Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » [TC] I would climb the highest mountain, if you ask me to <333 » [TC] I would climb the highest mountain, if you ask me to <333 \\05//

[TC] I would climb the highest mountain, if you ask me to <333

28 juni 2010 - 23:11

1001

2

313



[TC] I would climb the highest mountain, if you ask me to <333 \\05//

vorige keer: Langzaam zakken mijn handen uit haar shirt, richting haar broeksknoop. Daar zie ik iets heel bekends, dat ik eigenlijk alleen maar bij mezelf heb gezien O_O. Ik druk me recht en kijk met grote ogen naar haar broek. ‘’oh mijn…’’.

what's this?! O_O
Ik spring recht en pak meteen mijn kleding van de vloer af. Bill:’’wat doe je? Waarom stop je?’’. Zij/hij gaat recht zitten. Ik weet niet eens meer wat het is! Wat ik wel weet, is dat ik hier weg moet wezen. Bill staat op en loopt naar me toe. Bill:’’Tom, wat is er aan de hand?’’. Hij komt voor me staan en kijkt me vragend aan. Wat moet ik nu zeggen? Ik dacht dat je een meid was en ik wou jou als mijn vijftigste one-night-stand?!

Ik slik en pak snel mijn broek op. Dan zet ik het op een lopen, richting huis. Ik hoor dat joch nog roepen. Bill:’’Wacht! Tom!’’. Gelukkig ren ik blijkbaar veel sneller dan hem. Maar om zeker te zijn dat ik hem kwijt raak, neem ik een tussendoor weggetje. Na heel hard rennen ben ik gelukkig thuis. Ik storm naar binnen en zie Cynthia opkijken, vanaf de bank. Cynthia:’’hey, geen meisje?’’. Ze volgt haar blik naar beneden. Cynthia:’’en geen broek?’’. Ik kijk naar beneden en zie dat ik al die tijd met enkel een boxer aan heb lopen rennen.

Cynthia:’’was er niets leuks?’’. ‘’jawel, maar uiteindelijk bleek het niks te zijn’’. Ik voel dat ik rood kleur, maar ik doe alsof er niets gebeurd is. Ik maak een wuif beweging met mijn hand. ‘’ik wou nog maar net beginnen of ze kwam al klaar’’. Vragend blijft Cynthia me aankijken. Cynthia:’’en daarom kom je naar huis, helemaal hijgend, in je boxer?’’. Ik sla mijn armen over elkaar en knik vastbesloten.

Ik loop snel naar boven en laat me op bed vallen. Plots hoor ik gedonder buiten. Ik kijk door het raam en zie dat het is gaan regenen. Ik sluit mijn ogen en leg mijn handen in m`n gezicht. Ik schaam me kapot! Ik heb bijna seks gehad met een jongen!


*Bill pov*

Ik sla mijn armen over elkaar en blijf het pad volgen. De regen gaat over mijn hele lichaam, maar ik voel het gewoon even niet meer. Tom deed echt raar. Alsof hij zich ineens bedacht, of dat hij iets ergs zag. Ik kijk naar m`n lul. Misschien vond hij hem te klein… of juist te groot… ik weet het niet.

Ik vond hem eerst wel vreemd, maar toen hij me ineens begon te zoenen voelde ik vlinders. Vlinders die me over de hele wereld zouden kunnen dragen. Zo`n geweldig gevoel gaf het me, ondanks dat ik hem nog maar een dag ken.

Ik kijk om me heen. Heb ik die boom daarstraks niet ook al gezien? En die stenen? Oh nee hé, ook dat nog! Ik ben verdwaald! Ik kijk naar de verschillende paadjes die om me heen liggen. Ik kies maar om recht vooruit te lopen. Jemig, het is koud zeg! En waarschijnlijk is mijn make-up ook nog eens uitgelopen!

