Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Boy Toy » 1.

Boy Toy

10 juli 2010 - 16:41

824

8

789



1.

WARNING: explicit content. Dit verhaal bevat [onvrijwillige] seksscènes die redelijk uitvoerig worden beschreven, aangezien het daar toch voornamelijk om draait. Als je daar niet tegen kan, ga je beter iets anders doen.
Oh, en ik ben sinds gisteren na lange tijd voor het eerst weer Batmanfics gaan lezen, dus het is mogelijk dat ik nog teveel in die sfeer zit en dit verhaal daarom niet helemaal als een TH-fic aanvoelt. Maar ik had hier plots zin in.

Ik sluit mijn ogen wanneer ik hem tegen me aan voel drukken. Mijn lichaam is nat en plooit zich naar zijn wensen, mijn ellebogen trillen, mijn armen dragen mijn gewicht bijna niet meer als ik zijn vinger naar binnen voel glijden. Huiverend voel ik dat ik stijf word en hoor hem zacht lachen. Zijn tanden schrapen langs mijn nek, meteen gevolgd door zijn tong. Hij weet hoe hij me gek moet maken.
Zijn handen verkennen me voor de duizendste keer, geen hoekje van mijn lichaam is nog van mij, niks is privé voor hem. Hij kent de reacties van mijn lichaam intussen ook beter dan ik, en die kennis gebruikt hij om me naar de grens van pijn en genot en ver daar voorbij te duwen, tot ik mijn schreeuwen moet smoren door diep in de rug van mijn hand te bijten.
Zijn vingers graven, dieper. Mijn mond opent zich en ik hoor mezelf kreunen, een raspend keelgeluid. Mijn hoofd zwaait ongecontroleerd heen en weer. Vlammen op mijn huid. Reddeloos verloren in het gevecht met de lust mijn lichaam.
Ik weet wat er nu komt. De marteling van strelingen trekt zich terug naar mijn heupen. Niet genoeg. Het is nooit genoeg. Hij heeft mijn hele lijf geprogrammeerd naar zijn verlangens. Ik kreun nogmaals, luider, en duw mijn billen naar hem toe. Als antwoord grijpt hij mijn heupen beet in een greep die ongetwijfeld blauwe plekken zal achterlaten en helt een beetje achteruit, wacht op het perfecte moment om toe te slaan.
Het doet pijn. Godverdomme, het doet zo’n pijn. Eén vreselijke seconde houdt de wereld op met draaien en vergeet ik te ademen door het brandende, scheurende gevoel in mijn kont. Mijn lichaam verstrakt, de natuurlijke reactie tegen dat kloppende deel van hem dat mijn binnenste opeist. Maar hij leunt naar voren, zijn handen en zijn gewicht houden me op mijn plaats. Ik laat me voorover vallen en begraaf mijn gezicht in mijn armen, de geur van de zijden lakens vult mijn neus.
Pijn en genot. Soms, steeds vaker, weet ik niet meer waar het ene ophoudt en het andere begint. Ik wil niet toegeven, wil hem niet laten weten dat het scheurt, dat ik hem voel, maar toch schreeuw ik één keer voor ik me overgeef en mijn lichaam aan hem begint te wennen. Langzaam, te langzaam, neemt genot de overhand. Tom beweegt nog steeds niet, zijn zware ademhaling is het enige geluid in de kamer.
Pas wanneer hij me voelt ontspannen, begint hij te bewegen. Langzaam, bijna helemaal uit en dan weer in. Ik bijt op de binnenkant van mijn wang tot ik de koperachtige smaak van bloed proef wanneer hij heen en weer glijdt langs mijn prostaat. Zijn rechterhand streelt mij in hetzelfde ritme als zijn stoten-
Oh fuck!
Ik moet een schreeuw inslikken wanneer het genot pijlsnel door elke cel van mijn wezen explodeert. Het geluid dat ik produceer heeft niets menselijk. Een loops dier, een wild beest. Hulpeloos voel ik mijn sperma over zijn vingers lopen. Als een vleugellamme vogel val ik voorover en hij valt met me mee, vangt het merendeel van zijn gewicht op met zijn handen maar toch voel ik de druk van zijn spieren. Hij verstijft, kreunt en dan voel ik hem klaarkomen.
Nog steeds duizelig voel ik de druk verdwijnen als hij van me af gaat en ik rol me op mijn rug. Mijn ademhaling komt in diepe schokken. Nat haar kleeft tegen mijn voorhoofd, maar ik ben nog te zeer van de wereld om het weg te vegen, dus doet hij het maar.
Ik voel zijn blik. Met tegenzin open ik mijn ogen, hij leunt op zijn ellebogen en kijkt op me neer. Ik staar zwijgend terug.
Zijn gezicht kan elke zondaar bekeren en elke engel doen huilen. Voor lange, soepele, gespierde lichaam zou elke man een moord plegen. Zijn ogen zijn het meest intense donkerbruin dat deze wereld ooit heeft gekend. Geld, roem en mysterie heeft hij in overvloed. De ideale man. Tom Kaulitz, de levende legende. En helemaal van mij.
Bijna liefdevol buigt hij zich voorover en kust mijn mond, zijn tong fluistert langs mijn lippen, smeekt om toegang. Ik open mijn mond en proef hem op mijn tong, de smaak van bloed vervaagt. Mijn lijf is zwaar en mijn hoofd is leeg. Ik ben me vaag bewust van zijn handen om mijn gezicht, zijn strelingen die me vertellen wat ik al lang weet.
Je bent van mij, Ayumu.
Ik hou van je, Ayumu.

Mijn blik vertelt hem wat ik nooit meer hardop kan zeggen.
Ik wil je, Tom.
Ik haat je, Tom.


Reacties:

1 2

Bodine
Bodine zei op 23 mei 2015 - 21:30:
Wel, na gisteren wil ik dit natuurlijk ook lezen. So, guess who 't is? :3
Ik voel een heel vrolijk verhaal aan, whoeee!


BAM
BAM zei op 15 feb 2011 - 1:16:
vreemd... normaal ben ik niet van de gay-fanfic met tom of bill, maar deze trekt me gewoon aan... niet normaal... ! maar wel prachtig geschreven


milosafarm
milosafarm zei op 24 juli 2010 - 12:42:
Wow... uuh dat noem je een egte seks scéne... Maar je hebt het heel goed verbloemt bij bepaalde gebieden. Erg mooi beschreven!


Freaking
Freaking zei op 16 juli 2010 - 17:19:
Is het raar dat ik dit prachtig vind?
Ik vind het zo mooi beschreven, alsof ik er zelf bij was, alsof ik de sfeer kon voelen.
Schrijf maar snel verder, ik vind het nu al helemaal geweldig <3

<33


AnotherZero
AnotherZero zei op 14 juli 2010 - 14:25:
ö
dit is
dit zou
ö
dit zou niemand anders beter kunnen schrijven.