid en Lilly keek de andere meiden gemeen aan. 'vertel jij nu maar wat er in die mail stond van de laatste keer dat we dit spel speelde.' ik slikte. liegen zou ik niet kunnen. maar ik durfde eigenlijk niet te vertellen wat er in stond...

Tom:
ik zat echt om de haverklap naar Cilla te staren. ik had niet eens door dat ze de beurt kreeg totdat ze ineens bleker werd. '...mail stond...' waren de woorden die ik van Lily op ving. ik hoorde de meiden lachen en zag ze dichterbij schuiven. 'nu kom je er niet meer onder uit!' zei Regina die haar zus een knipoog gaf. Cilla slikte even en deed vervolgens haar mond open.

'i...ik heb geschreven over onze thuis situatie.' zei ze waarna het even stil was. toen haar ogen even de mijne kruiste zag ik dat ze loog. het was dat kleine dingetje wat haar blik iets doffigheid gaf. daaraan zag ik gewoon dat ze niet de hele waarheid vertelde maar zo te zien wilde ze er nu niet over praten. iedereen wilde verdere vragen stellen maar we werden onderbroken door Mike. 'Tom, Gustav, jullie koken vanavond. ik moet nu echt met spoed weg. ik heb een examenopdracht met een vriendin en die moet ik echt voor volgende week af hebben!' hij zag er niet uit. Mike's haar zat door de war en hij had een afdruk van een stuk tekst op zijn wang waar hij vermoedelijk op had gelegen voor een klein dutje. 'oehhh! Fleur zeker?!' riep Regina luid en Mike werd rood. de tweeling moest lachen. 'ja, ze vroeg me om vanavond eraan te werken en of ik misschien wilde blijven slapen vanavond om morgen ook de hele dag bezig te kunnen zijn.' prevelde hij en Cilla rende naar hem toe. ‘de hele dag bezig zijn hè? En dat moeten wij geloven? De hele dag met andere zaken bezig zijn. Dat is wat er gebeuren gaat.’ Zei Regina en Mike probeerde tegen te sputteren en te ontkennen. Cilla stond op en liep naar hem toe. 'ik help je wel even fatsoeneren en maak jij je nu maar geen zorgen. Regina plaagt je maar.' zei ze met achter de rug van Mike om een dikke knipoog naar ons. 'kan ik jullie wel alleen laten?' vroeg Mike bezorgd. zo schattig, een grote broer die nu nog enorm op zijn kleine zusjes lette. Regina stoof ook naar hem toe. 'ja wij redden het wel! Bill en ik wilde vanavond een film kijken. dan kan jij mooi na die film naar Fleur. die meid ziet je al echt mega lang zitten en jij haar geloof ik ook. please onderneem wat oelewapper! anders is ze zo weg hoor!' de jongens begonnen te joelen om Regina's iet wat botte uitspraak. Mike liep nu helemaal rood aan. Cilla veegde de inktvlekken van zijn gezicht en fatsoeneerde zijn kleding en haar even. hierna vroeg hij dus aan mij en Gustav om te koken en dus vluchtte wij de keuken in. we besloten nasi te maken met rode pepers, paprika, taugé en nog wat groente. snel serveerde we en aten alles op. na het eten waste we af en ging ieder wat voor zichzelf doen. Bill en Regina wilde per se de exorcist bekijken dus ging Mike erbij zitten en deed het licht uit. hij zou na de film naar Fleur gaan en was zich nu al druk aan het maken. hij had ons een hele lijst met zorgdingen meegegeven voordat Gustav en ik de keuken indoken zodat we goed op de meisjes zouden passen en dat terwijl hij maar 1 dagje weg zou zijn!
Lilly, Larissa, Georg, Gustav, Bill, Regina en Mike zaten nu dus film te kijken. Cilla zat nog aan de eettafel en keek een beetje leeg voor zich uit. ik stond op en ging naast haar zitten. 'gaat het?' vroeg ik een Cilla knikte flauwtjes. 'beetje buikpijn. ik ga even boven op bed liggen denk ik.' zei ze en stond vervolgens wankeltjes op. 'ik ga alvast slapen.' zei ze en iedereen wenste haar welterusten. ik bleef nog even zitten en na een tijdje verlieten de meeste de kamer. Mike, Bill en Regina wilde per se de film afkijken en ik ging uiteindelijk ook maar naar boven. de meeste lagen al te slapen en het was dus vrij stil boven. ik liep mijn eigen kamer binnen en zag daar al een klein bolletje in bed liggen wat duidelijk Cilla moest zijn. ik deed mijn shirt uit en mijn broek verruilde ik voor mijn slaapbroek. ik liep naar het bed waar Cilla lag. ze had een peinzende uitdrukking op haar gezicht en ze had haar handen om haar buik gevouwen. heel even kreeg ik de verleiding om haar nu te kussen zodat haar geveinsde gezicht zou overgaan tot een vredige glimlach. maar ik hield me in. ik moest gewoon veel meer met meiden oppassen. Bill zei vaak dat ik ze teveel beschadigde en nog kon ik niet inzien waarmee dan. maar de laatste tijd voordat Gustav het ziekenhuis in kwam werd ik naar van die meiden. de nachten waren geweldig, daar niet van terug, maar op de een of andere manier voelde ik me rot de volgende ochtend. dat was tot nu toe een stuk of drie keer gebeurd en het beviel me totaal niet. bij Cilla wilde ik dit niet. daarvoor kende ik haar nu al te goed. ik zuchtte en draaide me vervolgens om in bed.

