Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Lucky, this has been happened <--afgerond » 12

Lucky, this has been happened <--afgerond

12 juli 2010 - 22:10

2607

3

440



12

Cilla:
De volgende ochtend werd ik iets minder ellendig wakker. De buikpijn had ik nog steeds een beetje maar gelukkig wel verminderd. Ik was bang dat ik weer net zo ziek zou zijn als de keer dat ik van Morris pepers gekregen had. ik had nu een klein beetje koorts en was gewoon wat vermoeid. Dat viel me alles mee. Pas na een klein momentje viel het me op dat Tom naast me lag. Hij had mijn hand ontspannen vast en zijn mond stond een stukje open. ik liet zijn hand even los en ging vervolgens iets rechter zitten. ik keek de kamer even rond en pakte vervolgens de hand van Tom weer en sloot die in mijn twee handen. ik streelde de palm en bekeek de lijnen aan de binnenkant. mijn vinger liet ik er overheen glijden tot aan de toppen van zijn vingers die een kleine eeltlaag hadden. ik legde zijn hand weer naast zijn gezicht en vervolgens ging onze kamerdeur open en kwam Lilly naar binnen. 'stoor ik?' vroeg ze. 'nee hoor. ik was al wakker.' zei ik. 'hoe gaat het?' vroeg ze zachtjes terwijl ze naast me op bed kwam zitten. 'beter.' antwoordde ik. 'stukken beter dan gisteravond.' Lilly glimlachte en liet een zucht van verlichting horen. 'goh, jij laat ons ook wel schrikken hè? eerst je zus die het ziekenhuis in komt en dan nu jij die bijna vlak gaat aan buikpijn door pepers.' we lachen en knuffelen elkaar. wat moet ik toch zonder haar. Lilly staat op. 'ik ga even ontbijt maken. ik breng je zo wel wat. heb je verder nog dingen nodig?' ik vraag haar om mijn mp4 en meer niet. ze gaat de kamer uit en komt even later terug met een dienblad met eten en mijn mp4. 'en je eet zeker de helft op!' zegt ze streng. 'als jij weer snel beter wilt zijn is een ontbijt met goede vezels en vitaminen belangrijk!' ik glimlach en bedank haar. vervolgens gaat Lilly weer naar beneden. ik begin aan mijn bord muesli en een glas sap. de rest zet ik naast het bed. Lil heeft wel gelijk. een goed ontbijt helpt wel.

Ik zette mijn mp4 aan en de muziek van The Distillers dreunde door mijn hoofd. 'goedemorgen.' hoorde ik Tom naast me mompelen. hij was wakker geworden en keek een beetje suf om zich heen. hij kreunde en liet zijn hoofd weer in het kussen verdwijnen. ik woelde met een hand door zijn haren. Tom zuchtte diep en stond op. hij liep de badkamer in en kwam even later terug de kamer binnen en liet zich naast me op bed zakken. 'wat luister je?' vroeg hij en ik gaf hem een oortje. Tom ging iets dichterbij zitten. 'luister je voornamelijk dit?' vroeg hij en ik knikte. 'voornamelijk rock, jazz, goth-rock, metal en punk.' Tom knikte. hij pakte mijn mp4 vast en scrollde door het menu. 'hmmm slechte smaak heb je niet. het is niet mijn smaak allemaal maar wel leuk. ik ken er alleen nogal weinig van.' ik moest lachen en selecteerde een nummer. samen luisterde we er naar zonder iets te zeggen.
'maar wat stond er nou in die mail?' vroeg Tom plotseling. ik schrok en kreeg een rode kop. Hij was het nog niet vergeten van gister. Hij had gezien dat ik loog. 'niets belangrijks. ik heb het toch al gezegd?' maar Tom bleef me aanstaren. 'kappen please. ik kan slecht tegen gestaar.' zei ik. 'je liegt.' antwoordde Tom simpel. ik voelde zijn blik nog door me heen priemen. na een tijdje hield ik het niet. 'oké ik vertel het wel als je maar stopt met staren.' Tom grinnikte. 'wat is er mis met kijken?' vroeg hij.'ik word er onzeker van. mensen kijken al zo veel naar m'n uiterlijk dus please hou er mee op.' ik smeekte bijna en greep even naar mijn buik toen er weer een kleine steek op kwam. Tom sloeg zijn ogen neer. 'nu kan je het zeggen.' zei hij. ik zuchtte. 'ik moest jullie die mail sturen omdat ik bij doen,durf of de waarheid eens doen gekozen had en de meiden me ermee opzadelde. Ik heb geschreven over onze thuissituatie maar dan algemener en in dichtvorm. ik schreef dat jullie muziek een troost waren voor mij en mijn zusje. jullie waren altijd in mijn gedachte de personen die ik alles kon toevertrouwen. en ik bedankte jullie daar voor.' Tom was even stil. 'je weet dat je ons nu niet alleen in gedachte kan toevertrouwen?' ik knikte. vervolgens gaf ik hem een knuffel. een beetje plotseling want ik voelde dat Tom even niet wist wat hij moest doen. ten slotte knuffelde hij mee. toen ik hem los liet wilde ik uit bed stappen maar ik werd weer op bed geduwd door Tom. 'niks daarvan! jij gaat eerst nog maar eens uitzieken.' zei hij. 'maar ik wil wat doen. beetje ziek en lui liggen op mijn bed wil ik niet.' Tom grinnikte. 'toch heb je pech. jij komt dat bed niet uit vandaag. ik blijf bij je om op je te passen. ik zakte mokkend in mijn kussen. 'REGINA!' riep ik luid op jammerende toon. na een paar minuten kwam die slaperig mijn kamer binnen. 'ik mag het bed niet uit van Tom.' mokkelde ik en Reg keek me duf aan. 'en gelijk heeft hij. eerst uitzieken. morgen mag je je bed uit.' Tom begon te lachen en ik begon te zeuren als een klein kind. helaas verloor ik de discussie. vandaag nog de hele dag in bed...

