Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Our own Humanoid world » 18. Donderdag ochtend 25/02/2010

Our own Humanoid world

5 juli 2010 - 16:36

1108

5

472



18. Donderdag ochtend 25/02/2010

Jorinde point of view
Ik strekte me eens stevig uit toen ik merkte dat er een arm om me heen lag. Ik zag prachtige nagels. Ik keek links van me. Bill lag rustig te slapen. Zijn borst ging langzaam op en neer. Hij is schattig als hij slaapt. Ik besloot nog even te blijven liggen. Balletjes, mompelde Bill. Ik keek verward op en probeerde niet te lachen. Bill je bent zeer schattig, maar ik ga douchen, zei ik zacht en klom uit bed en ging de badkamer in. Tosca en Makbule lagen ook nog te slapen dus ik kon lang de badkamer voor mij nemen. Na een halfuur onder de douche te hebben gestaan, werd er hard op de deur geklopt. Ik wil ook nog even douchen hoor! tierde Bill. Ik sloeg snel een handdoek om me heen en liet Bill binnen. Ga je gang maar, zei ik. Hij bekeek me. Ik wacht wel even, mompelde hij snel en trok de deur achter zich toe. Ik gniffelde en droogde me af en trok schone kleren aan. Ik droogde mijn haar en stijlde ze. Mijn pony deed weer eens moeilijk. Ik nam mijn eyeliner en probeerde hem op te doen, maar die kut zooi wilde weer eens niet meewerken. Na lang proberen haalde ik alles eraf en besloot om vandaag make-up loos rond te lopen. Jij kunt, zei ik toen ik uit de badkamer kwam. Bill verdween er meteen in. Ik plofte op bed en staarde naar het plafond. En? vroeg Makbule die langs me kwam liggen. Wat en? vroeg ik verbaasd. Is er wat gebeurd vannacht? vroeg ze nieuwsgierig. Nee, zei ik. Saaie, zei Makbule en porde me. Die gast is niet mij geïnteresseerd hoor, maar in iemand anders, gniffelde ik. In wie dan? vroeg Makbule. In de paashaas, zei ik. Is hij homo dan? grijnsde Makbule. Ik lachte. Nee, in jou, zei ik. Nee, ik denk toch van niet hoor, zei Makbule. Waarom niet dan? vroeg ik. Omdat hij veel leuker bij jou is, zei Makbule vastbesloten. Hij vind mij niet leuk, maar jou. Waarom zou hij anders jou al mee uit hebben genomen? zei ik. Weet ik veel, gniffelde Makbule. Net dat moment kwam Bill weer binnen. Waarom hoorde ik hier iemand zeggen dat ik homo ben? zei Bill zielig. We zeiden niet dat je homo bent. We hadden het over de paashaas, zei Makbule serieus. Bill trok een wenkbrauw op. Ik ga kijken bij Tom, mompelde hij en weg was hij. Tosca was ondertussen ook wakker. Ik ga douchen, zei ze en ze verdween de badkamer in. Ik ga even een luchtje scheppen, zei ik. Ik blijf hier wel wachten op Tos, zei Makbule. Ik trok mijn all-stars aan en greep naar mijn trui. Ik trok hem aan en zette mijn kap op.