Cilla:
na het eten had ik buikpijn gekregen. de anderen gingen film kijken en ik staarde een beetje voor me uit. vlagen met steken kwamen licht opzetten en nadat Tom naast me kwam zitten en vroeg of het ging deelde ik maar mee dat ik even boven zou gaan liggen. op bed werd het niet beter. de pijn werd alleen maar erger en ik was uiteindelijk opgekruld in slaapgevallen.

midden in de nacht werd ik badend in het zweet wakker met hevige steken in mijn buik en borstkas. ik had een nachtmerrie gehad over Morris, die met een flonkerend mes en brede glimlach op zijn gezicht een mes diep mijn hart in geboord had. ik boog voorover door een weer volgende steek in mijn buik. ik wilde uit bed stappen maar eenmaal overeind klapte ik dubbel. een zachte kreun ontsnapte aan mijn lippen. in een paar kamers verder hoorde ik gestommel maar dat verdween even later ook weer. ik liet me tegen de muur aan zakken en gleed via de muur naar de grond. mijn hoofd bonkte helemaal en de buikpijn hield maar niet op.

na een tijdje werd ik echt gek. het werd wat wazig voor mijn gezicht en de pijn werd steeds erger. ik zat nog steeds tegen de muur aan en durfde niet op te staan. elke beweging deed zeer aan mijn buik. dit had ik al vaker gehad. alleen was dat zeker al weer vijf jaar terug. dat kwam doordat Morris toen nog niet wist dat ik allergisch was. daarna is het niet meer voorgekomen. ik ben namelijk allergisch voor peper. Hele peper althans. Gemalen kan geen kwaad. Mar ik kan gewoon niet tegen hele pepers. Zelfs niet in stukjes gesneden. een zoveelste pijnscheut drong door en ik beet op mijn lip om een kreet te smoren.


Reacties:


dreamerangel
dreamerangel zei op 27 juni 2010 - 17:44:
ohh arme Cilla
NU KOMT SUPERTOM!
IK WEET HET ZEKER!!!
ONTKEN HET NIET BODIE!


SNEL VERDER


duracelkonyn
duracelkonyn zei op 25 juni 2010 - 18:47:
niceee

snel verder

xx