Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » My Worst Nightmare » Disaster [22]

My Worst Nightmare

13 juli 2010 - 10:25

1097

9

608



Disaster [22]

'Hey Ruby, waar zijn - Oh.' Bella giechelt als ze de twee in de taxi spot, maar de humor ontgaat me. Net als dat wat ze ziet, naar waar ze kijkt, dat ze het überhaupt tegen mij heeft. Daar staat hij dan, na al die tijd: Bill.
Ik kijk in zijn hazelnootbruine ogen, zie onze gedeelde herinneringen in de duisternis van zijn irissen. En hij kijkt terug, en ziet waarschijnlijk exact hetzelfde.
'Nou, kom binnen. Hey Jona, Robi.' Ze zwaait naar iets achter me, Jona en Robi, en ik stap als verdoofd de hal binnen. Ik let niet eens op de muren, die een geelbruine tint hebben, of de decoraties, die in eenzelfde herhaling van oud-nieuw in de ruimte zijn geplaatst.
Ik stap een warme kamer binnnen, de woonkamer. Op automatische piloot plof ik in de zetel, en dan neemt mijn verstand het weer over. Ik voel immense haat door mijn systeem vloeien, mijn handen jeuken en ik moet me tegenhouden, anders zou ik hem zo slaan. Heeft hij me vervangen door een blondje? Een blondje dat gí­echelt?
'Oh, we kunnen gelijk aan tafel.' giechelt Bella zachtjes en wijst met een gastvrij handgebaar naar de tafel, die al volledig gedekt is. Een grote pan staat dampend in het midden, tussen een fles wijn en een zilveren kandelaar vol brandende kaarsen.
'Ja. Ja, sorry.' mompel ik. Ik duw me overeind, en zie dat Jona glimlacht naar Bill, maar niets zegt over hun vorige ontmoeting. Volgens mij probeert ze mij te sparen van een pijnlijke herinnering, en daar ben ik toch blij om.
Als ik het eten zie, heb ik het gevoel dat er zich gal naar boven werkt. Het haakt zich vast in mijn keel, scheurt met scherpe tandjes mijn huid helemaal open. Ik laat mijn vingers over mijn keel glijden, maar ik voel niets.
Wat is dit? Nog nooit heb ik zo gereageerd. Het is zo niet ik.
En natuurlijk zit Bill recht tegenover mij, met aan zijn rechterkant zijn nieuwe speelgoedje Blondie. Ze friemelen wat aan elkaar, net als Jona en Robi eigenlijk.
Iets later wordt er voor mij opgeschept, en ik zend een blik doordrenkt van haat richting de opschepper, Bill. Hij kijkt terug, probeert me ongeveer dezelfde signalen te sturen. Maar spijt heeft zich om zijn haat gewikkeld.
De sentimentele zak. Hij is net een meisje!

