Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » like no other (Cinema Bizarre) {bandcest} » 12

like no other (Cinema Bizarre) {bandcest}

12 juli 2010 - 21:43

374

0

197



12

yu pov
kiro is weer in slaap gevallen en ik sta op om daarna te gaan douche. als ik terug kom ligt kiro nog steeds te slapen. ik kleed me aan en ga dan naar beneden. ik zie romeo en strify krijsend langs rennen en plof in de bank. luminor zapt veveeld langs alle kanalen en shin ligt er ook maar ongeintreseerd bij. na zo'n 10 minuten komt kiro bij me zitten. ik ruik zijn aardbeien shampo en trek hem dicht tegen me aan.
''hm, je ruikt lekker.'' fluister ik in zijn oor. hij glimlacht lief en drukt een kus op mijn voorhoofd. hij legt zijn armen om mijn nek en zijn hoofd op mijn borstkas. ik streel zachtjes over zijn rug heen en geef hem een kusje. luminor en shin kijken ons even verveeld aan en draaien zich dan weer naar de TV. strify en romeo komen binnen rennen en rennen rondjes ronde de tafel. luminor grijpt romeo bij zijn pols en trekt hem bij zich om de bank en shin doet het zelfde bij strify.
ik zucht en heb mijn aandacht weer op kiro. hij kijkt me even lief aan en legt zich dan weer tegen me aan.

strify pov
ik lig dicht tegen shin aan terwijl hij me steeds weer kusjes geeft. ik lig met mijn rug tegen zijn buik en hij heeft zijn armen om mijn middel heen geslagen. ik geef hem een lange zoen en voel hoe hij over mijn buik streelt.
''hm, dat kriebelt.'' mompel ik dan.
''komt door je wasbordje.'' grapt hij. ik grijns en geef hem weer een kus.

het is nu zo'n 18.30 en we hebben net pizza besteld. yu en kiro zitten samen in de bank met alleen aandacht vool elkaar. luminor en romeo zitten in de andere bank met elkaar te zoenen, en ik en shin, waar shin is weet ik niet maar ik moet hier tegen de verliefde stelletjes aan kijken. zou hij niet zo veel om mij geven als ik om hem? misschien heeft hij alleen maar iets met me omdat hij niet uit de band wil! shin komt binnen en gaat naast me zitten. hij geeft me een kus op mijn wang en legt zijn armen om me heen.
ik glimlach wat moeilijk en geef hem ook een kus.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.