Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » There's nothing like Love {Voor onbepaalde tijd gepauzeerd} » 61. Draco Abraxas Malfoy

There's nothing like Love {Voor onbepaalde tijd gepauzeerd}

13 juli 2010 - 19:20

750

10

555



61. Draco Abraxas Malfoy

Goed, het heeft een tijdje geduurd maar hier is weer een hoofdstuk ;) xx Leona

Lena P.O.V.

We stonden bij de ingang van het zwerkbalveld, klaar om de wedstrijd te beginnen.
“Beloof me dat je voorzichtig bent.”¯ Ik voelde hoe Fred zachtjes in mijn hand kneep en genoot van de streling van zijn ademhaling in mijn hals. Ik ging op mijn tenen staan en kuste hem op zijn mond.
“Maak je maar niet druk.”¯ De deuren naar het veld gingen open en we vlogen naar buiten. Mevrouw Hooch stond in het midden van het veld en liet de beukers en snaai los. Ik zag dat een van de beukers vrijwel meteen op George af vloog, die hem weg sloeg. De slurk werd omhoog gegooid en het spel begon. Ik zag hoe Ginny de slurk greep en razendsnel op de doelpalen van Ravenklauw vloog. Ik juichte toen de bal door de hoepel vloog en liet mijn blik toen over het veld glijden. Na een tijdje stond het 40 - 10 voor Griffoendor. Ravenklauw had één keer gescoord, en Ron had weg moeten duiken voor een beuker, waardoor de slurk makkelijk door de ring was gegaan. Ik zag dat Fred een beuker weg sloeg bij Ginny, waarna hij naar me grijnsde. Mijn aandacht werd echter getrokken door een kleine glinstering naast Fred. De snaai! Ik boog me zo ver mogelijk over mijn bezem (Harry had me zijn vuurflits geleend) en schoot op de kleine glinstering af. Ik hoorde Leo’s stem boven het gejoel van de supporters uit.
“En Potter ziet de snaai! Al snel gevolgd door Cho Chang. Het is een nek-aan-nek race!”¯ Ik was nu vlak bij de snaai en dook weg voor de beuker, die mijn kant op werd gestuurd. Ik stak mijn hand naar voren en voelde hoe mijn vingers zich om het koude metaal van de snaai sloten.
“Het is haar gelukt! Lena Potter heeft de gouden snaai! Griffoendor krijgt 150 punten en wint de wedstrijd!”¯ Er klonk een luid gejuich vanuit de tribunes en ik vloog richting de grond, gevolgd door de rest van het team. Er werden armen om me heen geslagen en de tweeling tilde me op hun schouders, terwijl ik de snaai triomfantelijk omhoog hield.

Fred P.O.V.
Ik volgde een lachende Lena, die me mee probeerde te trekken aan mijn hand. We droegen allebei onze zwerkbalgewaden nog en onze haren waren nog steeds knalrood, net zoals die van iedere leerling en leraar op de hele school. Het was geweldig om te zien dat de helft van Zwadderich niet op kwam dagen en dat de andere helft zijn of haar haar bedekt had gehouden. Voor ik het wist stonden we samen onder de douche, waarna ik haar naar onze slaapkamer droeg en haar de hele nacht wakker hield.

“Goedemorgen.”¯ Hoorde ik een zachte stem in mijn oor.
“Goedemorgen schoonheid.”¯ Zei ik glimlachend, terwijl ik mijn ogen opende en recht in de groene kijkers van Lena tuurde. Ik greep haar schouders en draaide ons om, zodat ze onder me kwam te liggen en ik haar hals kon kussen. “Wat dacht je van een middagje aan het meer?”¯ Vroeg ik tussen mijn kussen door.
“Dat lijkt me heerlijk.”¯ Bracht ze kreunend uit. Na nog een tijdje in bed door te hebben gebracht, kleedden we ons aan en begaven we ons naar de grote zaal, die bijna helemaal leeg was. Verbazend genoeg zat Malfidus nog aan tafel, starend naar een rode brief. Ik herkende de brief meteen als een brulbrief.
“Misschien moeten we wat eten meenemen. Volgens mij heeft Malfidus een brulbrief, en het lijkt me het beste als hij die ergen open maakt waar niemand het kan horen.”¯ Ze knikte en ik liep op Malfidus af.
“O, hoi Fred.”¯ Zei hij zonder op te kijken.
“Brulbrief?”¯ Vroeg ik.
“Jep.”¯
“Bang om hem open te maken?”¯
“Nee. Ik weet toch al wat er in staat.”¯
“Je zult hem toch open moeten maken.”¯
“Ik weet het.”¯
“Je weet al wat ik ga zeggen hé?”¯
“Ja. Dank je, ik maak graag gebruik van je aanbod.”¯ Ik grinnikte. Malfidus wist vreemd genoeg altijd wat ik en mijn broer bedoelden. Waren we dan zo voorspelbaar? “Nee, niet voorspelbaar.”¯
“Je moet me echt eens vertellen hoe je dat doet.”¯
“Binnenkort.”¯ Lena kwam naar ons toe en we liepen naar onze vertrekken, Malfidus hield de brief voor zich uit, alsof het iets smerigs met ontploffingsgevaar was. Toen we binnen waren, lieten hij en Lena zich op de bank vallen, terwijl ik op de grond voor het haardvuur ging liggen.
“Goed, hier gaan we dan.”¯ Zei Malfidus, waarna hij de envelop open maakte en zijn ogen sloot. Nog geen seconde later klonk de stem van Lucius Malfidus door de ruimte.

Draco Abraxas Malfidus!-


Reacties:

1 2

Rebella
Rebella zei op 30 aug 2011 - 21:11:
juist....


LaxPush
LaxPush zei op 31 juli 2010 - 13:37:
Abraxas? Hahahaha, heb je dat zelf verzonnen? ;$
Oh, laat maar, ik zie nu dat zijn opa zo heette ;p
Nou ja, 't blijft een grappige naam xd
Ik ga weer verder lezen & bedankt voor de melding «3


Teysz
Teysz zei op 31 juli 2010 - 0:04:
Ten eerste waarom kreeg ik geen melding??
En dan ten tweede: Super hoofdstuk!

Gr. Mateusz.


V0nneke
V0nneke zei op 21 juli 2010 - 18:52:
Hoe zouden de haren van Sneep er in het rood uitzien?
Ik vroeg het me gewoon af...Lijkt me niet bepaald knap eigenlijk...
Maar dat was hij zoiezo al niet
En Hagrid...

Weer een leuk stukje


FleurDriesse
FleurDriesse zei op 20 juli 2010 - 13:00:
Leukleukleukleuk!
Waarom zou Lucius boos zijn!? Ben benieuwd!
Melding?