Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Don't fool us [3-shot] » part 1 of Don't fool us

Don't fool us [3-shot]

15 juli 2010 - 14:43

1214

5

497



part 1 of Don't fool us

Kaisa staat voor de spiegel als ze beneden de bel hoort gaan. Vanuit het raam ziet ze een politieauto staan. Wat zou haar broer nu weer hebben uitgevreten, denkt ze. Ze hoort haar vader richting de voordeur lopen. ‘Hallo, wij zijn van de politie en we willen je zoon graag even spreken.’ De politieman heeft een zware bromstem. De vader van Kaisa roept haar broer Demon, die zich vervolgens naar de deur beweegt. Aan het gesprek geeft Kaisa geen aandacht. Het gaat haar alleen om de straf die haar broer uit moet zitten. Wat hij allemaal uitvreet en waarom de politie iedere keer bij hun op de stoep staat, interesseert haar niet meer. Ze kijkt naar haar Tokio Hotel poster op haar deur. Van haar ouders mocht ze er maar een ophangen. Concerten was ze van uitgesloten en dat deed ze dan ook alleen stiekem. De deur vloog plotseling open en verbrak haar trans. Demon rende naar binnen en sloeg de deur dicht. ‘Je moet me helpen?’ De paniek sloeg door in zijn stem. ‘Waarom zou ik,’ was het nuchtere antwoord van Kaisa. ‘Omdat je mijn zus bent.’ Stiekem is ze best benieuwd naar wat voor straf hij nu weer heeft. ‘Vertel,’ is haar korte antwoord daardoor. Uitgebreid begint Demon te vertellen. ‘.. en mijn probleem is nu dat ik bij die band moet gaan werken en in dezelfde weken kan ik eindelijk doorbreken met mijn band.’ Hij kijkt haar verwachtingsvol aan. Ze schudt haar donkere haren voor haar gezicht. Ze kijkt fel op. ‘Geef me een goede reden om je te helpen.’ Ze heeft al zo vaak haar nek voor hem uitgestoken, maar er nog nooit iets voor teruggekregen. ‘Omdat je mijn zusje bent en ik je voor eeuwig dankbaar ben.’ ‘Kom met een nieuwe smoes, deze heb ik al honderd keer gehoord.’ De blik van Demon gaat door haar kamer heen. Hij blijft hangen bij de poster op de deur. ‘Omdat ik nog niet gezegd heb welke band het is.’ Kaisa kijkt hem nieuwsgierig aan. ‘Oké, laten we een deal sluiten. Je krijgt honderd euro van mijn eerst verdiende geld. Als jij voor mij de taakstraf uitvoert. Je zult moeten helpen met de instrumenten opbouwen, maar je weet hoe dat moet. Verder laat ik je droom uitkomen.’ Die honderd euro klinkt Kaisa goed in haar oren. Ze kan nog wel wat geld gebruiken voor een nieuwe gitaar. Na nog even te twijfelen besluit ze het te doen. ‘Ik doe het, maar hoezo komt mijn droom dan uit?’ ‘Je loopt een taakstraf bij Tokio Hotel.’ Demon zegt het heel onverschillig. Kaisa kijkt hem geschokt aan. ‘Dus eigenlijk zien zij me dadelijk voor iets aan wat ik helemaal niet ben. Lekker, dat is echt een droom die uitkomt ja.’ Demon krijgt een lach op zijn gezicht. ‘Je denkt toch niet dat ik je zo laat gaan. Je hebt een pruik nodig en je moet mij kunnen imiteren.’ Kaisa begint te lachen. ‘Jou imiteren, dat doe ik al sinds de kleuterschool.’ Demon begint mee te grinniken en kijkt vervolgens weer serieus. ‘Dus je doet het?’ Hij kijkt haar een laatste keer hoopvol aan. Ze knikt en hij vliegt haar om de hals.