De anderen zouden vandaag allemaal zelf op pad gaan en Tom bleef bij mij. Mike zou vanmiddag pas komen. ik zat me nu stierlijk te vervelen terwijl er nog gedag vanuit de gang werd geroepen. ik hoorde de deur dichtslaan en even later kwam Tom weer naar boven met een laptop bij zich. 'zo kunnen we nog wat doen.' zei hij terwijl hij weer naast me kwam zitten en het ding startte.
we vulde de ochtend met nutteloos niksen op de laptop en met tekeningen en foto's te bewerken voor de grap. uiteindelijk gingen we filmpjes op youtube bekijken. 'oké check deze.' zei Tom. er startte een filmpje waarop hij en de jongens te zien waren. Bill mompelde wat en begon toen te screamen. of althans, een poging tot. terwijl Bill dit op het filmpje deed zag je de verbaasde koppen van de andere jongens in beeld. 'is dat Bill?' vroeg ik grinnikend terwijl Tom knikte. 'als je er bij was geweest zou je snappen waarom dit zo gestoord was.' we keken verder en bekeken uiteindelijk veel funny filmpjes van de jongens. we lagen beide dubbel. 'dat fans dit toch maken! lekker beschamend is het zeker.' zei Tom na het zoveelste fragment van een van zijn rare acties. ik kon alleen maar lachen. 'als je maar weet dat ik dit niet altijd ben hoor! ik word nu wel heel erg als stereo-typ afgebeeld.' ik knikte en kreeg nog een bredere grijns. 'macho, player, cutie, bot, enorm stoerdoenerig.' Tom keek me beledigd aan en prikte me in mijn zij. ik moest alleen maar lachen. 'ik ben heus wel meer hoor!' zei hij lachend. we keken zo verder naar nog meer filmpjes en raakte in een slappe lach vast.
pas in de namiddag kwam Mike naar boven die inmiddels op de hoogte was gebracht van gisteravond. ik kreeg een hele preek maar er echt naar luisteren deed ik niet. Mike verliet uit eindelijk de kamer en er schoot mij iets binnen. 'even een vraagje. wat zei Mike tegen jou toen bij de kamers verdelen een paar dagen terug?' Tom was dit keer degene die een rooie kop kreeg. 'vertel!' zei ik en prikte hem. 'dat ik niet met je naar bed mocht of dat soort dingen zou uitvreten.' nu moest ik lachen en werd ook verlegen. 'typisch Mike. die denkt zeker dat ik nog maagd ben. hij probeert Reg en mij af en toe net ietsje teveel te beschermen en ik denk dat hij net als de meeste jou echt een stereo-typ vindt.' Tom keek me vragend aan. 'geen maagd meer? ik dacht juist dat...' de rest van de woorden slikte hij in met een blos en een blik die nog meer afgewend werd. 'ja, maar daardoor ben ik me wel gaan uiten zoals ik nu doe en dat is al een hele tijd geleden gebeurd. dat weet Mike niet. alleen Reg weet het doordat het haar vriendje eerst was. die sukkel dacht mooi even twee meiden te hebben. helaas was het voor mij al te laat om dat terug te draaien. gelukkig kwamen we er wel achter en beide hebben we hem gedumpt. we zijn daarna echt definitief van truttels naar goth en emo gegaan. zo weten we zeker dat jongens echt moeite doen willen ze ook iets met ons beginnen. dat is een klein dingetje maar hoor.' Tom keek me onzeker aan. 'het is een beetje lastig maar oké. ik wist niet dat het zo zat.' ik moest grinniken. 'ik kon je alles toch toevertrouwen? nu doe ik dat ook. maak je gewoon niet zoveel zorgen. dat is iets uit het verleden. zullen we verder filmpjes kijken?'

