Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » [TC] I would climb the highest mountain, if you ask me to <333 » [TC] I would climb the highest mountain, if you ask me to <333 \\04//

[TC] I would climb the highest mountain, if you ask me to <333

27 juni 2010 - 16:40

693

3

193



[TC] I would climb the highest mountain, if you ask me to <333 \\04//

vorige keer: Als ze alles op heeft, neem ik het dienblad van haar schoot. ‘’hebben we vandaag nog klanten?’’. Cynthia schudt haar hoofd. Cynthia:’’we hebben morgen wel een spooktocht, in het bos. Met kinderen uit een middelbare school, die hier op werkweek is’’. Ik knik en ga recht staan. ‘’ik ga maar afwassen. Kom je zo naar beneden?’’. Cynthia:’’nee, ik blijf vandaag lekker in bed’’. Ze strekt zich uit en gaat weer goed liggen. ‘’goed, maar ik ga in het hotel rond kijken. Ik wil wel eens zien hoe het er daar uitziet’’. Ik wiebel met mijn wenkbrauw. Cynthia:’’beter gezegd: je gaat op meiden jacht’’. Ik trek een engelen gezichtje en loop naar beneden. Meidenjacht? Beter gezegd: Bill-jacht. Haha, zij wordt mijn nummer 50!

haha, there she is!
Ik loop net het hotel in. Ik kijk om me heen en zie een grote hal, gemaakt van vooral hout. Echt zo’n hotel voor in de bergen dus. Ik loop verder en ga op een bank zitten. Het is een mooie dag, dus de kans dat ze vandaag naar buiten gaat is dus groot. Haha, en ik heb weer eens gelijk! Nog geen kwartier later komt ze naar buiten gelopen. Haar haar is stijl en ze heeft een zwart shirt aan. Lachend sta ik op en loop naar haar toe. ‘’hey, ken je me nog?’’ zeg ik lachend. Verbaasd kijkt ze op. Haha, ze had me hier dus niet verwacht!

Bill:’’wat doe jij hier?!’’. ‘’ik was in de buurt, en ik vond het gister wel gezellig. Dus ik dacht dat we wel wat konden gaan doen vandaag’’. Ik lik weer langs mijn lippiercing, in de hoop dat ze nu wel lacht, maar helaas. Ik zie haar denken. ‘’we kunnen gaan wandelen. Ik kan je de mooiste plekjes hier laten zien’’. Bill:’’nou, goed dan. Ik pak even een zonnebril’’. Ik knik vrolijk en loop achter haar aan, richting haar hotel kamer.

Ze doet haar kamer open en ik kijk stiekem naar binnen. Haar ouders kijken deze kant op en als ze mij zien kijken ze meteen vragend naar Bill. Ze haalt haar schouders naar ze op, pakt haar zonnebril van het kastje en loopt weer mijn kant op. Bill:‘’zo, ik ben klaar. Zullen we gaan?’’. Ze doet de deur achter zich dicht.

Ik ga als eerste en ik weet dat ze me volgt. Als we al wat verder in de bergen zijn, pak ik haar hand vast en kijk wat verlegen weg. Ik knijp er zacht in en versnel mijn tempo wat. Als ik opkijk, zie ik Bill ook verlegen wegkijken. Haha, dit trucje werk ALTIJD! Als we bij een meertje aankomen, ga ik in het gras zitten en Bill volgt mijn voorbeeld.

Ik staar naar het water, dat voor me dobbert. Plots krijg ik een idee. Ik trek mijn shirt, broek, schoenen en sokken uit en ga aan de kant staan. Ik voel Bill`s ogen in mijn rug prikken. Met een sierlijke duik spring ik erin. Kippenvel bedekt mijn hele lichaam en ik kom weer boven. Een beetje uitdagend kijk ik Bill aan, die nog steeds vanaf de kant naar mij kijkt. ‘’kom je er ook in?’’. Ze schudt haar hoofd en kijkt met een rood hoofd naar haar voeten.

Potverdorrie, ze is echt lastig te kraken! Ik klim de kant en op handen en knieën kruip ik naar haar toe. ‘’je bent toch niet bang om te zwemmen?’’ fluister ik in haar oor, als ik voor haar sta. Ik hoor haar een beetje naar lucht happen en ze schud haar hoofd. ‘’waarom heb je dan geen zin om te zwemmen?’’. Ik kijk recht in haar ogen. Ze zijn prachtig, als ik ze nu zo bekijk!

Bill:’’gewoon, ik heb nu geen behoefte aan zwemmen’’ fluistert ze zachtjes. Ik blijf haar lachend aankijken. Het water dat op m`n lichaam zat, druipt nu langzaam op haar kleding. Zo blijven we zitten. We kijken elkaar enkel aan. Langzaam kom ik dichterbij en ik voel haar lippen op die van mij.

Met beide benen aan een zijde ga ik op haar schoot zitten. Ze doet niets, beweegt geen spiertje. Ik leg mijn handen in haar nek en zachtjes tokkel ik ermee. Ik hoor haar zachtjes zuchten. Waarschijnlijk vind ze het lekker. Met mijn tong lik ik langs haar lippen. Ze opent ze langzaam en meteen duw ik mijn tong in haar mond. Haha, Tom heeft de macht! Onze tongen dansen, samen, als één geheel.

Zachtjes duw ik haar achterover. Er is hier toch niemand! Ik blijf haar rustig doorzoenen en mijn handen verdwijnen onder haar shirt. Op de plek waar haar borsten horen te zitten, voel ik helemaal niets. Alleen tepels, zo groot als spliterwten. Oké, vreemd… nou ja Tom, gewoon doorgaan!

Langzaam zakken mijn handen uit haar shirt, richting haar broeksknoop. Daar zie ik iets heel bekends, dat ik eigenlijk alleen maar bij mezelf heb gezien O_O. Ik druk me recht en kijk met grote ogen naar haar broek. ‘’oh mijn…’’.

...vervolg...


Reacties:


beertje
beertje zei op 23 april 2013 - 20:15:
whaaahahaha toen had ie een verrassing prachtig


XMariellaX
XMariellaX zei op 28 juni 2010 - 19:47:
HAHAHA ! ,XD

GEWELDIG <3
M'r ik hoop dat ze dit wel af gaan maken.
Want , want dat moet . Gheghe ,!

VERDER ! <3


jorinloveth
jorinloveth zei op 28 juni 2010 - 14:36:
oh hell XD
hij merkt dat Bill een jongen is XD

Verder!