Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Unfare » my secret

Unfare

12 juli 2010 - 1:24

286

3

224



my secret

pov: Ria
ik opende mijn ogen en keek tegen een slapende joe aan. ik lachte en stapte het bed uit. opeens bekruipte dat misselijke gevoel me weer en ik rende snel naar de badkamer. naar een paar minuten kwam Joe ook slaperig binnen en ging bezorgt naast mij zitten. niet wetend waar hij moest beginnen dus begon ik maar Joe kunnen we even praten? hij knikte en we liepen samen terug naar het bed. ik wist nu ook niet precies waar ik moest beginnen. ik had 2 optie's
optie 1: ik kon het er meteen uitvloepen
optie 2: erom heen praten.
ik zuchte ik wist niet of het wel een goed idee was om dit te vertellen. ik wist niet eens of ik nu een relatie met Joe had of niet.

pov: Joe
ik had geen idee wat er met haar aan de hand was. toen ze alleen was met nick moest ze ookal overgeven. ze zou toch niet.... neeh dat kan nooit ik bedoel wij hebben toch iets samen? of niet?
dit was zo'n moment waar ik heel erg onzeker van was. we wisten bijde niet waar we moesten beginnen. dus ging ik maar voor de directe aanpak
ben.... je.. ik wist even niet of ik de vraag wel moest stellen maar deed het toch ben je zwanger? ik zag haar ogen groot worden een ja dus en ik liet m'n hoofd hangen wie? vroeg ik. ze wist wat ik met deze vraag bedoelde maar ze gaf geen antwoord. wie? vroeg ik nogmaals maar ze zei weer niks ik kneep hard in m'n handen om m'n woede binnen te houden wie?!?!? vroeg ik nu dreigend en schreeuwde bijna. ik keek haar woedend aan en ze keek bang terug met tranen in haar ogen.


Reacties:


saphira
saphira zei op 14 juli 2010 - 2:43:
O mijn God!
VERDER! ik moet het weten,
ik kan niet wachten.
Asjeblieft, ga verder!


saphira
saphira zei op 14 juli 2010 - 2:42:
O My God! O My God! O My God!
Joe gaat die kerol vermoorden, wie het dan ook is.
Ik denk denk dat ik een vermoeden heb,
Snel verder!
Cause, i have to know!!
x


V0nneke
V0nneke zei op 13 juli 2010 - 14:08:
Oh ja. Het was nog niet onlogisch zat. Je hoeft me geen melding meer te geven, ik haak hier af.