Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » A freak of nature [afgewerkt] » 13.

A freak of nature [afgewerkt]

30 juni 2010 - 15:02

1034

4

391



13.

Het avond eten was voor het eerst echt stil. Volgens mij voelde iedereen de spanning tussen mij en Tom. Maar eigenlijk was die spanning er altijd. Maar dit keer was ze heviger. Lisa keek heel vaak van mij naar Tom. Ik hield mijn gezicht op mijn bord met eten gericht. Ik had nog geen hap in mijn keel gekregen. “Ik heb geen honger,”¯ perste ik eruit en ik ging van tafel. In de hal was ik blijven staan. Ik hoorde mam praten. “Bill vertrekt over twee dagen naar een internaat,”¯ verkondigde ze. Nu liep ik wel door naar mijn kamer. De rest wilde ik niet meer horen. Ik ging op mijn bed liggen en rolde me op tot een bolletje. Ik sloot mijn ogen en wenste dat ik zo vlug mogelijk inslaap viel. Ik kon toch de slaap niet vatten. Pas na een paar uur. Ik droomde vaag en raar.

Het zweet stond op mijn voorhoofd toen ik in de morgen wakker werd. Het was 8 uur ’s morgens. Of dat gaf mijn wekker toch aan. Nog half slapend nam ik schone kleren uit mijn kast en liep naar de badkamer. Mijn laatste dag thuis. Ik gooide mijn vuile dingen aan de kant en ging onder de douche. Toen ik de douche meteen opendraaide liep er koud water op me. Ik verkrampte totaal, maar eigenlijk voelde het best leuk. Na mijn douche trok ik mijn kleren weer aan en droogde mijn haren. Ze staken naar alle kanten dus kamde ik ze zeker tien keer. Ik viste mijn muts van de grond en trok die over mijn haar. Ik besloot om vandaag enkel eyeliner op te doen dus deed ik dat ook. Vandaag was mijn laatste dag hier dus genoot ik er ook van en hing ik op de bank. Met kleine slokjes dronk ik van een glas melk dat ik net had genomen. Ik vroeg me wel af waar iedereen was. Ik wist wel zeker dat Lisa en Tom nog sliepen. Ik besloot om even naar buiten te gaan toen mijn glas leeg was. Ik trok mijn all stars aan en greep mijn leren jasje van de kapstok. Ik voelde in mijn broekzak als mijn sigaretten erin zaten. Ik hoorde Elly en Nelly buiten spelen en Luka en Lucas maakte weer eens ruzie. Ik had geen zin om naar hun gebekvecht te gaan luisteren dus ging ik naar het winkelcentrum om nieuwe sigaretten te kopen en ik besloot om bij Mercy langs te gaan.

