Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » like no other (Cinema Bizarre) {bandcest} » 11

like no other (Cinema Bizarre) {bandcest}

12 juli 2010 - 21:42

725

0

221



11

yu pov
we zijn net thuis van ons dagje strand. het was heerlijk om zo even uit te waaien aan de zee! ik en kiro hebben net snel gedouched en ligen samen in de bank doelloos naar de TV te staren.
''waar zijn jullie mee bezig?'' vraagt jack dan. jack is een neef van strify. die twee hou je echt niet uit elkaar als je de blonde pony van strify weg denkt. ze hebben dezelfde gay-trekjes en ook echt de zelfde stem! alleen jack is meer met saxofoon spelen bezig.
''we kijken TV!'' roept kiro.
''maar de TV staat niet aan.'' merkt jack op.
''ja, kiro keek tv ik keek naar kiro!'' zeg ik droog en geef kiro een nate zoen in zijn nek.
''iew! gatver! nu zit ik helemaal onder kwijl!'' roept hij. ik schiet in de lach en geef hem een kus op zijn neus.
''nouhou!!!!!'' roept kiro dan kinder achtig. ik glimlach en geef hem dan een lange tongzoen.
''hm, die wilde ik!'' zegt hij dan achter af met een mega glimlach. jack rolt over dreven met zijn ogen. ik grijns even en wrijf langzaam over kiro's borst heen waardoor hij zachtjes kreunt. kiro komt een stuk overeind en gaat op mijn schoot zitten met aan iedere kant een been. hij glimlacht breed en geeft me een lange zoen.
''oke, ik ga weer naar buiten!'' zegt jack dan en gaat weg. strify volgt zonder iets te zeggen.
''hm, je bent echt vet sexy!!'' zeg ik kreunend en geef hem opnieuw een lange zoen. kiro bijt overdreven sexy op zijn lip wat me meteen opgeilt.
''heeft yu een beetje zin?'' grijnst hij dan. ik rol met mijn ogen en begin hem weer te zoenen. hij kreund zachtjes en we kijken elkaar even afwachtend aan waarnaar we naar boven rennen.

[volgende ochtend]
kiro pov
langzaam wordt ik wakker dicht tegen yu aan. ik geef hem een kus en ook hij wordt wakker.
''hm, goeie morgen sleeping beauty!'' grijnst hij en geeft me een kus.
''moring my love.'' zeg ik dan en ga met mijn wang op zijn buik liggen. niet veel later komt strify binnen wandelen.
''hey kiro mag ik jou blokjes broek lenen?''
''huh, waarom, je hebt toch zelf kleding!''
''ja maar die is cool!''
''je pas m niet eens! ik ben veel kleiner!''
''I know! maar ik pas m heus wel!''
''nee, straks maak je m kapot! en nu weg wezen!'' roep ik en gooi een kussen naar hem. hij loopt de kamer uit en yu kijkt me grijnzent aan.
''wat lach je nou?''
''klopt, dat je kleiner bent! maar niet in alle opzichten.'' lacht hij dan. ik kijk hem even niet begrijpend aan.
''ah man! dat wil ik helemaal niet weten!'' roep ik dan en hij giert het uit van het lachen. yu heeft het ooit met strify gedaan toen ze dronken waren. ik zucht en ga weer op zijn borstkas liggen. hij gaat zachtjes door mijn haar en streeld over mijn rug. ik krijg even een koude rilling en trek de dekens verder over ons heen.
''kiro?''
''hmja?''
''ik hou van je.'' fliusterd hij dan zachtjes. ik glimlach en geef hem een zoen.
''ik ook van jou.'' zeg ik dan zachtjes en ga weer tegen hem aan liggen. nu pas valt het me op dat we nog steeds naakt zijn.

shin pov
langzaam wordt ik wakker en sta meteen op. ik pak een bokser en ga naar de badkamer. ik trek mijn pyjama uit en zet de douche aan. ik wacht even tot hij warm is en ga er dan onder staan. ik was me snel en ga er dan weer onder uit. ik kleed me aan en ga naar mijn kamer. ik trek zonder te kijken wat aan en ga naar beneden. ik eet een appel en ga op de bank liggen om TV te kijken. luminor komt na 10 minuten binnen lopen en ploft op een andere bank.
''kiro en yu hebben gisteren echt een feetje gehad.'' zegt hij dan lachend. ik denk even na en begin dan te lachen. we zaten een film te kijken en hun gekreun kwam er gewoon boven uit.
strify rent een paar keer heen en weer en even later horen we hem van boven af kei hard gillen.
''wat heeft hij nou weer?'' vraag ik aan luminor. hij kijkt me aan en haalt zijn schouders op. strify komt gillend langs rennen en daarna komt romeo er schreeuwend achter aan. ik en luminor kijken ze even na en dan zapt luminor weer verder langs de kanalen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.