Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » .: Finding Identity :. [TK] » 37. Going back

.: Finding Identity :. [TK]

9 juli 2010 - 22:31

322

0

189



37. Going back

[i]Ik lach en schud m'n hoofd. Die Cheryl is me er eentje. Altijd zo enthousiast en vrolijk. Meteen sms ik een berichtje terug, terwijl het balkje van de batterij in beeld komt. Shit, denk ik dan. Bijna op.. Voor ik ga ontbijten, zet ik m'n mobiel aan de oplader en loop dan met een bos verwilderd haar en half gekreukelde kleren naar beneden.[/i]

Met snelle passen loop ik mijn kamer binnen. Net voor ik wil kijken hoever m'n mobiel is met opladen, begint mijn maag te knorren, alweer. Ik heb gezegd dat ik geen honger had, maar eten komt er nu gewoonweg niet in door alle gemixte gevoelens en gedachtes.
Ik pak m'n mobiel beet. Shit, denk ik geërgerd. Nog niet eens op de hélft. Nouja, dat kan 'ie wel een middagje volhouden.
Mijn tas, die nog ingepakt is van de andere keer, pak ik op van de stoel en loop het tehuis uit op weg naar de Hall of Fame. De zon is nog koud, de grond en het gras vochtig, maar het wordt zonder twijfel een prachtige dag. Een lach verschijnt meteen op m'n gezicht bij de gedachte aan Tom's gezicht op de muur. Hopelijk kan ik hierdoor weer mijn hersenen "trainen" en zo m'n herinneringen terugwinnen..

Een zucht zorgt ervoor dat de stilte binnen in het gebouw wordt gevuld met een doffe echo. Ik staar naar de dikke zwarte lijnen op de muur, wat alleen nog het beginsel is van een verloren herinnering. Nog steeds weet ik niet wat die flashback te betekenen heeft, maar no way dat ik dat laat ontgaan.
Ik snuif de koele lucht op en kijk gefascineerd naar de dikke zonnestralen, die door de half dichtgetimmerde ramen schijnen. Vele stofdeeltjes dwarrelen zichtbaar door het licht, maar het kan me niks schelen hoe slecht de atmosfeer hierbinnen is. Hier heb ik tenminste ultieme rust, even weg uit mijn vertrouwde omgeving en al m'n gedachtes laten bezinken. Nouja, dat laatste zal bij mij nog niet lukken, aangezien m'n hersenen niet helemaal optimaal functioneren.
Zo staar ik een tijdje naar het simpele, maar toch prachtige schouwspel, totdat ik het tijd vind om aan de slag te gaan.
Ik gooi al mijn teken- en airbrushspullen uit m'n tas op de grond en pak om te beginnen wat potloden en een tekenblok. Maar.. wat kwam ik hier ookalweer doen..?


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.