Ik zucht diep en loop verder. Ineens kom ik een hoge heuvel tegen. Vreemd, ik kan me niet herinneren dat Tom en ik een heuvel zijn afgelopen. Misschien komt dat omdat je niet zat op te letten, Bill! Ja, vind je het gek, als zo`n leuk iemand ineens je hand vast pakt en verlegen wegkijkt. Het zag er zo lief uit!~

Oké Bill, genoeg gedagdroomd! Plots kom ik een huisje tegen, dat ik vaker heb gezien. Dat is toch dat huisje van Tom? Plots hoor ik een harde bliksem achter me. Snel loop ik naar de deur en klop aan. Een meisje doet open. Is dat zijn vriendin? Meisje:’’hey, ik ken jou! Jij bent toch die meid die mee ging met het klimmen… Bill, was het toch?’’. Vragend trek ik mijn wenkbrauw op.

‘’meid?’’. Nu is het haar beurt om me vragend aan te kijken. Dan begin ik te lachen. ‘’ik denk dat je je vergist hebt. Ja, ik ben Bill, maar ik ben 100% een jongen’’. Ik zie haar verbaasd knikken. Meisje:’’maar goed, ik ben Cynthia. Wat kan ik voor je doen?’’. Vlak na haar woorden, vliegt er weer een grote flits voorbij, gevolgd door een harde knal.

‘’ik… ik was verdwaald… en toen begon het ineens te regenen en te bliksemen…’’. Ik zie Cynthia eerst naar mij kijken en dan naar de harde regen op het achtergrond. Cynthia:’’met dit weer kan ik je niet weg sturen. Kom maar binnen’’. Ik knik als bedankje en stap naar binnen. Cynthia:’’wacht, ik haal wel wat droge kleding. Tom heeft er toch genoeg’’. Tom! Zou hij er zijn? Hij is me wel een excuus schuldig! Ik blijf even op de mat staan, gezien het feit dat het water gewoon van me afdruipt. Ik zie Cynthia naar boven rennen en weg is ze.


*Tom pov*

Ik hoor ineens de deur heel hard open gaan. Ik kijk op en zie Cynthia staan. Ze loopt naar de kast en trekt hem open. Waarschijnlijk heeft ze het koud, dat ze een trui pakt ofzo. Als ik goed kijk, zie ik dat ze tussen mijn kleding aan het kijken is. Ik ga recht zitten en kijk nieuwsgierig naar wat ze aan het doen is met mijn kleding. Cynthia:’’dit zal hij wel passen, denk ik’’. ‘’wie?’’. Ze draait zich om en heeft een heel setje kleding bij elkaar gepakt.

Cynthia:’’een oude klant van ons is hier ineens gestrand. En met dit weer laat ik hem echt niet naar buiten gaan’’. ‘’aah, oké… wie is het?’’. Cynthia:’’Hij heet Bill’’. Mijn lach verdwijnt meteen, als sneeuw voor de zon. ‘’wat doet hij hier?’’. Cynthia:’’weet ik niet. Hij was verdwaald, vertelde hij’’. Kut, vergeten dat hij de weg hier niet weet! Cynthia:’’maar is het goed als ik dit aan hem geef? Hij kan niet in die natte kleding blijven rondlopen’’. Ik knik maar.

En weg is ze weer. Shit, wat moet ik nu doen? Ik laat me achterover vallen en kijk naar het plafon. Ik kan ook gewoon de hele tijd boven blijven. Plots voel ik een bepaalde druk op mijn blaas. Mooi is dat! De wc is beneden! Zuchtend ga ik voor de zoveelste keer rechtzitten. Ik pak mijn badjas, trek hem aan en loop naar beneden.

...vervolg...


Reacties:


ilonaxstar
ilonaxstar zei op 3 juli 2010 - 0:03:
ja klopt
maar ik mag hem hier op zetten (:
dit verhaal is van een vriendin van mij (:


TomEnDoos
TomEnDoos zei op 2 juli 2010 - 20:27:
hij staat toch ook op Quizlet ?