Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Forever and always... Always together? » Hoofdstuk 9

Forever and always... Always together?

25 juni 2010 - 19:21

608

7

373



Hoofdstuk 9

Carlisle en Esme kwamen terug van de jacht met Eleazar, Tanya en Irina.
"Hebben we iets gemist?" vroeg Esme sceptisch toen ze onze blikken zag.
"Een geweldig optreden van Bella", zei Emmett vrolijk. "Wat kan die zingen zeg!" Ik was stiekem blij met de gedachte dat ze mijn Bella mooi vonden zingen.
"Dat was zeker niet expres, of wel?" vroeg Carlisle grinnikend aan Emmett. Carlisle wist hoe verlegen Bella kon zijn.
"Nee, ze keek alsof ze door de grond wilde zakken toen ze doorhad dat we aan het luisteren waren", zei hij glimlachend. Carlisle en Esme grinnikten. Carlisle draaide zich om naar Jasper.
"Je had gelijk, Jazz. Dat dacht ze echt, maar we hebben erover gepraat." Jasper knikte en keek een beetje verdrietig. Bella dacht dus echt dat mijn familie haar niet wilde. Ik kon het haar niet kwalijk nemen. Toen ik wegging had ik mijn familie meegenomen. En ik wist wat voor band ze met hen had opgebouwd, maar ik zag hoop glinsteren in Carlisle's en Esme's ogen en ik had Jasper niet nodig om te voelden dat de hele familie ook meer hoop kreeg.
Alice zuchtte en ik keek snel in haar gedachten om haar visioen te zien. Bella had besloten naar haar huis te gaan om na te denken en ik slikte. Kon ik wel zolang zonder haar zijn? Ik had nu niet erg veel contact met haar maar ik kon haar wel zien.
Je moet haar de tijd geven, dacht Alice nukkig. Ik wist hoe graag ze bij Bella wilde zijn, maar ze was ervan overtuigd dat Bella de gesprekken van vandaag even moest verwerken en dat we haar het best met rust konden laten. Ze had gelijk, zoals altijd.
Bella liep naar beneden en kwam de tuin in. Ze maakte een grapje over dat ze toch gezegd had dat we naar binnen moesten. Iedereen keek haar schaapachtig aan en lette niet helemaal op. Iedereen zat in zijn eigen gedachten. Wat zou ze wel niet denken? Iedereen keek haar als een halve zool aan. Ik had de neiging om het haar te vragen maar weerhield mezelf ervan.
Daarna bedankte ze Tanya voor haar gastvrijheid en zei toen een beetje nerveus dat ze naar haar huis ging. Dana keek haar smekend aan en Bella zei tegen Dana dat ze best hier mocht blijven en grinnikte naar Tim die verlegen naar Bella keek. Bella wist echt wel waarom Dana hier wilde blijven. Bella zag alles, hoewel ze het gesprek tussen Carlisle en Jasper had gemist.
Ik zag de pijn die over haar gezicht vloog en het deed pijn. Ik wilde niet dat ze zich zo voelde en dat wilde ik zo snel mogelijk veranderen. Ik besefte dat ze moeite had om koppels te zien. Dan zou ze vast aan ons denken. We waren omringd met koppels. Ik wist precies wat ze voelde. Snel raapte ze zichzelf weer bij elkaar en nadat ze Alice geknuffeld had en verzekerd dat alles goed was ging ze weg.
Bella's geur was al weer aan het vervagen en het deed me pijn. Ik vond het heerlijk om haar geur in te ademen, maar opeens namen mijn gedachten een heel andere wending en mijn ogen vlogen verschrikt open. We stonden allemaal in de woonkamer te praten over wat er vandaag gebeurt was toen ik de gedachtes hoorde van iemand die me veel te bekend voorkwam.
Ik bevestigde mijn gedachten toen de vrouw zonder kloppen binnenkwam en vroeg of ze mee kon doen met het feestje. Schok was te lezen op iedereens gezicht en ze keek blij. Dit was precies de reactie die ze had gewild en was daar duidelijk trots over.
"Waar is Bella?" vroeg ze uiteindelijk geïrriteerd.


Kijk pliez ook een naar de banner. ;-)


Reacties:

1 2

Yarah
Yarah zei op 3 juli 2010 - 9:28:
sorry mensen, ik heb het een beetje druk momenteel.. Dus het kan nog even duren..


Galadriwele
Galadriwele zei op 1 juli 2010 - 17:08:
Vicoria ?! ö
Snel verder! (:


justAgirl
justAgirl zei op 1 juli 2010 - 16:01:
Wil je pleasseeee verder gaan!! <3


LaxPush
LaxPush zei op 1 juli 2010 - 10:34:
leuk stukje «3
& ik ben ook nieuwsgierig wie dat is ö!
mag ik een melding?


nikky15 zei op 29 juni 2010 - 20:55:
wil je mij ook een melding geven