Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Aurora » This is so Amazing.

Aurora

15 juli 2010 - 12:09

890

6

412



This is so Amazing.

ghehe, ik wil heel graag weten wat jullie van dit verhaal vinden :'] Dus laat een reactie achter <3

Embry (POV)
We zaten uren samen op een boomstam die over een rivier heen hing. De grens tussen de Quilleute en de Cullens liep door die rivier. We zaten dus nu samen in niemandsland. We hadden het over vanalles en nog wat. Ik wilde alles van haar weten, hoelang was ze al zo. Hoe was ze vampier geworden. Waarom had ze besloten de makkelijke weg niet te volgen en zich te verzetten tegen haar natuur. Geduldig legde ze me alles uit. We gingen langzaam over op normalere onderwerpen, mijn familie, school en meer. Uiteindelijk kwamen we uit bij liefde.
'Elisa? Heb jij eigelijk al weleens een vriendje gehad?' Ogod dit was echt genant om te vragen. Ze lachte haar tinkelende sopraan lach.
'Hoezo dat nou weer? Ben je soms jaloers?' ze prikte me in mijn buik.
Ik lachte mee.
'Geen idee eigelijk, ik vroeg het me gewoon af denk ik. Maar wat is het nou dan?' Ik was ook eigelijk nieuwsgieriger dan goed voor me was.
'Nou ik heb 2 keer in mijn mensenleven een vriendje gehad, James en Lucas. Maar dat is al zo lang geleden, bij James was ik 15 en bij Lucas 16. Niet veel later ben ik op mezelf gaan wonen. Mijn ouders waren toen net overleden.'
Ze kijkt verdrietig naar beneden als ze het over haar ouders heeft. Maar plotseling kijkt ze me aan me een nieuwsgierige en plagende blik.
'En jij dan? Heb jij weleens met een meisje iets gehad.'
Ik lachte: 'Ik ben zelfs verloofd geweest.'
'Wat? Hoezo dat dan nou weer?' Ze keek me verbaasd aan.
'Nou, toen ik 3 was, kwam ik een heel mooi meisje tegen, ze heette Sophie. Maar het is nooit iets geworden omdat ik toen ik 5 was, meer intresse kreeg in speelgoedauto'tjes.' Ik schudden quasi verdrietig mijn hoofd.
Elisa lachte weer. Ze lag zelfs 10 minuten helemaal dubbel van het lachen.
Ineens kijk ze me met een hele tedere blik aan. Het beeld dat ik met mijn eigen ogen zag verdween en ik zag ons samen zitten terwijl ik mijn lippen voorzichtig op de hare drukte. Het beeld vervaagde weer en ze keek me smekend aan. Even twijfelde ik. Had ik net een waanvoorstelling gehad? Misschien hoorde dat ook bij ingeprent zijn. Ik dacht weer na. Nee, daar had niemand iets van gezegd. Ik nam mijn beslissing en ik drukte mijn lippen teder op de hare.

Elisa (POV)
Het moment dat Embry zijn lippen op de mijne drukte, zou altijd bij mij blijven, ik wist het zeker. Het moest wel het mooiste moment van mijn leven zijn. Zelfs in mijn mensenleven had ik nog nooit zoiets teders meegemaakt. Ik trok Embry dichter naar me toe. Ik wilde dit moment nooit opgeven. Embry trok me op schoot en sloeg zijn armen om me heen. Plotseling hoorden we een hard gekuch.
''Ja sorry dat ik stoor, maar je moet je wacht lopen Embry.' Zei een jongen droog.
'Oh. Sorry dat ik zo laat ben.' Antwoorde Embry.
'Ja goed goed. Nou neem afscheid van hí¡í¡r en kom met me mee.' Na die woorden draaide hij zich om en rende het bos weer in.

'Wie was dí¡t?' vroeg ik. Wat een arrogante jongen.
'Dat is Jake, maar je moet niet op hem letten. Hij is verbitterd. Hij is smoorverliefd op Bella Swan. Maar zij is weer smoorverliefd op Edward.'
'Ah, dat is inderdaad sneu voor die jongen.'
'Ja, maar ik moet nu gaan. Zie ik je morgen weer?' Hij keek me aan met zo'n blik waar je gewoon wel van moet smelten.
'Natuurlijk. Ik bel je wel even oké?'
Ik boog me naar hem toe om hem gedag te kussen.

Toen ik terug kwam in mijn nieuwe huis, danste ik door de voordeur naar binnen. 'Hallo iedereen!' riep ik.
Jasper keek me geïriteerd aan. 'Kun je je gevoelens even in toom houden asjeblieft?'
'Ja,' zei Edward,'En je gedachtes ook voordat ik misselijk word. Je ziet alles erg levendig voor je.'
'Sorry.' En ik stak mijn tong uit en rende de trap op naar boven.
'Op de trap kwam ik Emmet tegen. 'Hee zusje!'
'Hee broertje!' Ik mocht Emmet echt heel graag. Hij was de grote broer die ik nooit gehad had.
'Hoe was het met het wolfje?' vroeg hij plagend.
'Geweldig.' ik zuchtte toen ik eraan terug dacht.
'Geen details asjeblieft.' en hij grijnsde naar me.
'ELISA?'
'JA?'
'Ga je morgen mee winkelen, je moet echt nodig kleren hebben. En ook meubels voor in je kamer. En sieraden. En schoenen.'
'Wauw, Alice. Oke. is goed ik ga morgen mee!' Ik had er echt zin in.
'We kunnen ook nu gaan als je wilt?'
'JA!' Ik hou echt van shoppen.
'Kom, we gaan, doei iedereen!' riep ze, en ze trok me aan mijn hand mee naar de garage. We stapten in een zilveren Volvo en reden super snel naar Seattle.
Plotseling bedacht ik me iets. 'Maar Alice, en al die mensen. Ben ik daar wel klaar voor?' Ze grijnste naar me. 'Ja, ik zag in één van mijn visioenen dat je niemand iets zou doen. Ik denk dat je een geboren vampier bent.'
Daar moesten we beiden om lachen. Het was een geweldige avond om te winkelen. We kwamen bij alle dure designer merken waar ik normaal niet kwam. Heel anders winkelen. Maar het was fantastisch. Zoals op dit moment alles in dit nieuwe leven. Maar ergens miste ik mijn eigen familie nog steeds. Ookal waren ze al dood. Ik wilde dat zij ook een tweede kans zouden kunnen hebben.


Reacties:

1 2

LaxPush
LaxPush zei op 31 juli 2010 - 13:07:
Embry is echt té lief «3 Ik krijg ook een crush op Embry door jouw verhaal =3 En ik heb medelijden met Jake. Hij is veel te goed voor Bella (a'


bijouken
bijouken zei op 19 juli 2010 - 20:51:
melding ????????????


twinsis
twinsis zei op 19 juli 2010 - 17:02:
leuk
snel verder
xx melis
melding ?


Reactiongirl
Reactiongirl zei op 16 juli 2010 - 11:40:
Leuk! Leuk! en noh meer triljoenen leukjes!!!
Snel verder!!!!
xxxx


Merel
Merel zei op 15 juli 2010 - 11:47:
Leuk!

Alleen er klopt geloof ik iets niet: "IK heb twee keer in mijn leven vreidnejs gehad: James en Lucas. Bij JACK was ik 15, bij James 16."
Moet dat Jack niet Lucas zijN???

ksuksus Snel meer?