Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Home » 40°

Home

15 juli 2010 - 9:47

341

3

225



40°

Ik zat trillend van woede op mijn bed, grommend en mijn broers vervloekend. Een zacht klopje op de deur, ik keek boos op.
"Als je Bill of Tom bent, rot je maar een eind op!" snauwde ik. De deur ging open, Gustav kwam voorzichtig binnen.
"Goed dan dat ik Gustav ben," glimlachte hij. Ik lachte terug, ook al was ik er niet voor in de stemming. Als de drummer naar me lachte, moest ik gewoon hetzelfde doen. Hij sloot de deur opnieuw en kwam naast me op het bed zitten.
"Hoi," zei ik, "ben jij ook kwaad op mij en Georg?" Hij grinnikte.
"Nee, helemaal niet. Maar ik kan me wel voorstellen dat Bill en Tom dat wel zijn. Ik zou mijn zusje ook niet graag bij mijn vrienden zien."
"Ze hebben me wel zelf meegevraagd. Eigen schuld dikke bult!" Gustav bulderde van het lachen.
"Luister Lex, je hebt volkomen gelijk als je zegt dat het jouw leven is en dat je oud genoeg bent om zelf te beslissen. Maar misschien moet je je broers eventjes de tijd geven om daaraan te wennen. Ze zitten erg met je in, omdat ze van je houden." Hij aaide over mijn rug en ik legde mijn hoofd tegen zijn schouder.
"Vertel eens. Was het echt zo geweldig als je net in hun gezicht schreeuwde?" vroeg hij grijnzend. Ik giechelde en voelde de blosjes op mijn wangen komen.
"Ja. Ik...ik had het me nauwelijks mooier kunnen voorstellen. Het was echt perfect." Ik staarde voor me uit en zuchtte eens diep.
"Je eerste keer?" Ik knikte. Hij glimlachte en knuffelde me.
"Mijn kleine meisj wordt groot," snufte hij overdreven. Ik schaterde het uit, Gustav wist als geen ander hoe hij me moest oppeppen.
"Laat die twee dat heerlijke gevoel nou niet verpesten," zei hij uiteindelijk. Hij stond op en liep terug naar de deur.
"Je moet je niet verontschuldigen, je hebt niks fout gedaan. Maar gedraag je een beetje vandaag, ok?" Ik keek in zijn grote, trouwe ogen en besefte dat ik het vooral voor hem en Georg moest doen. Het had geen zin om ruzie te maken.


Reacties:


shania13
shania13 zei op 3 dec 2012 - 13:11:
Als je verder gaat mag ik dan een melding?

xx


wordslover
wordslover zei op 23 jan 2011 - 15:32:
Leeeuk!
Als je verder bent,
meld je me dan?

<3


missxangel
missxangel zei op 1 sep 2010 - 0:24:
Verder, ik wil meer lezen van dit verhaal!!!!!