Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Aroma » Chapter Three

Aroma

5 juli 2010 - 20:39

319

0

226



Chapter Three

Edward

Prachtige, olijfkleurige ogen, omringd door eindeloze wimpers. Een zachte, licht getinte huid die bijna smeekte om liefdevol gestreeld te worden. Hartvormige lippen, emotieloos onder haar rechte neus. Jukbeenderen die de contouren van haar gezicht alleen nog meer verzachtten. Haar roodgeverfde haren omsloten haar gezicht en schouders als een prachtige, vederlichte oosterse sluier. Een lichaam, zo fijn en fragiel dat het net dat van Alice leek. Ze was zo mooi.
Maar die geur. Ik gromde met opeengeklemde kaken en rukte mijn blik los van haar adembenemdende verschijning. Ik voelde hoe ik de bank bijna aan gort scheurde en liet hem gauw los. Ik vergat mijn menselijke faí§ade en stond sneller dan een wervelwind op. Ik keek haar nog steeds niet aan, hoorde nog steeds niet wat ze dacht. Ik krabde in mijn eigen huid, een zacht geschraap klonk zacht door de woonkamer. Ik liep naar de deur die naar de tuin leidde: er was geen sprake van dat ik langs Caroline heen door de voordeur zou kunnen.
"Ik..." Ik hapte naar adem en vervloekte onmiddellijk die daad. Mijn keel stond in lichterlaaie en ik moest nog harder vechten tegen de lust die me probeerde aan te zetten tot moord.
"Ik ga met Jasper mee, denk ik," zei ik vlug en haast ademloos. Ik opende de deur en sprong lenig als een kat naar buiten.

De buitenlucht ontnuchterde me, ik kon eindelijk weer helder denken. De dreiging van mijn instincten verdween en ik liep Jasper achterna. Enkele honderden meters verderop stond hij op me te wachten.
"Het is veel te lekker," zei ik verontschuldigend.
"Ik begrijp het," zei hij sussend. Ik zag een reflectie van mijn ogen in zijn gedachten. Gitzwart, brandend en verlangend naar het bloed van een meisje dat minstens even betoverend was als haar geur.
"Poema of grizzly?"
"Doe maar grizzly dan." Ik had nood aan iets enorms. Las het niet genoeg zou zijn, zou ik vast nog wel ergens een grote kat vinden.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.