Kaisa zit met haar vriendin Lieka op haar kamer. Ze heeft de pruik van Demon op gezet en zijn kleren aangetrokken. Een wijdere broek en een lang shirt. Nu loopt ze op zijn manier door de kamer heen. Lieka probeert haar met een heel serieus gezicht aan te kijken. 'Het lijkt wel, tenminste je ziet er niet uit alsof je een meisje bent.' Beneden horen ze de deur dichtslaan. Demon komt niet veel later de kamer in gelopen. Er zit nog net wat lipgloss op zijn lippen, die hij eraf veegt. 'Kaisa, heb je er ook aan gedacht dat je broer een player is, dus dat je dat ook moet faken.' Kaisa kijkt verschrikt ook. 'Dan moet ik dus met meiden gaan zoenen. Lekker is dat. Bij nader inzien wil ik meer dan honderd euro hiervoor.' 'Demon schudt zijn hoofd. 'Je krijgt honderd euro, een ontmoeting met de band en je mag backstage bij mijn band als we doorbreken. Misschien kan ik dan ook iets voor jouw carrière doen.' Kaisa schudt haar hoofd. Ze wil geen carrière als zangeres. Ze wil later iets met kinderen gaan doen en daar beslist ze later wel over. 'Misschien moet je maar een keer gaan oefenen.' Kaisa zet enorm grote ogen op en gaat uitdagend in een zij hangen. 'Nooit van mijn leven dat ik een meisje zoen.' Demon doet hetzelfde als zij doet en duwt haar richting Lieka. Lieka die biseksueel is, haalt haar schouders op. 'Alleen als Kaisa het zelf wil,' zegt ze nuchter. Kaisa schudt gelijk haar hoofd. Demon kijkt haar waarschuwend aan. 'Kun je niet beter oefenen op je vriendin dan dadelijk meteen een wildvreemde te zoenen. En anders krijg je niets en geen band te zien.' Stiekem heeft Kaisa zich toch al op de band verheugd. Ze zucht een keer diep en buigt zich dan over Lieka heen. Kaisa moet toegeven dat het eigenlijk helemaal niet zo heel slecht voelt. Ze voelt Lieka glimlachen en doet vanzelf mee. Demon kucht een keer achter hun. 'Zie je wel dat het niet erg is,' zegt hij met een grijns. 'Als je maar niet denkt dat ik ze ook nog meeneem naar mijn kamer, want ik kan toch niet met ze slapen.' Hij knikt beamend. 'Ach je kunt toch niet heel mijn gedrag overnemen. Daar heb je lang niet genoeg ervaring voor.' Kaisa voelt de lichte blos over haar wangen trekken. Haar broer heeft gelijk, ze heeft bijna geen ervaring met jongens. Laat staan dat ze zich dan volledig als een jongen kan gedragen en hetzelfde met een meisje uit halen.

'Veel plezier bij Lieka,' zwaait haar moeder Kaisa uit. Kaisa lacht en geniet even van het moment dat ze altijd het lieverdje van haar moeder was. Iedereen geloofde haar altijd en daar kan ze nu mooi gebruik van maken. Kaisa stapt op haar fiets en rijdt richting Lieka. Haar broer was die ochtend ook al vroeg vertrokken. Hij had haar nog even gewekt en alvast vijftig euro gegeven. Zij had hem veel succes gewenst en ze hadden geruild van mobiel en natuurlijk wel hun eigen simkaart erin gestopt. In de afgelopen dagen heeft ze iedere keer stiekem wat kleren van Demon meegesmokkeld richting Lieka. Daar wisselt ze de laatste spullen in en als het goed is, heeft Demon er ook nog een extra tas neergezet. Kaisa fietst de straat van Lieka in en zet haar fiets voor het huis neer. De moeder van Lieka opent de deur en laat Kaisa binnen. Die liep gelijk door naar boven en begroet Lieka. 'Zo het is bijna tijd om te gaan voor je.' Kaisa knikt. Ergens heeft ze spijt dat ze gaat. Ze moet nu drie weken zonder Lieka en Demon doorbrengen, stiekem houdt ze toch wel van haar broer. Voor een straf, waarvoor ze nog niet eens verantwoordelijk is. De spullen van Demon zitten nu in haar tas. Ze geeft haar vriendin nog een knuffel en dan hijst ze de tas op haar schouder. Op het station kijkt ze nog een keer achterom naar Lieka, dan stapt ze de trein in. Benieuwd wat er nu gaat gebeuren.


Reacties:


xSoParanoid
xSoParanoid zei op 24 juli 2010 - 22:14:
Lol de mensen merken niet dat de banner al zegt welke >< sprookje het is maargoed XD HAHA die kussen was droog. ikga nu de rest lezen.


Kayley
Kayley zei op 24 juli 2010 - 21:29:
Haha, snel doorlezen. Maar ik denk dat het sprookje Mulan is, omdat dat meisje zich ook omkleedt in een jongen? ^^
Komt er dan ook een draak in? Wooh, dat zou cuwl zijn!
En het is wel grappig dat ze zonder problemen met Lieka kust, naja, eerst wat morren en zeuren, maar bon. ^^


Hometownhero
Hometownhero zei op 23 juli 2010 - 19:40:
Ben ook wel benieuwd naar het sprookje dat er in verwerkt zit.


missxangel
missxangel zei op 19 juli 2010 - 15:25:
Kben benieuwd welk sprookje het is. Stiekem denk ik aan Assepoester, maar volgens mij zit ik er hartstikke naast (a) Kga wil snel verder lezen!!


Eliros
Eliros zei op 15 juli 2010 - 15:08:
Oeh, ik ben benieuwd naar het volgende stukje.
Welk sprookje heb je trouwens uitgezocht?