Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Aroma » Chapter Four

Aroma

5 juli 2010 - 20:39

342

2

189



Chapter Four

Carli

Ik keek toe hoe de jongen, Edward, tussen de bomen verdween. Ik draaide mijn hoofd geschrokken naar Carlisle.
"Oh, het spijt me echt vreselijk! Ik had niet moeten komen, ik had moeten beseffen dat het moeilijk zou zijn." Carlisle fronste en legde zijn hand onder zijn kin, zoals hij altijd deed wanneer hij nadacht.
"Vreemd. Van Jasper had ik het ergens wel verwacht, maar Edward kan zich normaal ontzettend goed beheersen. Heel vreemd." Ik beet op mijn lip.
"Misschien is het beter als ik ga," zei ik twijfelend. Een klein meisje, ongeveer mijn gestalte, stond op en stak uitnodigend haar armen uit.
"Oh, nee, blijf alsjeblieft! Wij hebben er niet echt last van. Hoewel ik moet zeggen dat je inderdaad heel verleidelijk ruikt." Eigenlij kzou het feit dat een vampier zoiets zegt me bang moeten maken, maar ik voelde me zeer geflatteerd.
"Dank je. Ik sta er zelf niet zo bij stil."
"Ach, je ruikt vanzelf zo lekker. Maar zijn dat irissen die ik ruik?" Ik streelde over mijn perfect gestijlde haar en lachte zacht.
"Ja, volgens mij zat dat in de shampoo die ik laatst kocht."
"Je haar is trouwens erg mooi geverfd. Hoewel ik denk dat je met zwart ook niet slecht zou staan."
"Het is soms zo saai, dit is veel... fleuriger. Ik ben net een gier met zwart haar." Ze lachte op dezelfde rinkelende manier als Esmé en Carlisle en trok me naast zich op de sofa, met tegenover me een blonde jong vrouw en een nogal indrukwekkend brede kerel.
"Dat zijn Rosalie en Emmett. Rose, heeft ze niet de mooiste lach die je ooit gezien hebt?" Mijn wangen kleurden langzaam rood, tenminste, zo voelde het toch. De blondine knikte.
"Laat je niet overdonderen door Alice, ze is behoorlijk energiek voor iemand van haar lengte." Ik keek naar de jongen die naast haar zat en lachte toen ik zijn spottende grijns zag.
"Ach, maakt niks uit, ik ook." Ondanks het feit dat de andere vampieren geen probleem maken van mijn komst, kan ik Edward niet naar de achtergrond van mijn geheugen verdringen.
Hij keek zo ontzettend... gekweld.


Reacties:


Galadriwele
Galadriwele zei op 3 juli 2010 - 14:36:
Meeeeer? Alsjeblieft?


twinsis
twinsis zei op 2 juli 2010 - 22:16:
echt leuk !
snel verder
xx melis
melding ?