De vrouw achter de kassa bleef me maar aankijken terwijl ik sigaretten uitzocht. Ik nam gewoon twee pakjes en ging naar de kassa. “Ben je wel oud genoeg om dit te kopen?”¯ vroeg ze wantrouwig. “Ja,”¯ zei ik. De vrouw eiste mijn paspoort dus gaf ik het maar. Ik was net een paar maanden 16. Ze knikte en liet me betalen. Ik stak de twee pakjes sigaretten in mijn broek en ging nu naar Mercy. Eens daar aangekomen duwde ik op de bel. Een redelijk oude man deed open. “Is Mercy thuis?”¯ vroeg ik. “Nee,”¯ zei hij en de deur werd voor mijn neus dicht geslaan. Ik kreeg meteen een sms na het voorval. ‘Kga weer naar internaat, khoop datk je daar zie kus M.’
Ik wandelde dan maar weer naar huis. Ik ging weer door het steegje, maar dat was een foute keuze. “Aah wie we daar hebben?”¯ werd er geroepen. Ik slikte en wilde me omdraaien om terug te lopen maar Brandon had me al bij mijn kraag. “Hoe is het met je lieve jongen,”¯ lachte hij. Ik wilde me losmaken maar hij gaf me een klap in mijn gezicht. “Laat hem!”¯ tierde iemand. Brandon liet mijn kraag los maar hield zijn voet achter mijn benen waardoor ik viel. Ik belande recht op mijn staartbeentje. Tussen alle benen door zag ik dat Tom er stond. “Waarom zouden we dat doen liefje?”¯ lachte Brandon. “Daarom,”¯ siste Tom. Ik kermde zacht van de pijn aan mijn kont. Dit betekende dat ik héél lang niet meer normaal zou kunnen zitten. Ik probeerde me langs de muur omhoog te hijsen maar Brandon had me al weer omgeduwd. Tom stond ondertussen recht voor Brandon. Ik kroop achteruit, het steegje uit. Ik begreep maar niet waarom Tom me nu nog kwam verdedigen, en het kon me eigenlijk niet schelen. Hij hoeft dit niet de doen want ik heb zijn medelijden niet nodig. Zo snel als ik kon rende ik weg en nam een andere route naar huis. Ik rende in één keer door naar mijn kamer. Met een plof liet ik me op mijn bed vallen en probeerde te vergeten wat er net gebeurt was. Het zou wel moeilijk worden aangezien mijn kont nog steeds mega veel pijn deed. Die gast liet me op de verkeerde plek vallen.

Het was volgens mij middag toen er op mijn deur werd geklopt. “Kom je eten?”¯ vroeg Lisa. Ze praatte tegen me. Waarom dat zo ineens? Vast omdat ik wegga. Het kan me niet veel boeien, ik ga haar toch niet missen. Ik knikte zacht. Ze verdween weer.
Na het middag eten nam ik mijn laptop en startte die op. Het was weer eens tijd voor te bloggen.

Bloggers,

Morgen is het de grote dag! Dan vertrek ik naar Berlijn. Ik begin er steeds meer naar uit te kijken.
Ik kan niet wachten tot ik uit dit huis weg ben. En dan vooral weg van Tom.
Ik was sigaretten gaan kopen en kwam onderweg Brandon tegen.
Hij viel me aan, like always, en opeens kwam Tom tussenbeide.
Ik begrijp die jongen niet meer.
Maar goed, ik wil zijn medelijden niet.
Ik wil hem gewoon niet meer zien, horen, of weet ik veel wat.
En Lisa praat ook op een keer tegen me.
Het slijm druipt eraf.
Ik speel het spelletje mee, maar ik vraag me eigenlijk af waarom.
Ik ga wat slapen, ik ben zo uitgeput van niets te doen.

Bill.x


Ik klikte op ‘posten’. Ik las toch nog eens mijn bericht na. Nog geen drie seconden kreeg ik al een reactie. Van ‘Träumer’. Ik klikte op ‘toon reactie’.


Wat een kut broer heb jij.
Kgeloof dat je wel beter verdient.


Ik las het bericht twee keer over en sloot dan mijn laptop af en ging liggen. In nog geen vijf seconden was ik inslaap.


Reacties:


adelain
adelain zei op 30 juni 2010 - 23:01:
mwieeh liefteren


dreamerangel
dreamerangel zei op 30 juni 2010 - 20:51:
ahw.....snel verdeeeeeeeeeeer


MariTom
MariTom zei op 30 juni 2010 - 17:48:
Träumer.. hmm, stiekem heb ik een vaag vermoeden dat dat .......... is. x'D
Ja. Me zegt niks. :'D
Ik snap Tom ook niet.
Maar ook weer wel, en dan weer niet.
Ben heel benieuwd hoe het straks gaat als Bill op dat internaat zit O.O

xx <3


NovaFlowne
NovaFlowne zei op 30 juni 2010 - 15:10:
Träumer heeft gelijk, heel erg. en ik denk dat ik stiekem weet wie dat is.
Iloveyou<3