Bill:
samen met Regina liep ik naar het park. Regina wilde daar graag heen omdat ze dan even de rust had en omdat frisse lucht ons goed zou doen of zoiets. samen liepen we naar een bankje vlak bij het water. het was begin zomer en de temperatuur was net goed. niet al te warm maar wel warm genoeg om eht niet koud te hebben in alleen een shirt. ergens stond een ijskraampje met echt Italiaans ijs. ik stond op en trok Reg er mee naar toe. 'twee bolletjes. welke smaak?' Regina begon te lachen en antwoordde. 'citroen en smurf!' zei ze hyper en de ijsverkoper kwakte de bolletjes op een hoorntje en gaf die aan Reg. ik nam aardbei en straciatella en ik betaalde. samen met haar liep ik weer naar ons bankje en we aten onze ijsjes op. 'ikke ook een likje!' zei Reg op een kleutertoon en ik stak haar lachend mijn ijsje toe. ze nam een likje en kuste me plots. 'dat smaakt ook naar ijsje. maar dan beter.' zei ze en ik glimlachte weer naar haar. toen ze haar ijsje op had nestelde ze zich dicht tegen me aan. ik trok haar nog wat dichter tegen me aan. 'hou van jou.' zei ze. 'ik ook van jou.' ze glimlachte. 'en dan te bedenken dat dit eigenlijk gekomen is doordat ik me sneed.' fluisterde ze. 'eigenlijk wel een nare gebeurtenis maar toch wel waar. ik had je liever op een leukere manier ontmoet.' Reg knikte. 'maar dankzij jou zal ik me er niet meer aan wagen.' ze gaf me een glimlach waarvan ik helemaal warm werd en we stonden op om naar huis te gaan lopen.

Larissa:
Ik had Georg meegetrokken naar de weide bij ons in de stad. er was namelijk kermis en er staat daar ook een soort podium waar elke avond gedanst werd. 'kom mee!' riep ik en trok Georg lachend mee naar het schommelschip. 'wil je daar in?! geen denken aan!' zei Georg die abrupt op de rem stond. 'nou-hou waarom niet?' zei ik met een kinderstemmetje. 'wil je dat ik je schoenen onderkots?' zei hij en ik begon te lachen. 'tegen een flinke slok alcohol kan je wel maar tegen zo’n ieniemienie klein ritje in een schommelschip niet?' Georg keek me beledigend aan. 'hé dat is niet lief!' maar hierna begon hijzelf ook te lachen. 'ach toe? watje kom op! we gaan dan in de punt zitten oké?' Georg trok een moeilijk gezicht en knikte toen maar. 'maar noem me geen watje meer!' zei hij terwijl hij me pokkede. we stapte in en klikte de beugels vast. het schip startte. 'dat je het even weet, maar in de punt gaat altijd het hardst en hoogst hè.' Georg keek me geschokt aan. 'dit ga je niet...' op dat moment schoot het schommelschip om laag en begonnen we luid te gillen.