Eens buiten merkte ik dat het best warm was maar toch hield ik mijn trui aan. Ik nam plaats op een muurtje en tuurde rond of niemand me zag. Ik had Bill zijn sigaretten gejat en stak er een op. Misschien was dit mijn grootste vergissing ooit, maar dat kon me nu even niet schelen. Jorinde! tierde iemand. Ik schrok zo hard dat ik mijn sigaret liet op de grond liet vallen. Tom zat me vierkant uit te lachen. Dat was niet aardig van je, mopperde ik en nam een nieuwe. Wat jij doet is ook niet flink, plaagde Tom. En dan? Jij doet het toch ook, zei ik. Ja, en ik raad het je niet aan, gniffelde Tom. Hij kwam naast me zitten en stak ook een sigaret op. Ik nam een trekje. Waarom heb je trouwens Bill zijn sigaretten? vroeg Tom verbaasd. Hoe weet je dat? vroeg ik verbaasd. Omdat hij altijd een B onder op het pakje schrijft, slimkop, gniffelde Tom. Ik keek naar het pakje en er stond inderdaad een B. Hij heeft toch een stuk of twintig pakjes in zijn tas zitten. Hij merkt het toch niet, zei ik. Tom gooide zijn peukje op de grond. En nog wormpjes gevonden? vroeg ik met een grijns. Tom gaf me een vuile blik. JaOp een onaangename plek, gaf hij toe. Ik begon meteen te lachen. Ik gooide mijn peukje op de grond en nam een kauwgom. Gaan we eten? vroeg Tom. Ik heb geen honger, ga alvast maar, zei ik. Oké, zei Tom en weg was hij. Ik ging nu liggen op het muurtje en dacht na over mijn gesprek met Makbule. Ik zei zelf dat Bill niet op me viel, maar stiekem houd ik veel van Bill. Ach, hij moet zelf kiezen met wie hij gaat, ik kan hem niet dwingen. Hoewel dat wel leuk zou zijn. Ik blies een bel met mijn kauwgom. Ik staarde er even naar, tot die werd kapot geprikt door mooie nagels. Ik schrok op. Blijf je nog hier de hele dag liggen of kom je mee eten? vroeg Bill. Euhm, ja, ik kom, zei ik en sprong van het muurtje af. Samen liepen we het hotel weer in. Onderweg gooide ik mijn kauwgom in een vuilbak. We liepen het restaurant in. Eeuhm Tom, kan ik je wat vragen? vroeg ik. Tom keek op en knikte. Hij kwam naar me toe. Wil je tegen niemand zeggen dat ik rook, het is gewoon mijn geheim, fluisterde ik. Tom knikte. We schoven weer aan tafel. Ik had nog steeds geen honger, maar perste toch een boterham binnen.

Tosca en Makbule kwamen nu ook. Ze schoven ook aan tafel. Enkel Tosca ging op Tom zijn schoot zitten. Bill grijnsde nu breed. Is het officieel? vroeg hij nieuwsgierig. Tosca en Tom keken elkaar aan en knikten toen. Ik wist het, zeiden Makbule en ik in koor. Iedereen stelde veel vragen aan het kersverse koppel.
Na het eten gingen we naar de concertzaal. Tosca, Makbule en ik ploften backstage in de zetels. Mijn blik viel op de tafel vol met eten. Makbule sprong meteen op toen ze de tafel in oog kreeg. Chocolade! riep ze uit. Ik gniffelde. Tosca stond ook recht en ging naast haar staan. Skittles, zei ze vrolijk en nam de kom mee naar de zetel. Jij ook? vroeg Tosca aan me. Nee, ik hoef niets, zei ik. Makbule had een stuk chocolade vast. Die weten ook wat wij lekker vinden,gniffelde ze. Danny kwam dat moment binnen. Zeg ik heb Oeh skittles! zei hij. Hij nam een handvol uit de kom die Tosca vast had. Wat heb je? vroeg Makbule. Ooh jaah, een tijdschrift, zei hij. Hij gaf het aan mij. Mak, je staat op de voorpagina, zei ik. Geef hier! riep Makbule uit. Ik gaf haar het tijdschrift. Nieuwe vlam voor Bill Kaulitz? las Makbule luidop.


Reacties:


adelain
adelain zei op 30 juni 2010 - 23:11:
whaha lolXD

liefteren


VampireFangs zei op 29 juni 2010 - 17:53:
@Tos: I know you know x]

Llalaal, mij mening weet je al<3


NovaFlowne
NovaFlowne zei op 29 juni 2010 - 15:29:
Hahaha. Nieuwe vlam voor Bill. X3
Ik moest daar echt om lachen. Vooral omdat ik weet hoe Makbule's gezicht er nu zo ongeveer uit moet zien. XD
Hehehe, i love you :3


duracelkonyn
duracelkonyn zei op 29 juni 2010 - 15:11:
A-MA-ZING!

geweldig gewoon

en en Skittles zijn lekkor xd [ verslavend iig ]


XxMangelBxX
XxMangelBxX zei op 29 juni 2010 - 14:27:
Zeg ik heb Oeh skittles!

GE-WEL-DIG! x'3

Ik hou van jouw verhaaaaaaaal

Xx. <3