Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » like no other (Cinema Bizarre) {bandcest} » 10

like no other (Cinema Bizarre) {bandcest}

12 juli 2010 - 21:41

534

0

207



10

Romeo pov
Onze manager staat vlak voor onze neus te roepen. Iedereen op het strand kijkt onze richting uit.
‘’nou sorry hoor, maar toe net keek er nog niemand nu kijken ze nog vanaf 10 km afstand!’’ roept Yu.
‘’en als wij zo gelukkig zijn kun jij ons niet verbieden om samen te zijn!’’ zegt Kiro dan.
‘’nee, maar als jullie hier door niet meer populair zijn kan ik jullie niet onder contract houden!’’
‘’hm, eens denken! Tijdelijke roem en irritante fans die ons gillend achterna rennen of echt gelukkig zijn? Ik weet het niet jullie wel jongens!’’ roept shin dan. Yu Kiro shin en Strify kijken hem spottend aan en Kiro geeft Yu een lange zoen.
‘’oke, oke, best maar hou je een beetje in als er camera’s bij zijn!’’ roept hij en dan stooft hij weg. hij loopt straal voorbij luminor die hem even raar na kijkt.
''wat had hij?'' vraagt hij als hij naast me komt zitten.
''oh, iets over zoenen in het openbaar, heb niet echt geluisterd.'' meld yu dan en de rest schiet in de lach. het is bij ons altijd het zelfde, zodra mensen gaan schreeuwen luisteren we niet meer. yu en kiro staan op en lopen naar het water en shin ligt met strify bijna te slapen. ik glimlach naar luminor en steek een sigaret op. ik bied hem er een aan en hij steekt er ook een op. ik bekijk hem even en zie dan pas dat hij best een mooi lichaam heeft. vrouwelijk ja maar absoluut niet weerstaanbaar!
''yo, romeo! alles goed?'' roept hij en zwaait met zijn hand voor mijn neus.
''huh?! wat?'' roep ik verward.
''danm, jij was echt ver van de wereld.'' zegt luminor lachend.
''oh, kan wel.'' zeg ik nog steeds afwezig. ik hoor ze ver op de achtergrond allemaal lachen en grappen maken maar ik staar alleen maar vaag voor me uit. ik druk de sigaret uit in het zand en ga liggen. ik sluit mijn ogen en merk dat ineens de zon weg is. voor ik kan reageren voel ik twee lippen op de mijne en een tong die over mijn lippen streelt. ik weet niet waarom maar ik zoen gewoon terug. de persoon lijkt het ok te vinden en ik voel hoe een koude hand over mijn borst heen streelt. hij (of zij) verbreekt de zoen en eindelijk kan ik de persoon aan kijken.
''what the fuck! luminor!'' roep ik uit en veer omhoog. ze schieten met z'n drieën in de lach en ik kijk luminor even verward aan. niet dat ik het erg vond want die gast kan zoenen! maar ik schrok wel even. kiro en yu komen helemaal nat terug en ploffen neer.
''wat is er met hun aan de hand?'' vragen ze aan mij omdat de jongens nog steeds helemaal strijk liggen.
''luminor zoende me en dat vonden ze helemaal grappig.''
''en zoend ie n beetje lekker?'' grapt kiro dan.
''nou, eigenlijk best wel!'' roep ik overdreven hard. shin en strify komen echt niet meer bij van het lachen en luminor kijkt me even vaag aan. ik grijns en neem hem vol op z'n bek. ik merk dat hij schrikt maar hij trekt niet weg. ik voel hoe hij zijn handen in mijn nek plaatst en me vol overgave terug zoend.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.