Nadat we waren uitgestapt kreeg ik een beuk tegen mijn schouder van een ietwat bleke Georg en ik schaterde het uit. 'waag dat NOOIT meer!' zei hij en ik zweerde het met gekruiste vingers achter mijn rug. we gingen in nog wat attracties en deden nog wat spelletjes. Georg had een heel schattige ketting met een hello kitty hangertje gewonnen die ik nu om had. ik was heel vrolijk. 'zullen we gaan dansen zo?' zei ik en Georg knikte. 'dan eerst even naar huis om me om te kleden.' zei ik. 'omkleden? je ziet er toch goed uit?' zei hij en ik rolde met mijn ogen. 'dit is geen danskleding om in uit te gaan. ik zie er niet uit." maar jij ziet er altijd uit! je bent altijd mooi ongeacht hoe je eruit ziet.' Georg bloosde toen hij dit zei. 'aaah dat is lief maar toch wil ik me omkleden. misschien willen de anderen wel mee?dat is toch veel gezelliger?’Georg ging hiermee akkoord en we rende samen naar huis.

ik vluchtte naar boven en zag Reg in het voorbijgaan op de bank zoenend met Bill. HO WACHT EVEN! REGINA zoenend met BILL! ik greep haar bij haar kraag en sleurde haar mee naar boven. in mijn kamer aangekomen sloot ik gelijk de deur en draaide me om. 'oké, ten eerste jij gaat mee dansen vanavond op de kermis en ten tweede. JE HEBT EINDELIJK WAT MET DIE JONGEN!' Reg kwam weer uit haar trance alsof ze nog aan het zoenen was met Bill. 'euh... ja.' zei ze terwijl ze rood aanliep.'ik ben zo blij voor je!' riep ik uit terwijl ik haar stevig knuffelde. vervolgens liet ik haar los en trokken we beide andere kleding aan. Georg klopte aan en ik deed open. 'wow?' hoorde ik van de twee jongens in de deuropening.
Regina had een zwart geruite plooienrokje aan met zwarte open hakjes. ze droeg een wit bloesje met opgestroopte mouwen en een zwarte stropdas losjes rond haar hals. haar blonde haren met de roze plukjes zat nu in een hele losse vlecht en aan het uiteinde zat een elastiekje met een zwarte strik. ze droeg alleen mascara en lichte lipgloss en een paar brede armbanden. Bill kwijlde zowat.
Ik droeg mijn rokje met meerdere lagen. elke plooi had weer een eigen kleur. alle kleuren van de regenboog. mijn topje was zwart met gekleurde sterretjes. het matchte goed bij het rokje. en het topje was net kort genoeg om mijn navelpiercing te tonen. ik had zwarte hakjes aan met een enkelbandje rond mijn rechter enkel. verder droeg ik de hello kitty ketting die ik van Georg gekregen had en een stel aardbeien oorbelletjes. mijn haar stond gewoon weer opgetist en mijn zwarte plukjes aan de onderkant lagen nu over mijn schouders heen. ik droeg ook nog een of andere felgekleurde freubel in mijn haar en mijn lange visgaten en vingertoploze handschoentjes.
'niet kwijlen!' zei ik en de jongens ontraken uit hun gedroom. 'nog even naar Cilla kijken. ze is erg stil. ik heb nog helemaal niets gehoord.' zei Regina en zacht slopen ik en Reg naar de kamer van Cilla en Tom. zachtjes opende we de deur en keken om het hoekje. Cilla en Tom lagen beide met hun hoofden tegen elkaar en de laptop nog op de schoot. ik grinnikte. echt een schattig stel zou het zijn en volgens mij was ik niet de enige die dat dacht. we grinnikte en slopen de kamer weer uit en liepen naar beneden waar de jongens al stonden te wachten. we lieten een briefje achter voor Lilly en Gustav en verlieten het huis. 'op naar de kermis!'


Reacties:


duracelkonyn
duracelkonyn zei op 14 juli 2010 - 17:54:
haha snel verder;P


dreamerangel
dreamerangel zei op 13 juli 2010 - 16:53:
whhaa
ohja, Tommie en Cillie zijn heel cutie


MyReflection
MyReflection zei op 13 juli 2010 - 13:19:
wat grappig, ik bedenk me net dat het hier ook kermis is. En natuurlijk kan ik er weer eens niet heen.

Weer een geweldig stukje,
snel verder,

X Kirsten