Een kwartiertje later en zeker twintig haatblikken later is er min of meer een gesprek op gang. Ik eet in stilte, gooi er af en toe een opmerking tussen die alleen Jona en Bill snappen, en die Bill heel persoonlijk móet nemen. Hij moet een paar keer slikken.
Meestal krijg ik een even venijnig weerwoord terug.
Bella snapt er zo te zien niet veel van de spanning, die tussen Bill en mij voor vuurwerkgeknetter zorgt. Ze zí­et niet hoe wij naar elkaar kijken. Ze voelt niet wat Bill voelt, wat ik voel. Wat we elkaar verwensen, maar wat we ook wénsen.
Ze is blind, doof en stom en ze snapt helemaal niets. En dat is maar het beste voor die stomme relatie met Bill van haar. Kan zij hem tenminste nog houden. Is er toch iemand die dat wilt. Ik niet meer!
Bill schenkt zich een glas wijn in, en daarna ook die van zijn 'liefje', en mijn twee vrienden. Ik weiger door een simpel hoofdgebaar.
Nu zie ik echter wel mijn kans schoon Bill te raken op zijn kostbaarste eigendom: zijn kleren. Ik duw mijn bord tegen de pan, die verschuift en zijn glas omver gooit. De rode vloeistof golft over zijn broek en T-shirt en spat in zijn gezicht. Hij staat geschrokken recht, waardoor zijn bord nu zelf tegen de pan stoot, die mijn bord weer verschuift. Het bord valt op mijn schoot, het eten werpt zich als bezeten beesten op mijn jurkje. Ook ik spring omhoog, terwijl ik probeer te redden wat er te redden valt, en dat is niet veel.
'Oh jeeh.' zucht Bella en bijt op haar onderlip. 'Ga maar snel naar de badkamer, Bill wijst het wel. Wat een zonde nou. Trek maar iets van mij aan, als je wilt.' Ze begint met het opdeppen van Bills verspilde wijn, hij trekt me best ruw mee aan mijn arm, de kamer uit. Als we op de gang staan, hoor ik Jona en Bella alweer lachen.
'Wat héb jij?' bromt Bill, terwijl hij voor me uitloopt, en een kamer achter een witte deur inloopt. Ik stap achter hem aan de kamer in.
'Nou, ik wist niet dat je me zo snel zou vervangen. Door haar dan nog wel!'
'Moest ik wachten op jou? Was dat wat je verwí¡cht had? De hint was duidelijk genoeg!'
Hij draait de kraan open, trekt zijn shirt uit en duwt het meteen onder het water. Hij jammert zachtjes, met zijn tanden haast í­n zijn onderlip gebeten.
'Misschien had je dat inderdaad moeten doen!' Ik ga naast hem staan, pruts wat aan de rits op mijn rug maar krijg hem niet open. 'Uh, Bill?'
Hij kijkt me zijdelings aan, ziet het probleem al en ritst me in één beweging open. Het stuk stof schuift van mijn benen.
'Lekker dan.' grom ik en buk me om het op te rapen.
'Nogal.' grinnikt Bill en opent de knop van zijn broek. Ik draai de kraan weer toe, het water loopt haast over. Hij dumpt zijn broek bij in de wasbak.
'Je bent een mongool.'
'En jij een slet.'
'Wat? Neem dat terug!'
'Dwing me maar!'
Ik draai me naar hem toe en prik dwingend in zijn zij. Hij geeft echter geen kik, al zie ik dat het hem veel moeite kost.
Ik prik nog een keer, en nog een keer, en dan begeeft hij het. Hij duwt mijn hand weg en draait zich nu ook naar me toe, met zijn armen als een barriere tussen ons in.
'Ik meende het wel.' zegt hij, een vreemde glans over zijn ogen. Ik kan het niet plaatsen. Weer typisch ik, waarom nu weer? Als ik zijn gezicht kon aflezen, zou het allemaal zoveel makkelijker zijn.
'Nou, jij bent een mannelijke hoer.'
'Ik haat jou!'
'Ik haat jou nog meer!'
De kwaadheid borrelt in onze magen, gaat met ons op de loop. Een tornado aan verwijten vliegt door de kamer, raast om ons heen en duwt ons millimetertje voor millimetertje naar elkaar toe. Ik voel zijn armen plots op mijn huid, zijn adem in mijn nek. Terwijl ik hem vernietigend aankijk, druk ik ook mijn lippen op de zijne.
Meteen slaat hij zijn armen om mijn middel, en ik de mijne om zijn nek. Ik verlies me helemaal nu ik eindelijk weer mag voelen wat ik eigenlijk voel, wat hij eigenlijk voelt.
Ik houd van hem. En als ik me niet vergis, hij ook van mij.



Suki hier :3 eventjes Mwn gepost <3 :'D! toedles <3


Reacties:

1 2

inke
inke zei op 29 juli 2010 - 11:00:
Snel meer??
xx


butcherknife
butcherknife zei op 26 juli 2010 - 14:30:
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESH!
en nu hopen dat Bella niet komt.
En oooooh dit is geniaal.
en ik moet te veel inhalen, dus kan ik niet echt een deftige reactie geve
<3


xNadezhda zei op 24 juli 2010 - 16:41:
Dat laatste stuk is zo verboden o.o
Like, ze HOUDEN van elkaar, en dat vind ik echt een feestje waard, maar het is sneu voor Bella. Die houdt ook van hem. En ik kan me niet voorstellen dat Bill zometeen niet een klein beetje spijt gaat hebben.
Ruby is trouwens best een jaloerse tuttebel. Ze kent Bella niet, maar haat haar alleen al om het feit dat ze Bills vriendinnetje is. En voor het geval dat jullie denken dat dat negatief bedoeld is, dat is het niet. Ik vind het fantastisch. ^^

En dat was een lang verhaal vol onzin. Ik bedoel alleen maar te zeggen - dit is zo heerlijk. En ik wil meer. <3



dreamerangel
dreamerangel zei op 22 juli 2010 - 15:10:
oke nu ff een serieuze reactie
Bill & Rbuy = lieeff!!
mr heeeel snel leifteren!!!
schnelleeerrr!!!!!!!!!!!!
ikwilmeeeeeeeer!!!
*zeur*

snel verder! (nu ONMIDDELIJK!!)






xjeszell
xjeszell zei op 15 juli 2010 - 14:11:
Ik mag Bella niet D:.
Ik wil meeer.<3